Voor

Waar is shiatsu massage goed voor geile meiden com

Dinsdag 12st, Oktober 2017 3:6:20 Pm
[BANCHOR] kimberly kisselovich
Stuur een gratis bericht
naar simonglobal1
Online
simonglobal1
  • 22 jaar Vrouw, Krab
  • Bosschenhofd, Netherlands
  • Arab(Bekwaamheid), Deutsch(Beginner), Maleis(Mooi zo)
  • Chirurg, Verzamelaar, Neonatoloog
  • ID: 5158151728
  • Vrienden: s197oo302, uclalind
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 169 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / juni
Profiel bekijken: / 5432
Telefoon: / +312541-218-95

Beschrijving:

Het werkt diep ontspannend en wordt ingezet bij o. Tijdens Shiatsu therapie doorgaans gekenmerkt door regelmatige behandelingen werk je samen met de therapeut om meer inzicht te krijgen, je bent dus zelf ook actief. Er wordt een bewustwordingsproces op gang gebracht waardoor de oorzaak van spanning of klachten kan worden aangesproken.

Bij Shiatsu massage wordt het lichaam gemanipuleerd zodat spanning verdwijnt en alles weer lekker gaat stromen. Jij gaat liggen, de ander werkt. Na een uurtje kun je naar huis met een goed gevoel, ontspannen en wellicht met minder klachten. De behandeling zal nog dagen doorwerken en zorgt voor een boost in gezondheid.

Wanneer je voor het eerst komt begin ik na een kort intakegesprek direct met de behandeling, ik kom graag snel to the point. Deze behandelingen van ongeveer een uur vinden plaats in een rustige omgeving, je ligt in gemakkelijke kleren op een massagetafel, of zit je op een massagestoel. Uiteraard kun je ook komen als er niets aan de hand is en je jezelf wilt verwennen. Ik pas de behandeling aan op jouw persoonlijke situatie en als je vragen hebt hoor ik die graag.

Ik maak gebruik van druk met de vingers, hand, elleboog of knie, strekkingen en rotaties. De technieken die ik hanteer zijn nimmer forcerend, eerder luisterend en werken op een diep niveau. Naast shiatsu is in een sessie een combinatie van meerdere behandelvormen mogelijk. Dit is afhankelijk van je klacht en de behoefte van je lichaam. De technieken kunnen variëren van craniosacraal en energetisch lichaamswerk tot manuele lymfedrainage en voetreflexmassage.

Steeds gaat het er tijdens de behandeling om wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Hoe kan je weer terugkomen bij je vitaliteit, bij jouw oorsprong. Mijn behandelingen worden gedeeltelijk vergoed omdat ik lid ben van Shiatsu Vereniging Nederland.

Home » Shiatsu Therapie. Je kan bij Shiatsu Studio voor zowel Shiatsu therapie als Shiatsu massage terecht. Shiatsu therapie bij Studio Wanneer je voor het eerst komt begin ik na een kort intakegesprek direct met de behandeling, ik kom graag snel to the point. Lichaamswerk Naast shiatsu is in een sessie een combinatie van meerdere behandelvormen mogelijk.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl