Sex

Anale sex pijnlijk sex als je ongesteld bent

Donderdag 15st, Maart 2018 10:11:25 Am
[BANCHOR] orihime lesbisch
Stuur een gratis bericht
naar felhiller
Offline
felhiller
  • 25 jaar Vrouw, Meisje
  • Wittem, Netherlands
  • Maleis(Elementair), Koreaans(Elementair), Arab(Beginner)
  • Endocrinoloog, Trainer, Makelaar
  • ID: 3685974813
  • Vrienden: Luna3117, cwb8109
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Robijn
Profiel bekijken: / 4492
Telefoon: / +312937-917-61

Beschrijving:

Hoi Gertjan, Eerst wil ik je complimenteren met wat reacties die ik zojuist heb gelezen: wat een meerwaarde voor de betrokkenen en alle andere lezers.

Ten tweede doe ik nu voor het eerst in mijn leven iets anoniems op het net: ik vind het voor mezelf een te groot taboe om er eerlijk mijn naam bij te zetten…. Op zichzelf vormt mijn vraag niet een echt groot probleem, maar ik vraag het me wel al tijden af.

Kun jij me uitleggen of mensen schade kunnen oplopen door anale seks? Ik vraag mij af of bijvoorbeeld aambeien of wondjes veelvoorkomend zijn. Is en blijft het niet altijd pijnlijk? Beste Greet, Dank voor je aardige woorden! Met betrekking tot je vraag naar anale seks: dat kan op vele manieren en de hamvraag is of jullie het beiden prettig vinden. De sluitspier is van nature schrikachtig, je moet hem behoedzaam behandelen en vooral niets onverwachts doen.

Naast schrikkerig is hij uitermate flexibel. Begin met de vingers, gebruik veel glijmiddel en stop onmiddellijk als het zeer doet. Anale gemeenschap is heel goed mogelijk zonder pijn en zonder nadelige gevolgen.

Veel mensen vinden een condoom dan wel zo prettig en ook dan is het devies: langzaam aan en rustig laten wennen. Gebruik ook dan veel glijmiddel op waterbasis. Het wordt afgeraden om na anaal vingeren of gemeenschap de vagina aan te raken, je kunt er een bacteriologische infectie door oplopen. Als je wondjes hebt, gevoelig bent voor aambeien enzovoort, zegt het gezonde verstand om of extreem voorzichtig te zijn of ermee te stoppen. Ik heb de indruk dat veel mensen het best leuk vinden om er eens mee te experimenteren, maar het ook relatief veel gedoe vinden schoonmaken of spoelen vooraf, hygiëne, condoom en dat niet heel veel stellen het als vast element in hun seksleven hebben.

In onderzoek komt dat ook naar voren, om en nabij de tien procent van de heteroseksuelen zou soms of regelmatig anale seks bedrijven. Er zijn ook studies die suggereren dat er in werkelijkheid veel meer ervaring is — een Texaanse gynaecoloog heeft er om verder onduidelijke redenen een project van gemaakt om zijn vrouwelijke patiënten herhaaldelijk te vragen of ze er ervaring mee hadden.

Na doorvragen en nog eens doorvragen steeg het percentage tot boven de negentig. Kennelijk is het gedrag waar we liever niet over vertellen. Het omgekeerde komt ook voor: er is een studie naar de besmettingsroute van hiv-geinfecteerde mannen. Een deel van hen hield vol dat ze géén anale seks met mannen hadden gehad — zij beweerden dat ze via orale seks besmet waren. Pas na zorgvuldig en geduldig doorvragen bleek dat de meesten van hen wel degelijk onbeschermde anale seks hadden gehad. De schaamte werkte hier de andere kant op.

Je vraag over macht werkt misschien ook wel twee kanten op. Iemand anaal penetreren kan machtig voelen, maar andersom geldt dat ook: je gaat samen toch een soort grens over, het is spannend en intiem tegelijk. En als je zelf ook een beetje extra macht wilt uitoefenen: bij hem zit vijf centimeter na binnenkomst, aan de buikzijde een walnoot-achtige knobbel: de prostaat. Voorzichtige massage daarvan wil ook nog wel eens wonderbaarlijke sensaties opleveren.

Meer lezen over het thema liefde en seks. De vraag. Is anale seks altijd pijnlijk? Ten tweede doe ik nu voor het eerst in mijn leven iets anoniems op het net: ik vind het voor mezelf een te groot taboe om er eerlijk mijn naam bij te zetten… Op zichzelf vormt mijn vraag niet een echt groot probleem, maar ik vraag het me wel al tijden af.

Dank alvast voor je aandacht en reactie. Stel ook een vraag. Het advies. Expert Gertjan van Zessen Seksuologie. Met vriendelijke groet, Gertjan van Zessen Meer lezen over het thema liefde en seks. Dit vind je misschien ook interessant. Nederland is het beu, de intelligente lockdown. We willen de straat op, mensen zien, vrienden omhelz Natuurlijk draaien kerst en Sinterklaas niet alleen maar om cadeaus, maar de feestdagen zijn wel het Quinten 9 heeft autisme.

Ga dan maar eens om met een nieuwe werkelijkheid, waarin alle structuur i Gedwongen tijd doorbrengen met je gezin tijdens de coronacrisis; het blijkt zowel een vloek als een Boos, verdrietig, bang of teleurgesteld?

Hoe je omgaat met emoties, leer je in je kindertijd. Voor o Nederlanders voelen zich minder gelukkig sinds de coronacrisis. Dat blijkt uit onderzoek van de Eras Mindfulness: leuk bedacht, niet voor de ontembare breinen.

Vliegen jouw gedachten ook stuurloos alle Inloggen Neem een abonnement.

Zwanger en sex winnipeg femdom

Van
gulshanthakur90

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl