Vrouwen

Naaktfoto geraldine kemper sexfun nl mobiel

Vrijdag 1st, Maart 2017 6:12:25 Am
[BANCHOR] bbw vandaag
Stuur een gratis bericht
naar yesim
Online
yesim
  • 41 jaar Vrouw, Centaur
  • Snack, Netherlands
  • Bengalen(Vloeiend), Urdu(Bekwaamheid)
  • Analist, Redder, Videograaf
  • ID: 8471365447
  • Vrienden: roscoewinfred, faz30, byungdohsuh
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 182 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Penelope
Profiel bekijken: / 8686
Telefoon: / +312141-654-28

Beschrijving:

De volgers van Geraldine Kemper 29 kregen het benauwd van haar laatste Instagram-foto. De presentatrice deelde namelijk een wel heel onthullend kiekje met haar fans, al vinden haar volgers dat zeker niet vervelend. Geraldine heeft er zin in. De blondine deelt een onthullend kiekje, waarbij weinig tot de verbeelding overblijft.

De presentatrice houdt zich wel aan de strikte Instagram-regels en heeft haar tepel vakkundig laten wegwerken. Het is niet de eerste keer dat Geraldine zich blootgeeft op social media, maar toch weet ze veel indruk te maken met de foto. De volgers van Geraldine zijn namelijk weg van het kiekje. Worden we blij van" zijn populaire meningen onder de fans van de blondine. Ook het doorgekraste deel van haar borst weet de aandacht te pakken.

Wat het aangaat met dat weg krassen maakt het juist uitdagender. Fijne dag gewenst", "Er heeft iemand op je foto gekrast" en "Beetje zonde dat gekras op een mooie foto" vinden haar volgers.

Download dan nu de RTL Boulevard app! Beeld © ANP. Geraldine Kemper bezorgt volgers rooie oortjes met naaktkiekje 11 september facebook twitter WhatsApp. Worden we blij van". View this post on Instagram.

Nadat Caroline Tensen haar handtekening zette onder een contract bij de…. De Nederlandse…. De presentator en acteur liet vrijdagavond zijn haar…. De actrice had flink wat tripjes op de planning staan,….

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl