Tieten

Dione de graaff naakt vrouw met 3 tieten

Woensdag 14st, Oktober 2018 12:46:35 Pm
[BANCHOR] m sunporn
Stuur een gratis bericht
naar christopherdani
Offline
christopherdani
  • 23 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Heithausen, Netherlands
  • Perzisch(Gemiddeld), Perzisch(Elementair)
  • Verloskundige, Diplomaat, Bookmaker
  • ID: 1988315471
  • Vrienden: af4
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Regina
Profiel bekijken: / 4133
Telefoon: / +312474-253-27

Beschrijving:

Wel een keurige rode jurk met mouwtjes en een bescheiden decolleté. Haar eigen keuze. Heel verstandig. Maar zaterdag bij Paul de Leeuw liet Dione zich verleiden om een zeer blote jurk uit te proberen van ontwerper Paul Scholten. En daar zat ze dan op de bank met drie lacherige heren. In een mooie, op maat gemakte strapless jurk, met een zilveren bovenlijfje en een lange zwarte rok.

Maar Dione 42 is geen slanke tiener meer, maar een forse volwassen vrouw. Boven de rand van de jurk golfden haar borsten tot aan haar oksels. Plooien en vouwen werden zichtbaar.

De jurk zat om haar welgevormde lijf als een stevige klem. Haar rondingen weden omhoog gestuwd; blootgesteld aan het felle studiolicht. Mart Smeets weigerde commentaar te geven in het radioprogramma van Chiel Beelen. Op twitter ging het na de uitzending van Paul de Leeuw alleen nog maar over de borsten van Dione. Waarom willen vrouwen zo graag hun borsten laten zien? Of zijn het mannen die vrouwen aanzetten om hun borsten aan te bieden als rijpe vruchten op mooie schoteltjes?

Sommige dingen moet je gewoon niet doen. Dione de Graaff is een goede sportjournaliste. Ze presenteert al jaren met gemak de sportjournaals. Ze weet waar ze het over heeft en ziet er goed uit. Laat die blote jurken maar over aan de piepjonge modellen op de catwalk. Bewaar het bloot voor het strand, het zwembad. Op een gegeven moment moet je erkennen dat je ouder en dikker wordt, daar pas je dan je levensstijl bij aan.

Dit soort jurken is niet gemaakt om in te zitten… Was het simpele commentaar van Paul Scholten… Misschien handig als hij dat ook had laten weten aan Dione…. Like Like. Ja, dat was duidelijk te zien, ze zat er wat onderuitgezakt bij, dat veroorzaakte een enorme verschuiving. Maar ook toen ze stond, was duidelijk te zien dat de jurk niet geschikt was voor haar. Ze leek wel een Kunstrijdster op de verkeerde schaatsen Inderdaad zag ze er gisteren weer Decent uit…………………………………….

Wat een onzin allemaal. En dat niet hoeft, als ze er geen zin in heeft. Goddank kan geen Paul de Leeuw dat door de strot van Dionne duwen, hoe hard hij het ook probeerde. Zij had haar keuze al gemaakt, daar heeft ze zich aan gehouden. Jong of niet jong, ze is gewoon te klein voor zulke jurken. Sportief staat haar beter, zeker bij die sportieve schedelstructuur van haar. Maar wij mannen moeten de vrouw laten zijn wie ze wil zijn en Dione, die dacht ik doe lekker mijn eigen ding.

Ik wil vanavond gewoon lekker even een aanstekelijk, lekker, rondborstig propje zijn. En gesprekstof zat, uiteraard. Behalve Mart dan. Sluit me volledig aan bij Assyke en Jezz. Niks op aan te merken behalve dan misschien dat ze zich beter niet in zulk slecht gezelschap kan begeven.

Al was het maar uit voorzorg dat de gastheer wellicht dezelfde jurk zou dragen. Hier sla je de plank mis. Het zijn vooral een enkele uitzondering daargelaten de mannen die overal de borsten willen zien. En daar spelen vrouwen op in. Als ik daar op moet… nee dan word ik nog liever homosuweel. Juist, sommige dingen moet je gewoon niet doen.

Domme woorden schrijven over vrouwen. Een foto plaatsen als deze. Dan is uw blog gelijk een bedenkelijk Privé-kopie. Je reageert onder je WordPress.

Je reageert onder je Google account. Je reageert onder je Twitter account. Je reageert onder je Facebook account. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Naar de inhoud springen. Maak eens soep. Hoe gaat het met uw stoelgang?

Share this: Twitter Facebook E-mail. Vind ik leuk: Like Laden…. Dit bericht werd geplaatst in Feiten en meningen , media en getagged met borsen , borsten , Dione de Graaff , fatsoen , Paul de Leeuw. Maak dit favoriet permalink. Dit soort jurken is niet gemaakt om in te zitten… Was het simpele commentaar van Paul Scholten… Misschien handig als hij dat ook had laten weten aan Dione… Like Like. Wllm Kalb zegt:. Joshua zegt:. Jezzebel zegt:. Simen vrederat zegt:. Catharina Anna Maria van Vliet zegt:.

Zelf vond ik het jurkje dat ze eerst aanhad haar veel mooier staan. Als ik daar op moet… nee dan word ik nog liever homosuweel Like Like.

Die jurk is te klein! Hak zegt:. De borsten van Dione Valt me al jaren op Like Like. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Naam vereist. Lid van Zoeken naar:.

Blog op WordPress. Plaatsen op Annuleren. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl