Sex

Poep sex nl oudere vrouwen seks

Vrijdag 1st, September 2018 8:2:59 Pm
[BANCHOR] sxe falm
Stuur een gratis bericht
naar filippos_p1
Offline
filippos_p1
  • 31 jaar Vrouw, Leeuw
  • Doinrede, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Perzisch(Geavanceerd), Italiaans(Vloeiend)
  • Reanimator, Kinderarts
  • ID: 5664182273
  • Vrienden: Draysonic, Catherine, jesscroker1
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Molly
Profiel bekijken: / 3375
Telefoon: / +312162-442-78

Beschrijving:

Coprolagnie , coprofilie , coprofilia of poepseks ook wel scat of kaviar-spiele is het beleven van seksuele opwinding aan ontlasting. Soms wordt ook het woord scatologie gebruikt als synoniem voor coprofilie. Het kan gaan om het kijken naar een zich ontlastende sekspartner of zelf bekeken te worden tijdens het poepen.

Ook kan men het opwindend vinden om bepoept te worden of zichzelf over de partner te ontlasten brown shower. Een opwindend aspect hierbij is dat men elkaar insmeert met verse ontlasting. In sommige gevallen eet men ook de eigen uitwerpselen of die van de partner. Dit wordt dan coprofagie genoemd. De besmeurde persoon wordt soms afgespoeld met urine golden shower , of champagne , als tegenhanger van kaviaar. Als de seksuele voorkeur te veel uit de pas gaat lopen met de normen of eisen van de omgeving, kan er sprake zijn van een psychische aandoening.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Categorie : Seksuele voorkeur. Verborgen categorie: Wikipedia:Gesproken Wikipedia. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 nov om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl