Voor

Pil vergeten en onveilige seks gehad mijn geile buurmeisje

Woensdag 3st, Juli 2018 12:37:52 Pm
[BANCHOR] pussyhole foto's
Stuur een gratis bericht
naar padeldebbi
Online
padeldebbi
  • 28 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Sassenheim, Netherlands
  • Javaans(Beginner), Deutsch(Beginner), Portugees(Gemiddeld)
  • Chemicus, Chemicus
  • ID: 2283773389
  • Vrienden: alain2, av10, CLundkvist
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Margie
Profiel bekijken: / 5813
Telefoon: / +312638-414-52

Beschrijving:

Als je de pil een keer vergeet, hoeft dat niet erg te zijn. Lees hier wat je dan moet doen. De kans dat je bij vergeten van de pil zwanger wordt is groter als je:. Deze adviezen gelden alleen voor de éénfase combinatiepil die je al 1 maand slikt. Kenmerken van de eenfase combinatiepil zijn:. De adviezen hieronder gelden niet voor de pilstrip met 28 pillen, de meerfasenpil of de minipil. Kijk dan in de bijsluiter wat je bij vergeten van die pil moet doen. Of overleg met je huisarts.

Slik je de 2e van deze pillen niet binnen 12 uur na het normale tijdstip voor slikken van die 2e pil? Dan ben je misschien niet meer goed beschermd. Wat je dan moet doen hangt af van de week waarin je de 2 pillen bent vergeten.

Lees dan hieronder verder:. Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt. Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden:. Mogelijkheid 2: de stopweek eerder beginnen Wil je de stopweek niet overslaan? Dan kan je in de 3e week vervroegd aan je stopweek beginnen. Week 3 van de pilstrip In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden:.

Mogelijkheid 2: vervroegde stopweek Wil je de stopweek niet overslaan? De volgende ongesteldheid kan iets eerder of later komen. Doe een zwangerschapstest als je ongesteldheid meer dan 2 weken wegblijft.

Bel je huisarts als je onbedoeld zwanger bent en hierover wilt praten. Als je door vergeten of stoppen van de pil zwanger bent geworden, is dat niet schadelijk voor de baby. Bedenk hoe het komt dat je de pil vergeet. Kijk wat je kunt doen om er toch aan te denken.

Tips om vergeten van de pil te voorkomen:. Vergeet je de pil vaker? Kies dan een voorbehoedmiddel waar je minder vaak aan hoeft te denken. Bijvoorbeeld een koper- of hormoonspiraal of een hormoonstaafje. Bespreek dit met je huisarts. Ben je een andere anticonceptiepil vergeten, zoals de minipil of de meerfasenpil? Lees dan in de bijsluiter wat je moet doen of neem contact op met je huisarts. Ik ben de pil vergeten. Print E-mail. In het kort Eenfase combinatiepil 1 pil vergeten 2 pillen vergeten 3 pillen vergeten Hoe gaat het verder?

Wanneer bellen? Meer informatie over anticonceptie. In het kort In het kort De 1e pil na de stopweek moet je binnen 24 uur na het normale tijdstip hebben ingenomen, anders ben je niet beschermd. Voor de overige pillen geldt:  Ben je 1 pil vergeten? Neem die alsnog snel in. Neem de volgende pil op het normale tijdstip. Dan ben je beschermd.

Ben je 2 pillen achter elkaar vergeten? Neem de laatst vergeten pil alsnog snel in, binnen 12 uur na het normale tijdstip. Zit je in week 3 van de pilstrip? Dan kun je de stopweek eerder beginnen of juist overslaan. Zo nodig kun je met een morning-afterpil of een koperspiraal na onbeschermde seks alsnog een zwangerschap voorkomen. De adviezen gelden alleen voor de eenfase combinatiepil als je die al langer dan 1 maand gebruikt. Eenfase combinatiepil De pil de eenfase-combinatiepil Als je de pil een keer vergeet, hoeft dat niet erg te zijn.

De kans dat je bij vergeten van de pil zwanger wordt is groter als je:  na de stopweek de 1e pil bent vergeten in de eerste week van je strip 1 of meer pillen bent vergeten 2 keer of vaker achter elkaar de pil bent vergeten ook al eerder in de strip pillen bent vergeten in je eerste pilstrip de pil bent vergeten De kans op zwangerschap is het kleinst bij vergeten van de pil in de 2e week.

Kenmerken van de eenfase combinatiepil zijn: een strip met 21 pillen alle pillen hebben dezelfde kleur in elke pil zitten 2 hormonen: oestrogeen en progestageen in elke van de 21 pillen zit dezelfde hoeveelheid oestrogeen en progestageen éénfase betekent dat alle 21 pillen gelijk zijn tussen twee strips zit een stopweek 7 dagen dit is de meest gebruikte pil De adviezen hieronder gelden niet voor de pilstrip met 28 pillen, de meerfasenpil of de minipil. Neem de vergeten 1e pil alsnog zo snel mogelijk in.

Neem de volgende pil op het normale tijdstip en maak de strip af. Dan ben je tegen zwangerschap beschermd. Meer dan 24 uur na je vaste tijd van slikken? Neem de 1e pil alsnog zo snel mogelijk in, tegelijk of op dezelfde dag als de volgende pil. Je bent niet tegen zwangerschap beschermd. Heb je in de 5 dagen vóór het vergeten van de 1e pil na de stopweek onbeschermde seks gehad?

Dan heb je kans dat je zwanger wordt. Je kunt dan kiezen tussen een morning-afterpil of een koperspiraal als je een zwangerschap wil voorkomen: Morning-afterpil Je kunt een morning-afterpil slikken. Hoe eerder na de onbeschermde seks  liefst binnen 12 uur , hoe kleiner de kans op een zwangerschap. Er zijn 2 soorten morning-afterpillen: 1 werkt tot 3 dagen en 1 werkt tot 5 dagen na onbeschermde seks.

Je kunt de morning-afterpil bij de drogist of apotheek kopen, zonder recept. Maak de pilstrip af. Gebruik de komende 7 dagen een condoom als je seks hebt. Koperspiraaltje Je kunt tot 5 dagen uur na onbeschermde seks een koperspiraal laten plaatsen om zwangerschap te voorkomen.

Hoe eerder je dit laat doen, hoe kleiner de kans op een zwangerschap. De koperspiraal beschermt het best tegen zwangerschap. Heb je onbeschermde seks gehad en ben je te laat voor een morning-afterpil of een koperspiraal? Of kies je hier niet voor?

Maak de strip af. Doe een zwangerschapstest als je in de stopweek niet of minder dan normaal ongesteld wordt. Heb je de pil weer 7 dagen achter elkaar geslikt, dan ben je vanaf dan weer beschermd. Lees hieronder verder. Je bent dan tegen zwangerschap beschermd. Extra maatregelen, zoals de morning-afterpil of een condoom zijn niet nodig. Doe dat binnen 12 uur na het normale tijdstip voor slikken van die 2e pil. Dan ben je nog net tegen zwangerschap beschermd.

Een extra voorbehoedmiddel is niet nodig. Let op: was de eerste van de 2 vergeten pillen de 1e pil na de stopweek? Dan ben je niet tegen zwangerschap beschermd. Lees dan verder onder Week 1. Lees dan hieronder verder: Week 1 van de pilstrip 2e pil niet binnen 12 uur geslikt Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in. Heb je in de 5 dagen vóór de tweede vergeten pil onbeschermde seks gehad? Je kunt dan kiezen tussen een morning-afterpil of een koperspiraal als je zwangerschap wil voorkomen: Morning-afterpil Je kunt een morning-afterpil slikken.

Hoe eerder na de onbeschermde seks liefst binnen 12 uur , hoe kleiner de kans op een zwangerschap. Koperspiraaltje Je kunt tot 5 dagen uur na onbeschermde seks een koperspiraal laten plaatsen om zwangerschap te voorkomen. Doe een zwangerschapstest als je in de stopweek niet of minder dan normaal ongesteld bent. Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt Neem de tweede vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in. Neem de volgende pil wel weer op tijd binnen 12 uur na je vaste tijd.

Je blijft tegen zwangerschap beschermd. Week 3 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt In week 3 kan je kiezen uit twee mogelijkheden: Mogelijkheid 1: doorslikken zonder stopweek Neem de laatst vergeten pil alsnog zo snel mogelijk in. Ga direct door met de nieuwe strip doorslikken. Sla de stopweek dus over.

Maak deze nieuwe strip helemaal af. Je blijft dan tegen zwangerschap beschermd. De dag waarop je de eerste pil bent vergeten telt dan als eerste dag van de stopweek.

Een stopweek duurt 7 dagen. Na de stopweek begin je weer met een nieuwe strip. Dus eerder dan je gewend bent.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl