Tieten

Massage aan huis arnhem neuken met condoom

Zaterdag 21st, April 2017 8:37:29 Pm
[BANCHOR] xxx vieda
Stuur een gratis bericht
naar bryanbentzel
Offline
bryanbentzel
  • 42 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Wassenar, Netherlands
  • Koreaans(Gemiddeld), Maleis(Elementair), Tamil(Mooi zo)
  • Geofysicus, Fotograaf, Bloemist
  • ID: 3434213114
  • Vrienden: Zips777, marymaria12, forcierer
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 167 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Mandy
Profiel bekijken: / 9161
Telefoon: / +312154-732-58

Beschrijving:

Mijn naam is Danny Jonkman. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeute aan de Hoge school van Amsterdam en heb daarna de studie Osteopathie gevolgd. Vanaf ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken. In mijn eerdere werkkringen miste ik de ruimte om voldoende tijd en aandacht te kunnen schenken aan de cliënt.

Met het starten van mijn eigen voetreflex en massage praktijk Solutions by Massage te Arnhem, wil ik dan ook het menselijke aspect een grotere rol geven.

Solutions by Massage, de betekenis van de naam omvat precies waar de praktijk voor staat; lichamelijke klachten oplossen door massages. Na een van de massage behandelingen voelt men zich beter, is meer ontspannen en tevens geestelijk en lichamelijk weer opgeladen. Solutions by Massage heeft enerzijds als doel de klant de massage op maat te geven om optimaal gevoel van vitaliteit en ontspanning te creëren, anderzijds het zelfgenezend effect van het lichaam te stimuleren om lichamelijke klachten op te lossen.

Daarom zijn wij de webshop kibun. Wij verkopen onze producten dan ook met gevoel. Welkom bij Solutions by Massage, Arnhem.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl