Sex

Panty sex verhalen seks met beste vriend

Vrijdag 14st, Februari 2017 5:49:15 Pm
[BANCHOR] sange tante
Stuur een gratis bericht
naar Arktanos
Online
Arktanos
  • 24 jaar Vrouw, Krab
  • Vamel, Netherlands
  • Turks(Bekwaamheid), Maleis(Basic), Urdu(Beginner)
  • Choreograaf, Viroloog
  • ID: 7762226468
  • Vrienden: wk6, Emzirooz, Coiour
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 178 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 9932
Telefoon: / +312455-992-62

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  Pappa's geheime panty fetisj deel 5. Hoi allemaal, hier Margriet met alweer deel 5 van mijn verhaal. Ik ben van plan mijn verhalen te herschrijven in een e-book vorm en ben benieuwd of daar belangstelling voor is. Laat het me weten. Het was zaterdag middag en ik had zojuist afgesproken met Lisa, de verkoopster in de Jambelle, om te komen eten om zes uur.

Het was nog vroeg en ik liep in alleen mijn Kunert panty naar beneden. Pap zat ook alleen in zijn panty voor de tv en ik zag hem lekker zijn staaf masseren. Ik bleef kijken, hij had me niet gehoord.

Ik hou zoveel van mijn stiefvader. Hij is leuk en zeikt nooit en blijkt nu ook een perfect seksmaatje te zijn. Beide gek op panty's. Zie hem daar nou lekker genieten. Ik werd nat en begon mezelf door mijn panty te vingeren. Dit merk was ook niet verkeerd. Ik ging achter pap zijn stoel staan en zei: Zo pap alvast zonder mij begonnen? Mmmm, antwoordde hij, weer zo'n lekkere nieuwe panty, dan kan ik me niet echt beheersen.

Ik wreef over zijn stijve pik. Pap, zei ik, ik kook vanavond ok? Ja, lekker zei pap. Ik ga zo wat boodschappen doen. Maar eerst weer een lekker testje. Ik begon zijn eikel met de panty te masseren zoals hij dat graag heeft. Hij kronkelde van genot. Deze panty bevalt je wel geloof ik, zei ik.

O ja, pijp me lieverd, pijp me alsjeblieft door mij panty heen. Lekker pap, als jij me straks ook nog even wil likken, antwoordde ik. Natuurlijk liefje, zo lang je maar wilt, zei de schat. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en likte over zijn nylon staaf en nam hem in mijn mond. De panty was lekker ruim zodat ik zijn pik met panty en al ver in mijn keel kon laten komen.

Met mijn tong bewerkte ik de onderkant van zijn eikel en ik merkte dat hij ging aanspannen. Margriet liefje, ik ga zo ontzettend klaarkomen, zei hij om me te waarschuwen. Maar ik ging gewoon door. Ik voelde hem schokken en het warme sperma schoot mijn mondje in. Ik slikte alles door en bedacht me waarom ik dat nooit eerder had gedaan.

Was hartstikke lekker. O schatje, riep pap, wat heerlijk. Dat ik met mijn panty om mijn pik in je mondje mag klaarkomen en dan nog alles doorslikken ook. We ruilden van plaats en pap begon me door mijn panty heen te likken.

Lekker langs mijn lipjes en over mijn klitje. Hij zoog er heerlijk aan en ging snel met zijn tong. Ondertussen bewerkte hij met zijn vingers mijn kutje. Al gauw trokken de eerste golven van genot door mijn onderbuik. Mijn poesje trok samen en het geil droop er uit. Ik schreeuwde het bijna uit van genot.

Oh pap, ik wil je paal in me voelen. Druk hem er in met panty en al, riep ik uit. Pap had nog steeds een stijve en duwde zijn paal naar binnen. Het nylon gaf zo'n heerlijke sensatie. Ik kwam een aantal keer snel achter elkaar klaar. Pap stopte en zei, ik bewaar de rest voor vanavond ander wordt et em niet meer, zei hij.

Ik dacht aan Lisa en glimlachte. Ja, pap, zei ik, we gaan douchen en als ik terug kom ga ik koken. Ik verwacht je om stipt 5 voor zes alleen in een Falke 8 den panty aan tafel. Pap was inmiddels helemaal aangekleed en in de tuin bezig.

Tegen vijf uur ging hij zich opfrissen, Ik had inmiddels een sexy kort rokje aan en ook een Falke panty aangedaan. Een mooie huidkleurige. Pap kwam om 10 voor zes al naar beneden in alleen zijn panty en zei, en jij dan? Jij bent aangekleed. Ja, pap ik ga je bedienen vanavond en heb een verassing. Pap ging zitten aan tafel. Ik had hem zo neergezet dat als je binnenkwam hem goed kon zien.

Daar ging de bel. Pap schrok. Verwacht je iemand? Nee hoor, zeker iemand die iets wil aansmeren of zo, zei ik en liep naar de deur. Ik deed de deur naar de kamer achter me dicht en opende de voordeur. Daar stond Lisa. Mooi opgemaakt en ook in een kort rokje met een prachtige panty en naaldhakken. Ze gaf me spontaan drie zoenen. Ik was best zenuwachtig, zei ze. Kom gauw verder, zei ik met een glimlach. We kunnen aan tafel. Ik deed de deur naar de kamer op en liet Lisa voorgaan.

Lisa's ogen werden zo groot als schoteltjes, ze zei niets en keek alleen maar. Pap keek terug en zat daar met een rood hoofd. Verrassing, riep ik. Pap wilde opspringen en mompelde dat hij iets aan ging doen, maar Lisa herstelde zich en zei snel, nee mijnheer, blijf lekker zitten. Ik kan uw outfit wel waarderen, lachte ze.

Pap zat te stotteren en wist zich met zijn houding nog steeds geen raad. N-n-noem me maar g-g-gewoon Bram, stamelde hij. Volgens mij heeft u een Falke aan zei Lisa. Ja beroepsdeformatie, lachte ze weer.

Pap ontspande nu een beetje. Sorry, ik wist niet dat je kwam anders had ik me wel aangekleed, zei hij. Margriet heeft me alles verteld Bram, maar voor mij ook een verassing dat je er zo bij zit, maar wel een aangename. Al gauw was het ijs gebroken. Ik heb ook een presentje voor jullie meegenomen zei Lisa en gaf een tas aan mij en eentje aan pap.

Ik weet dat jullie bezig zijn om panty's te testen. Dit zijn allemaal panty's die teruggekomen zijn omdat er een klein foutje in zit of waar de verpakking stuk van is.

Maar voor jullie hobby zal ik maar zeggen zijn ze prima te gebruiken, lachte Lisa. En Bram ik zie dat jij het een leuk cadeau vindt, zei ze terwijl ze naar paps inmiddels flink gegroeide paal keek. Sorry Lisa, zei pap, dit moet wel de beste droom ever zijn, ik kan het even niet helpen. Geeft niks, zei Lisa, lekker gezond hoor zo'n mooie stijve. En ik moet zeggen dat het er door die panty wel heel erg mooi uitziet.

Een vrouwenbeen ziet er goed uit in een panty maar een lekker paal ziet er ook erg geil in uit. Lekker, zei Lisa.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl