Voor

Dating voor ouderen sex 2 mannen 1 vrouw

Woensdag 11st, April 2017 4:23:10 Am
[BANCHOR] beshine implantaten
Stuur een gratis bericht
naar deeds22
Offline
deeds22
  • 31 jaar Vrouw, Meisje
  • Drybergen, Netherlands
  • Spaans(Mooi zo), Japans(Basic), Maleis(Bekwaamheid)
  • Monteur, Filoloog
  • ID: 5433214651
  • Vrienden: nananita322, wladimir_nl
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 158 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Maureen
Profiel bekijken: / 3373
Telefoon: / +312121-342-83

Beschrijving:

Soms, als ik me na een avond­ lezing ergens te lande door de donkere stad van station naar huis spoed, overvalt het me weleens onverwacht : het verlangen naar iemand die thuis op me wacht. Iemand die belangstellend vraagt hoe het geweest is, die een kopje soep voor me opwarmt, of een glas wijn inschenkt.

Iemand die onvoorwaardelijk voor mij gekozen heeft. Een trouwe, aantrekkelijke, warmhartige, belezen, aandachtige, liefdevolle man. Een man die niet echt bestaat dus. Als ik dan even later mijn lege woning be­treed, is het vlaagje hunkering alweer voorbij en schenk ik dat slaapmutsje maar zelf in.

Waarna ik mijn twijfelaar opzoek en mij breeduit, eventueel dwars, onder het dons nestel. Dan ben ik er al­ lang weer van doordrongen dat ik single - want vrij - zijn heerlijk vind in deze levensfase.

Met mezelf alleen zijn tussen mijn drukke sociale leven door, in mijn eigen gezelschap verkeren, aan niemand verantwoording of uitleg verschuldigd zijn: ik beschouw het als een zegen. Kun­nen werken - zeg schrijven - in mijn ei­gen tijd en tempo, zonder die mooie zin of die goeie vondst te moeten onderbre­ken omdat liefde nu eenmaal een werk­woord is en je aan relaties soms nog meer moet schaven en schrappen dan aan ma­nuscripten.

Die tijd investeer ik liever in de grote passie die mijn werk is. Ik ben gewoon graag alleen en onafhankelijk. Niet in het minst. Op relatiegebied heb ik alle fases doorlopen en vele waters doorzwommen. Ik heb een huwelijk achter de rug met een man die nog steeds aanwezig is op mijn familiefeestjes.

In de loop der jaren zijn minnaars, aanbidders, hunkeraars, redders en zelfs een enkele stalker de revue gepasseerd. Geen van al die potentiële kandidaten heeft echter exclusief voor mij gekozen.

En uiteraard dan zij­zelf. Ik ben een beetje moe geworden van me­ zelf te delen met iemand die zich uitein­delijk toch liever met iemand anders ver­menigvuldigt. Het verlangen om me aan een man te binden, voor minstens duizend en een nacht maar liefst voor veel langer, is gedoofd.

Ik zeg het maar zoals het is. Ik koester ze. Ik bemin ze. Ik onder­neem dingen met hen die ik ook met vriendinnen doe: eren, wandelen, lachen, kletsen, afspreken in de kroeg. Er is een knuffelman, een citytripman, een klusjesman, een broertjesachtige man, een flirt en een nerd. Soms overlappen ze elkaar in deze functies. Door schade en schande heb ik geleerd dat je altijd van een gebroken hart her­stelt. Dar je van mannen kunt houden zonder dat je je complete leven met hen deelt.

Ik hoef geen unieke, al mijn wensen en verlangens vervullende prins op een wit paard meer. Ik heb mijn prins gewoon opgedeeld in een aantal subprinsen en dat bevalt mij prima. En hen ook. Ik ben een gelukkige single, niet meer en niet minder. Vriendinnen-met-een-man zijn soms een beetje jaloers, op mijn vrijheid en op mijn blijheid.

En ik, ik zou met niemand willen ruilen. Of heel soms misschien, heel even maar De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen. Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen. Uw email verplicht. Uw bericht verplicht. Overzicht datingsites senioren, 60 en 70 plussers Snel springen naar 1 Overzicht datingsites senioren 2 Prijzen 3 In deze levensfase is single zijn heerlijk.

Elitedating Lees de review. Elitedating bezoeken. Parship Lees de review. Parship bezoeken. Seniorengeluk Lees de review. Seniorengeluk bezoeken. Gratis lidmaatschap? Help je vriend in! Deel Lovelab. Vraag het aan Lovelab Vragen over deze datingsite, of een algemene vraag. Stel het ons hier.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl