Vrouwen

Oudere vrouwen seks oude vrouw wil sex

Woensdag 15st, September 2018 4:13:24 Pm
[BANCHOR] indianpron xxx
Stuur een gratis bericht
naar danadi21
Offline
danadi21
  • 37 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Mackum, Netherlands
  • Portugees(Mooi zo), Javaans(Beginner)
  • Marketeer, Agronoom
  • ID: 7436352635
  • Vrienden: sapperm
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 174 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 5748
Telefoon: / +312675-432-61

Beschrijving:

Seks wordt niet minder belangrijk als je ouder wordt. Dat is de uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. De rechtszaak was aangespannen door de Portugese Maria Morais, een vrouw van 50 jaar oud. Bij een eerdere rechtszaak in Portugal claimde zij dat een mislukte medische ingreep het voor haar onmogelijk maakte om normale seks te hebben.

Ze wilde daarvoor gecompenseerd worden. De Portugese rechtbank stelde haar in het gelijk, maar het uitbetaalde bedrag werd lager omdat volgens de Portugezen seks op haar leeftijd niet meer zo belangrijk was. Het hof oordeelt nu dat de Portugese rechtbank handelde met vooroordelen en dat het recht op respect voor privé- en familieleven geschonden is.

Ook negeerden de Portugezen het fysieke en psychologische belang van seksualiteit. De vrouw krijgt nu alsnog een bedrag van in totaal euro. Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Buitenland Rechter oordeelt: seks is net zo belangrijk voor oudere vrouwen 27 juli Aangepast: 15 oktober Psychologische en fysieke belang genegeerd De Portugese rechtbank stelde haar in het gelijk, maar het uitbetaalde bedrag werd lager omdat volgens de Portugezen seks op haar leeftijd niet meer zo belangrijk was.

Meer op rtlnieuws. Jongeren beginnen later aan seks: 'Online leer je niet flirten'. Zonder ramen Al maanden vast op cruiseschip: 'Erger dan ik had verwacht'. Ouderen de dupe Coronavirus slaat genadeloos toe in Spaanse dorpjes. Wereldwijd Aantal besmettingen coronavirus passeert de 4 miljoen.

Grieks-Turkse grens 'Griekse grenspolitie schoot met scherp op migranten'. Vakantieplannen in coronatijd Kunnen we nou naar Frankrijk of niet?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl