Voor

Seks vrouw bovenop spelen in een porno film

Woensdag 24st, Augustus 2018 8:21:13 Pm
[BANCHOR] buis indiansex
Stuur een gratis bericht
naar jezy_s1987
Offline
jezy_s1987
  • 26 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Giten, Netherlands
  • Russisch(Geavanceerd), Arab(Elementair), Javaans(Elementair)
  • Duiker, Marketeer, Biotechnoloog
  • ID: 2254339191
  • Vrienden: pblabore
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 163 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 9461
Telefoon: / +312195-284-97

Beschrijving:

Begint de sleur zijn slag te slaan tussen jou en je geliefde? Dan wordt het hoog tijd voor wat nieuwe trucjes. En met trucjes bedoelen wij natuurlijk nieuwe sekstandjes. Volgende week vrijdag komen we met deel 2, tot die tijd genoeg om uit te proberen, zeg ik zo. Voor de dominante dames en de fitgirls onder ons is dit het perfecte standje. Hij gaat als volgt: de man ligt op zijn rug met zijn benen in de lucht en zijn knieën gebogen.

De vrouw gaat op hem zitten in squathouding. Als je het lastig vindt om dit vol te houden, steun dan op je knieën. Laat hem zijn benen zo dicht mogelijk tegen zijn borst aanhouden, zodat jij de ruimte hebt om op en neer te squatten.

Een beetje een gekke naam wel, maar zeker het proberen waard. Buig zo ver als je kunt naar voren en schuif over hem heen, maar zorg ervoor dat je zo laag mogelijk blijft. Geef dit standje een romantische twist door elkaar diep in de ogen te kijken terwijl je bezig bent.

De favoriet van veel mannen: girl on top, oftewel cowgirl. Hij ligt op bed en jij gaat op hem zitten, met je benen aan beide zijden van zijn lichaam.

Beweeg je heupen van voor naar achter en span je billen hierbij aan. Lees hier 5 tips om beter te worden in dit standje. Een van de bekendste en populairste posities in bed. Ga op handen en knieën zitten, op bed of op de bank. Lift je billen iets omhoog, zodat je lover makkelijk bij je naar binnen kan. Hij zal dit seksstandje geweldig vinden vanwege het waanzinnige uitzicht op jouw sexy lijf maar of alle vrouwen het hiermee eens zijn…. Pluspunt: als je hem een handje helpt met je benen hoog te houden, kan hij zijn handen gebruiken om jouw sweet spots te strelen.

Voor de yogameisjes onder ons is dit een welbekende, maar wist je dat je deze ook in bed kunt doen? Hij ligt op bed en jij gaat op hem zitten, met je rug naar hem toe. Steun met je handen op het bed naast zijn benen en hurk diep.

Je bovenbenen rusten op de achterkant van je armen. Duw je knieën tegen je schouders, strek één been uit en daarna het andere been, laat je heupen zakken en probeer je benen helemaal uit te strekken.

Dit borstenstandje is een feest voor hem. Ga op je lover liggen en zorg dat jij iets hoger ligt dan hij.

Hij heeft zijn benen wijd en jij drukt je benen tegen elkaar aan. Als een plank lig je op hem, met je borsten hangend boven zijn gezicht. Voor de liefhebbers van orale seks is dit een must-try. Ga liggen met twee zachte kussens onder je billen en laat hem je verwennen met zijn mond. Zo kan hij er beter bij en lig jij ultra comfortabel. Nieuwsgierig naar de fijnste standjes voor orale seks? Check ze hier. Een lekker gek standje mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje.

Ieder zijn ding, hè? Bij dit seksstandje heb je als vrouw alle controle. Laat je lief op zijn rug liggen met zijn armen over zijn hoofd. Ga bovenop hem zitten met je benen gebogen naar voren terwijl je achter op je handen steunt.

Doggy style met een twist. Ga op je hurken zitten en lift je billen omhoog. Steun met je handen op de grond, je voeten staan plat op de grond. Je lover zit achter je op zijn knieën en komt in je. Als je de juiste hoogte hebt gevonden, kan hij je extra diep penetreren. Als het niet fijn aanvoelt, zet dan je benen iets wijder of juist iets meer tegen elkaar aan.

Verliefde stelletjes gaan voor dit intieme standje. Je doet hem zo: laat hem op bed zitten in kleermakerszit. Nu ga jij op hem zitten met je gezicht naar hem toe. Jij bent in charge en bepaalt het ritme en de beweging. Je kunt op en neer bewegen of van voren naar achteren. The good old missionaris! Romantisch en het populairste standje onder ons Dutchies. Jij ligt op bed of op de bank en hij duikt bovenop je.

Ga ook eens voor 5x de missionaris, maar dan spannender. De docuserie waar iedereen het over heeft. Als Ron Wemel ineens vader is…. Look of the day: Lucy Williams. Mays boekentips. Wat je dus niet wist over prinses Charlotte. Today we sweat in Bjorn Börg. Gênant of niet: ik heb zin in de Voor alle mensen die bang zijn om auto te Last van hooikoorts?

De leukste all day every day gebloemde Today we use nagelstickers van The Coucou De 7 key colours die je richting de zomer

Geld voor sex reeones

Van
minimalistkatil

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl