Voor

Kleine meisjes worden geneukt een mooie vrouw neuken

Zondag 21st, April 2017 4:15:28 Am
[BANCHOR] cheaing vrouw
Stuur een gratis bericht
naar Anailaigh
Online
Anailaigh
  • 35 jaar Vrouw, Vissen
  • Wreland, Netherlands
  • Bengalen(Vloeiend), Tamil(Gemiddeld), Koreaans(Beginner)
  • Psychotherapeut, Filoloog
  • ID: 4798411666
  • Vrienden: Elaine, hl.phillips2, melissah
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Suzanne
Profiel bekijken: / 2317
Telefoon: / +312349-873-14

Beschrijving:

Toch is dat een natuurlijk gegeven. De natuur dicteert gorilla's net zo goed als mensen dat het mannetje groter, agressiever en dus machtiger is dan het wijfje. Dat heeft in vrijwel elke cultuur zijn implicaties gehad voor de 'beschaafde' rangorde: tenachterstelling, belediging en uitbuiting van de vrouw. Het verstand is het enige dat daar boos over wordt. Waren we koeien of schapen dan lieten de vrouwen zich probleemloos in kuddes uitmelken en op commando door de baas dekken, maar de hersens liggen dwars, van een deel van de mensheid althans.

Hersens zijn bij vrouwen in aanleg niet beter of slechter dan bij mannen maar ze schijnen tegenwoordig bij meisjes steeds beter te gaan functioneren. Zij boeken op school steeds betere resultaten dan jongens. Intelligentie tiert kennelijk net als een kamerplant: krijgt zij te weinig licht en voedsel, dan wordt het niks. Na eeuwen door patriarchale vooroordelen dom gehouden te zijn, is het sinds een paar decennia voor alle meisjes mogelijk zoveel scholing te krijgen als ze kunnen.

Ze zijn nu ook, met televisie en Internet, van álles op de hoogte, blijven niet meer met de knietjes tegen elkaar gedrukt zoet zitten wachten.

Tot ze gevraagd worden, ten dans, ten huwelijk hopelijk ooit. Dat Spicy meisjes van tien nu bootwerkerstaal uit gaan slaan, obscene gebaren maken of winkeliers molesteren, vind ik ook wel griezelig - daar ben ik een ouwe tut voor - maar is het werkelijk zo erg dat zij het recht opeisen zich als macho's te gedragen?

Want wat de feministische golven ook voor edels bereikten aan gelijkberechtiging: porno, vrouwenhandel en het meest zichtbare, de vrouw als lustobject in de reclame, zijn niet verdwenen, eerder opgebloeid.

Wij vrouwen eisten, maar meisjes hebben nu eigen eisjes. Een meisje kan nog steeds niet opgroeien zonder bedolven te worden onder keurende blikken op haar vlees. Maar als een vrouw niet op z'n minst de belofte van gewilligheid uitdraagt in kleding en gedrag, verliest een man volgens een niet nader te duiden natuurwet zijn belangstelling.

Dus zorgen de meeste vrouwen ervoor door bevallig uiterlijk vriendjes met de mannen te blijven. GRRRL-power maakt van die zwakheid haar kracht, van alles wat altijd tegen ze gebruikt is, maken ze hun wapen. Het is een machtig wapen dat de bedaagde suffragettes of de half-lesbische tuinbroeken niet durfden of wilden gebruiken: GRRRL-power steekt haar tong én haar tieten uit.

Ze zijn jong en mooi maar verre van gewillig. Ze zijn waanzinnig lekker, maar wie zijn projecties op ze loslaat, kan ervan langs krijgen, is wat ze uitstralen. Niemand hoeft zijn geile rotmening over mijn lichaam te geven zonder dat hij eerst met mij te maken krijgt, het liefst met scheldwoorden maar een dreun is ook lekker, de slachtofferrol laat ik aan vorige generaties over!

Het effect is dat er nu naar meisjes, later vrouwen geluisterd gaat worden omdát ze met hun kontje draaien. Het domme blondje bestaat niet meer, ze is nu geletterd en ze heeft een grote bek. De billen van een vrouw hebben dezelfde signaalfunctie als die van een baviaan, daar schaaft geen beschaving wat vanaf, en GRRRL-power buit dat perfect uit. Deze derde feministische golf, nu nog in de kinderschoenen, werkt schijnbaar een niveautje lager, maar exposeert een ongelijkheid die de eerste twee golven er met al hun redelijkheid niet uitgekregen hebben, omdat dit verschil eenvoudig door de natuur als seks en alles wat daartoe leidt in de mensen ingebakken is.

Daarom hebben de haantjes nog steeds overal de beste baantjes. Tot de woedende meisjes van acht groot geworden zijn. Ik verheug me er nu al op. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer voorpagina. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website?

We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Wilt u iets delen met Trouw? Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl