Tieten

Korte meisjesnamen 2 lettergrepen rijpe vrouwen com

Vrijdag 7st, Juni 2017 1:56:51 Am
[BANCHOR] nudisme china
Stuur een gratis bericht
naar lloyd75
Online
lloyd75
  • 48 jaar Vrouw, Meisje
  • Amnes, Netherlands
  • Frans(Gemiddeld), Oekraïens(Gemiddeld), Maleis(Vloeiend)
  • Marketeer, Duiker, Dokter
  • ID: 1753653979
  • Vrienden: heppone, pinto, IzHeMaD
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Miranda
Profiel bekijken: / 5773
Telefoon: / +312694-775-26

Beschrijving:

We zijn nog niet zo lang zwanger en weten het geslacht nog niet. Vooral ik ben al bezig met namen te zoeken. Maar alles wat ik zeg vind m'n man niet mooi en andersom ook niet echt.

Enkel over de meisjesnaam eerste id lijst hebben we allebei wel een goed gevoel maar de twijfel is er wel nog steeds. Dit zijn mijn lijstjes met namen wat ik leuk vind, mijn man heeft enkel Ida en Toon gezegd wat ik beide niet mooi vind. Ik zoek wel naar niet al te speciaal, wil liever niet een naam wat ze moeten spellen iedere keer.

Mag dus gerust een top 10 naam zijn. En de achternaam heeft maar 1 lettergreep, dus ik denk dat 2 lettergrepen het mooist is. Of zeggen jullie : dat maakt niets uit? Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Babynamen. Sophie en Eva tijdloos mooi en van je jongensnamen geld voor Lucas t zelfde. Zou idd niet maar 1 lettergreep kiezen.

Sarah en Ruben misschien ook opties? Een Sarah heb ik al in m'n dichte familie en Ruben weet ik zo niet. Iig niet een wauw factor. Maar wel leuk, dankjewel. Ik snap je idee wel dat een voor- en achternaam met 1 lettergreep te staccato kan worden. Dus liever iets langer. Alleen Cato vind ik wel leuk, maar ik zou het mey een K doen. De jongensnamen ook niet echt mijn ding. Alleen Laurens en Alexander Vind ik wel leuk, maar helaas zitten die al id familie. Genoeg te bedenken dan hoor!

Laat je nog weten wat hij ervan vindt? De andere hebben we ofwel al id familie zitten ofwel vind hij het niet mooi. De meisjesnamen vind ik vooral Rosa erg mooi. Ik vind Eva, Mia en Lukan het mooist van de namen die je noemt. Hier ook een achternaam met maar 1 lettergreep en dus een voornaam met 1 lettergreep vinden mijn man en ik ook tekort dus hebben wij ook gezocht naar namen met twee of meer lettergrepen. Je hebt zelf al prima suggesties gedaan. Van je meisjesnamen vind ik Eva, Leah en Norah erg mooi.

Wat vind je van: Juna, Flora, Sara en Mara? Van je jongensnamen vind ik Lukas of Luca? Misschien: Aron, Eden, Ezra of Noah? Allevier hele mooie meisjesnamen, maar 2 zijn weer van dieren die ik ken in dichte omgeving, ene zo heet m'n zus en de andere heet t dochtertje van een vriendin.

En de jongensnamen vind ik enkel Eden leuk, maar helaas vriendin haar zoontje heet zo. Ik heb soms de indruk dat alle leuke jongensnamen al gebruikt zijn.

Want ik wil liever geen al te speciale naam. Ik vind Ida prachtig Voor een meisje Marthe ipv Mirthe. Leah vind ik ook heel mooi. Van jouw lijstje vind ik Lukas, Sebas en Joren erg leuk. Marthe wel! En van je lijstje vd jongens vind ik Elias leuk. Joris en Maarten ken ik mensen in zowel dichte omgeving als niet zo leuke associatie. De andere namen niet zo leuk. Misschien zit daar nog iets bij? Succes met de keuzes! En een Luca is er ook al. Haha hoe toevalig! Bij ons in de omgeving hoor je de namen van onze kids bijna niet.

Grappig is dat he? Nou super veel succes met zoeken. Je kunt ook nog eens op www. Levi, Boaz, Hugo. Hugo vind ik nog wel iets hebben maar de andere 2 niet zo. Boaz is zowiezo te speciaal. Veel van deze namen komen ook in mijn lijstje terug :. Voor een meisje vind ik Nora prachtig maar dat vind mijn man helaas helemaal niets.

Elena en Sophia vind ik ook heel mooi. Voor een jongen vind ik ze allemaal leuk buiten Maurice en Arthur. Die 3 wat jij zegt die vind m'n man alledrie niet helemaal. Norah Leah Elena leuk! Vince leuk! Dankjewel : Van je lijstje vind ik Julian het leukste bij de jongens, de rest toch wel wat te speciaal. Van de meisjes vind ik Fenna wel leuk, maar schrik dat ze Senna gaan verstaan als het uitgesproken wordt en dat vind ik dan weer niet zo mooi.

Jasmijn vind ik ook mooi. De rest niet zo. Van Anobe In Zwanger worden. Van Pinokkioo In Babynamen. Van Soccer-Mom In Zwangerschap. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Aanmelden Inloggen. Reageer op dit topic Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Babynamen. Dylan : erg leuk. Populaire topics. Je grootste ergernis tijdens proberen zwanger worden!

Van Anobe In Zwanger worden 62 4 dagen. Zeg me aub dat ik gek ben Van Anobe In Zwanger worden 41 2 dagen. Hoe zouden jullie de volgende naam uitspreken? Van Pinokkioo In Babynamen 40 3 dagen. Hou jij je kind thuis? Meer tonen. Populaire blogs. Uit elkaar door corona? Van LieveMara In Overig 43 3 dagen. Bevallingsverhaal Sòren Van yune In Baby 9 3 dagen. Verjaardag van kinderen Van Lylah5 In Overig 30 3 dagen.

Als zwanger worden niet wilt lukken Van Girl In Overig 19 4 dagen. Goed nieuws! Van Soccer-Mom In Zwangerschap 10 1 dag. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl