Voor

Erotische verhalen voor vrouwen nederlandse moeder porn

Dinsdag 19st, Augustus 2017 3:25:38 Am
[BANCHOR] anna somenovich
Stuur een gratis bericht
naar kevarendt
Offline
kevarendt
  • 29 jaar Vrouw, Stier
  • Nordostpolder, Netherlands
  • Perzisch(Beginner), Telugu(Elementair)
  • Natuurkundige, Begeleider
  • ID: 7635777617
  • Vrienden: meobrie, kim-hviid, koolkoolakhan
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 155 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Tina
Profiel bekijken: / 4626
Telefoon: / +312645-872-88

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Samen met Shespot. Boordevol ondeugende en erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Heb je het nummer helaas gemist? Speciaal voor jou vatten we de vier hotste verhalen nog even samen. Even voor het slapengaan nog lekker lezen of samen met je lief spannende erotische verhalen doorspitten als voorspel; we houden ervan.

Ik zag je voor het eerst tijdens de lunch. Je zat recht tegenover de bar en keek me veel te lang doordringend aan met je felblauwe ogen. Na een tijdje wendde je hoofd af en ik bleef achter met een vreemde kriebel in mijn buik. Ik had geen idee wie je was. Een paar dagen later zag ik je weer. Je bleek pas sinds die week een kantoorunit te huren in het pand.

Weer gleden je blauwe ogen over mijn lijf, ik werd er opgewonden van. Je vroeg mijn telefoonnummer. Ik twijfelde even, omdat ik een prima relatie heb, maar gaf het toch.

Een paar uur later kreeg ik het eerste berichtje. Er volgden er meer en meer, steeds persoonlijker, een beetje stout ook. Het ging steeds verder.

Als we elkaar zagen, was de spanning voelbaar en ik zat regelmatig met een doorweekt slipje achter mijn bureau. Vandaag vlogen de geile berichtjes ook weer over en weer…. Klik hier om het volledige verhaal te lezen. Hij zet zijn glas op de lage lange tafel voor ons. Ik zie zijn arm spannen. I make you feel uncomfortable. But you can tell me, I will put on something else if you want. Dit had ik niet verwacht. Ja, ik word zenuwachtig van hem, van zijn gespierde lichaam, van zijn knappe gezicht, maar ik wil niet dat hij iets anders aantrekt.

Magnus staat op en voor ik het weet pak ik zijn onderarm en maan hem te stoppen. Hij zakt terug op de bank waardoor ik bessensap mors, over mijn jurk en de bank. Hij staat ook op. Ik kan geen kant op in de smalle ruimte en struikel achterover waarbij ik de glazen omstoot. Magnus pakt me beet, maar een seconde later lig ik op mijn rug op de tafel.

Magnus staat over me heen gebogen, zijn gezicht is nog geen centimeter van mij af. Nu zie ik hoe mooi zijn ogen eigenlijk zijn, ze hebben de kleur van een zomerse helderblauwe lucht met groene spikkeltjes. Hij steunt op zijn arm en strijkt wat haar uit mijn gezicht. Zijn blik dwaalt af naar mijn mond, terug naar mijn ogen en weer naar mijn mond.

Hij buigt langzaam naar voren, ik doe mijn ogen dicht en voel een kus op mijn wang. Zijn baard en snor kriebelen, zijn lippen zijn zacht en hij kust mijn wang intens. Ik bijt op mijn onderlip. We kijken elkaar weer aan.

Een moment gaat voorbij waarin ik zijn baard streel en zijn gezicht in me opneem. Magnus zit op zijn knieën. Met zijn vingers raakt hij de vlekken op mijn jurk aan.

Ze zitten rond mijn borsten en op mijn schoot. Het windt me op en dat merkt hij…. Klik hier  om het volledige verhaal te lezen. Als de deur opengaat, weet ik niet wat ik zie. De kamer is donker, op één spotlicht na. Daar liggen een man en een vrouw. De vrouw heeft een prachtige olijfkleurige huid met strakke kleine borsten.

Haar donkere tepels priemen naar voren. Ze heeft donker krullend haar en lichte ogen. Het is alsof ze mij niet ziet, ze is helemaal in haar rol als model. De man houdt haar stevig vast bij haar heupen en zijn hoofd ligt in haar nek alsof hij haar geur probeert op te snuiven. Hij heeft prachtige ronde billen en een lange sterke rug. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Ik heb een kruk naast mijn ezel gezet, dan kun je met me meekijken.

Wat doe jij trouwens hier? Je moest toch naar een verjaardag? Ik ben bloedserieus. Mij hier nemen? Hij tilt haar op, loopt met haar naar het aanrecht en kust haar hartstochtelijk op de mond. Ze schrikt van zijn directheid, maar het windt haar ook op. Hij is nog steeds zo sterk en geil als een beer. Ze voelt zijn stijve door de stof van zijn linnen broek tegen haar schaamlippen aandrukken. Op dat moment scheurt hij haar jurkje stuk.

Kijk je toch liever een filmpje in plaats van deze spannende erotische verhalen? Onlangs lanceerde blogster Zimra Geurts haar eerste porna-film.

Daar loopt het stoom ook van uit je oren. Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu. Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Spannende erotische verhalen Even voor het slapengaan nog lekker lezen of samen met je lief spannende erotische verhalen doorspitten als voorspel; we houden ervan.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl