Tieten

Escort chauffeur gezocht gratis sexfilmpjes nu

Zondag 18st, November 2017 11:14:51 Pm
[BANCHOR] xnxx z
Stuur een gratis bericht
naar scottthrustans
Offline
scottthrustans
  • 26 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Lelystad, Netherlands
  • Perzisch(Geavanceerd), Italiaans(Vloeiend)
  • Dokter, Stuntman
  • ID: 7419892864
  • Vrienden: angeline6, deemmachine
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 167 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Marilyn
Profiel bekijken: / 3228
Telefoon: / +312574-933-64

Beschrijving:

Bij Autoreset zijn we altijd op zoek naar betrouwbare 65 plussers met een zekere rijstijl en een professionele werkhouding die ons team willen komen versterken.

Bent u de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, maar wilt u graag blijven autorijden? Autoreset biedt u de mogelijkheid om in een aangename werkomgeving actief te blijven en heeft vacatures beschikbaar in verschillende sectoren.

Inschrijven als chauffeur       Neem contact op. Misschien denkt u dat het lastig is om als gepensioneerde aan werk te komen. Wij zoeken senioren die onderstaande functies kunnen vervullen:.

Al onze vacatures voor ouderen vragen om een klantgerichte en representatieve werkhouding. Het uitvoeren van transporten is een verantwoordelijke taak, maar brengt ook veel voordelen met zich mee. Zo bent u veel actief bezig en reist u door heel Nederland. Werkt u het liefst wat dichter bij huis? Bent u in het bezit van rijbewijs C of D? We zijn altijd op zoek naar bekwame chauffeurs die vrachtwagen- en bustransporten willen verzorgen.

Vaak gaat het om het vervoeren van lege wagens naar een keuring of remise. Als pendeldienst rijdt u in een 9-persoonsbus verschillende mensen naar hun afspraak of werk. Dit dankbare werk is een geschikte taak wanneer u over een rustige rijstijl bezit en het contact met klanten hoog in het vaandel heeft staan.

Bekijk onze vacatures voor senioren en solliciteer op de functie die bij u past. Wij vragen van u dat u minimaal twee dagen per week beschikbaar bent, zodat u snel went aan de werkzaamheden en goed contact opbouwt met onze klanten. Daarnaast bent u in het bezit van een smartphone, zodat u onze app kunt installeren.

Via deze app sturen we u uw opdrachten en houdt u uw werktijden bij. Daarnaast hebt u ervaring in zowel schakel als automaat en bent u bereid om een dalurenabonnement van de NS aan te schaffen. In ruil voor deze eisen bieden we u een aangename werksfeer met veel aandacht voor uw wensen.

Gaat u het liefst ieder jaar lang op vakantie? Dat is geen probleem. Wilt u in de ene week wat meer werken dan in de andere week? Geef uw beschikbaarheid door en wij sturen u een op maat gemaakte planning toe. Bent u enthousiast geworden? Bekijk al onze vacatures en vul ons sollicitatieformulier in. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Voor klanten Over ons Klant worden?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl