Vrouwen

Massage met happy end voor vrouwen jette van der meij naakt

Donderdag 16st, Mei 2018 10:54:52 Pm
[BANCHOR] xhamstermature
Stuur een gratis bericht
naar nathan.cabigao
Online
nathan.cabigao
  • 47 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Ermelo, Netherlands
  • Frans(Basic), Portugees(Beginner)
  • Paleontoloog, Ontwerper, Middel
  • ID: 4268268985
  • Vrienden: apunanup, Qayum1616, Tipton169, harry44v
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 173 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 9531
Telefoon: / +312912-155-19

Beschrijving:

Maar dat willen ze meestal niet zo benoemen. Hoe bedoelt u? En: dat moet u toch echt beter uitleggen Zijn ogen twinkelen: ,,Erg grappig vind ik dat. De Tilburger zette verschillende massagesalons op, Sooss in de Spoorzone bijvoorbeeld. Hoewel de massagesalon nu toch wel onderhand ingeburgerd is - zou je denken - kleven er nog steeds taboes aan. Of beter: massage wordt nog steeds met seks geassocieerd. Van den Dobbelsteen: ,,Al wordt het aantal happy end-telefoontjes minder.

In kreeg ik twintig tot dertig vragen per week, nu zijn het er nog een stuk of  tien. Ik had nog nooit zo'n controle gehad. Ik snap het ook wel hoor: het concept Thaise massagesa­lon wordt vaak misbruikt voor seksmassa­ges. Dat doen de zaken die er geen vergunning voor hebben, die geeft de gemeente mondjesmaat uit.

Tilburg telt veel normale massagesalons, maar er zijn ook seksmassagesalons. In de Koestraat zit er eentje met een vergunning, er opereren een paar - willen de verhalen - illegaal in binnenstad.

De scheidslijn tussen massagesalons en seks is van oudsher dun. De nieuwe lichting ondernemers probeert daar een eind aan te maken. Maar de associatie zit diep. Ze begon drie jaar geleden met masseren. Olijerhoek is wel wat gewend, voordat ze met masseren begon, werkte ze als therapeut op de PAAZ-afdeling van het Elisabeth Ziekenhuis.

Hij wilde 50 euro extra geven. Toen kreeg ik zijn levensverhaal te horen. Het was echt een drama. Oh god, denk ik dan, daar gaan we weer. Ach, als ze het netjes vragen, verwijs ik ze gewoon door naar waar het wel kan. Er zitten ook heel oprechte vragen tussen. Ik veroordeel niemand, kan me goed voorstellen dat er behoefte aan is. Hoe de masseuses bij Chockdee reageren?

Hover: ,,Die kunnen wel wat hebben, ze zijn geen watjes. Thaise mensen hij is zelf met een Thaise getrouwd - red. Enerzijds lijkt het me vervelend voor de vraagsteller. Dan lig je daar, vraag je dat en gaat de massage verder. Dat moet ongemakkelijk zijn. Hover: ,,Die leggen hun ziel en zaligheid in de massage, ze proberen zo ook mensen met hun problemen te helpen.

Bij de fysiotherapeut ga je toch ook niet om een happy end vragen? Ik zet op geen enkele wijze aan tot die gedachte. Anderzijds is een massage intiem, het gaat om fysiek contact. Van een massage kunt je emotioneel of opgewonden worden. Ach ja. Dan moet je de erogene zones mijden. De oksel bijvoorbeeld. En de binnenkant van het been, maar dat is een logische plek.

Eén ding is zeker, als je een massagesalon begint met goede massages én happy end dan loop je binnen. Van den Dobbelsteen schiet in de lach. Maar, en wellicht is dat een vooroordeel,  dan kom je in een circuit terecht waar ik me niet zo in thuis voel. Het trekt ze niet. Ze willen de taboes juist wegnemen, daarnaast lopen de zaken bijzonder goed.

Voor Olijerhoek was de seksvraag ook de reden om recent een open massagesalon te beginnen. Veel licht, grote open gevel aan de Willem II-straat, mensen kunnen makkelijk binnenkijken.

En Chockdee-eigenaar Hover heeft een onberispelijk ogende zaak. Het verbaast hem dan ook dat ze voor de seksvraag bij hem komen. Dat zou toch duidelijk moeten zijn, denk je dan. De vraag krijgen we nu ook minder hoor, dat was vooral in het begin. Nee, is het volmondige antwoord. Al is er sinds een paar jaar in Amsterdam een massagesalon met happy end die zich uitsluitend op vrouwen richt.

Laatst veranderde ze de foto van haar bedrijfspagina City Massage. Van een neutrale foto met blaadjes in een foto van haarzelf. Evenals intieme foto's en een enkele liefdesverklaring. Volledig scherm. Bas Vermeer , Laatste update: Facebook 2 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie. Naam vaak misbruikt. Quote Ik snap het ook wel hoor: het concept Thaise massagesa­lon wordt vaak misbruikt voor seksmassa­ges Adriaan Hover, eigenaar massagesalon Chockdee.

Huilende man. Vooral grappig. Tess Olijerhoek. Quote Bij de fysiothera­peut ga je toch ook niet om een happy end vragen? Adriaan Hover. Goud geld. Quote Vooral grappig hoor, maar ja, zo voorspel­baar is het dus eigenlijk Tess Olijerhoek. Met welke kantooruitrusting kom je aan de keukentafel goed voor de dag? Deel 4: webcams. Maar het pluche heeft wel een hoge prijs: op klimaatgebied halen de Brabanders het kabinet links in en zijn zelfs windmolens welkom.

Maar dat betekent niet dat moederdag in heel Nederland in het water valt. De temperaturen blijven veelal hoog en op veel plekken blijft het ook droog. Wel is het overal bewolkt. Nee, in deze coronatijd even niet. Karin, Bruce en Claudia zorgen liever zelf voor vader of moeder. Makkelijker gezegd dan gedaan. De schrijfster is met haar gedachten bij personen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, met name in deze tijden. De partij stond voor verbinding maar de drie Kamerleden hadden al langer ruzie, zo blijkt uit een vertrouwelijk rapport.

Fireworks in Enschede. Twee massa-explosies eisen 23 levens. Bijna mensen raken gewond, sommigen hebben blijvend letsel. De explosies en daarop volgende vuurstorm verwoesten de wijk.

Enschede is wereldnieuws. Wekelijks verschijnt hier haar column. Facebook Inloggen met Facebook. Pijltje omlaag. Of log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien. Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl