Vrouwen

Wat is een erotische massage vrouw laten squirten

Zondag 15st, Juni 2017 5:5:33 Pm
[BANCHOR] pebbelzdamodel
Stuur een gratis bericht
naar Knightdiver1021
Online
Knightdiver1021
  • 43 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Hipolytusuf, Netherlands
  • Frans(Elementair), Telugu(Geavanceerd), Tamil(Basic)
  • Schilder, Decorateur, Meteoroloog
  • ID: 5637497147
  • Vrienden: Incueye, KatherinaCL, joreilly15
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 159 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Nancy
Profiel bekijken: / 6437
Telefoon: / +312495-723-42

Beschrijving:

Ja, je kunt haar zeker naar een orgasme masseren, als je de juiste plekken op de juiste manier masseert. Maar ook de hele ervaring er naar toe zorgt al voor veel genot.

Het is iets wat je voor haar doet, om haar te laten voelen dat je van haar houdt, dat je haar ook seksueel wilt verwennen. Neem de tijd om haar te overstelpen met sensuele, plezierige bewegingen.

Een van de liefste opwindendste dingen die je kunt doen voor je geliefde is wel een erotische massage geven. Het is een daad van liefde, vertrouwen en overgave. Je geeft het aan de ander zonder voorwaarden of verplichtingen. Een erotische massage geven is een signaal aan de ander, een bijzonder geschenk. Maar hoe doe je dat? Hoe leer je een heerlijke erotische massage geven? Een erotische massage lijkt simpel, maar als je er eens goed induikt zul je ontdekken dat erotisch masseren een ware kunst op zich is.

De meeste mensen weten al na tien minuten niet meer wat ze moeten doen en gaan dan maar weer over naar het vrijen. Maar dat is te gemakkelijk. Het is een intense en heel plezierige manier om te ontspannen, te voelen en samen intiem te zijn. Gedurende een erotische massage wordt het hele lichaam, inclusief de erogene zones aangeraakt op een liefdevolle, tedere manier die alle zinnen prikkelt. In dit filmpje wordt kort weergegeven hoe je een sensuele massage geeft.

Als je dat nog nooit gedaan hebt, raden we je aan eerst dit te bekijken. Neem een uur de tijd voor een erotische massage, zorg dat jullie beiden uitgerust zijn. Het is fijn als niet haar lichaam uitgerust is maar haar brein ook in de ontspanningsmodus staat. Ontspannen met allerhande lijstjes in je hoofd is lastig. Neem ook daar wat tijd voor. Voor sommige misschien wat minder, voor anderen wat langer.

Probeer er achter te komen wat voor haar het fijnste is, of overleg dat met haar. Niets kan de sfeer zo erg bedreven als een deurbel of telefoon die afgaat. Ze moet zeker weten dat ze alleen met jou is. Een slot op de slaapkamerdeur voorkomt dat de eventuele kinderen zo maar binnen komen draven. Een warme kamer en ook een zachte plek om te liggen. Gedempt licht of kaarslicht.

Zachte instrumentale muziek is altijd goed, zolang het maar niet afleidend is. Zorg er voor dat de muziek draait zolang je bezig bent. Elke keer een nieuw nummer opzetten is enorm afleidend.

Maak desnoods je eigen playlist op youtube. Een lekkere geur kaars kan de finishing touch zijn. Of neem een massagekaars , dan heb je sfeer en massagemiddel in één. De mogelijkheid om stil te zijn. Als je tegen haar praat ontneem je haar de mogelijkheid om zich helemaal te focussen op wat je aan het doen bent. Als zij wil praten dan mag dat natuurlijk altijd, maar laat haar het aangeven. Laat duidelijk weten dat ze aanwijzingen mag geven hoe je het nog fijner voor haar kunt maken.

Als ze liever stil geniet is het nog belangrijker dat je goed oplet welke reacties haar lichaam laat zien. Sidderingen, kippenvel, langzaam uitrekken, gapen of kreunen, het zijn allemaal tekenen dat de erotische massage wat met haar doet. Bewaar je groeiende verlangen totdat ze is klaargekomen.

Dit gaat om haar en haar genot. Jij krijgt en zal het nodig hebben na afloop vast wel een vluggertje of iets dergelijks waarmee ze je zal belonen nadat ze weer op aarde is teruggekeerd. Maar jouw orgasme is niet het doel hier. Het is niet aan te raden om een massage olie te gebruiken voor een intieme massage.

Omdat massageolie vet is kan het infecties aan de vagina veroorzaken. Beter gebruik je hiervoor een glijmiddel op siliconen basis. Een goed glijmiddel is bijvoorbeeld Pjur Original. Deze voelt zacht aan, is niet plakkerig en ruikt ook prettig.

Bovendien trekt het niet snel in zodat het langer sensueel glad blijft. Prima geschikt om een erotische massage mee te geven. Zet de fles in warm water, dat houdt de olie warm, of verwarm het met je handen. Er is ook glijmiddel en massageolie in één te verkrijgen. Een hele grote voor onder haar lichaam. Zorg dat je de lakens bedekt. Het kan handig zijn om een extra handdoek onder haar achterste te leggen. Zorg ook voor handdoeken om achteraf schoon te maken. Om direct na een orgasme naar de douche te moeten strompelen is ook niet alles.

Wees bereid om een dag later de handdoeken te wassen als dat nodig is. Een lang hete douche of bad is een goede warm-up voor een massage. Het werkt ook heel relaxend. Begin met een niet erotische massage geven om haar wat op te warmen, dat is lekker en vaak ook nodig. Als ze zere plekken heeft behandel die dan eerst. Ga daarna over op zachte strelingen. Begin bij haar gezicht, dat is intiem en rustgevend en tegelijkertijd kan ze opwarmen voor wat daarna komt.

De bedoeling is om haar met zo min mogelijk druk aan te raken, zodat het voelt alsof er een veertje over haar lichaam gaat. Als ze niet tegen kietelen kan, oefen dan iets meer druk uit. Streel zachtjes haar rug met je vingertoppen. Na verloop van tijd breidt je de strelingen uit over het hele lichaam. Hierdoor worden de zenuwuiteinden geactiveerd. Probeer eens met alleen je haar over het lichaam te glijden, dat geeft weer een andere sensatie.

Ga heel zachtjes met de punten van je nagels over de huid. Wel zeker weten dat je geen haakjes of scherpe randjes aan je nagels hebt. Wissel het lichte krassen af met de zachte strelingen. Wist je dat het heel sensueel is om zachtjes de oren te masseren? Je kunt beide oren tegelijk behandelen of één voor één.

Laat de massageolie hierbij achterwege. Begin bovenaan en rol de uiteinden van het oor voorzichtig heen en weer tussen uw duim en wijsvinger. Trek oorlelletje, als je onderaan gekomen bent, zachtjes weg van het hoofd. Beweeg je vinger vanaf het oorlelletje sensueel langs de achterzijde van het oor. Dek daarna beide oren af met je handen, zodat ze kan genieten van de stilte.

Een erotische massage is ook heel geschikt om speels plezier te geven. Zorg dat jullie volop genieten van het liefdesspel, wat in deze ook echt een spel is. Raak de voorkant van haar lichaam aan met afwisselend strelingen en de nagels.

Kus en lik het van top tot teen. Door haar een blinddoek voor te doen wordt het nog erotischer. Haar zintuigen worden nu sensitiever omdat het gezicht is weggenomen. Zo wordt alles een grote verrassing en zal ze zich over moeten geven aan het heerlijke opwindende gevoel dat je haar geeft. Aangeraakt worden heeft een prettig, helend effect, niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de ziel.

Probeer onderstaande massagetechniek eens op de billen van je liefste. Ga op je knieën zitten, zo dat je aan beide kanten van haar lichaam een been hebt. Leg je handpalm op een bil, naast de ruggengraat.

Streel met je andere hand zachtjes over de bil en beweeg naar beneden naar de binnenkant van het dijbeen. Doe hetzelfde met de andere bil. Herhaal dit maar nu oefen je lichte druk uit met je hand die op de bil ligt.

Plaats beide handpalmen op een van de dijen. Begin vanaf de knie met het zachtjes kneden van het vlees. Neem de tijd en werk heel langzaam verder omhoog.

Strijk af en toe plagerig langs de intieme delen om haar te laten weten wat hier na komt.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl