Sex

Amanda gouden kooi sex neuken in de natuur

Maandag 4st, Maart 2017 11:52:25 Am
[BANCHOR] sabrina vonken
Stuur een gratis bericht
naar AndrewB
Online
AndrewB
  • 44 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Leuvenum, Netherlands
  • Spaans(Gemiddeld), Turks(Beginner), Deutsch(Gemiddeld)
  • Makelaar, Patholoog
  • ID: 2725123458
  • Vrienden: marc1964
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 169 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Maureen
Profiel bekijken: / 8937
Telefoon: / +312176-377-64

Beschrijving:

In september maakte het veelbesproken televisieprogramma De Gouden Kooi  z'n debuut op de Nederlandse televisie en was binnen   no-time  razendpopulair.

Na twee jaar kwam er een eind aan de realityserie. Heb je je ooit afgevraagd wat de opvallende types nu doen? Gaat Jaap nog steeds door het leven als Terror Jaap?

Zijn Nadia en Dennis nog samen? En hoe vergaat het mama Natasia? Grazia ging op onderzoek uit. Jaap, beter bekend als Terror Jaap, was de winnaar van het programma.

Hij was student toen hij in de villa kwam en had een relatie met Cora. Hij was één van de meest opvallende types met zijn veelal kwetsende uitspraken en opmerkelijke acties. Jaap won in de finale van Brian en ging er met ongeveer 1,3 miljoen euro vandoor.

Hij had in de week voor de finale verkondigd dat hij het geld zou schenken aan het goede doel, waardoor hij veel stemmen kreeg van het publiek. Na de winst zei hij dat hij zelf het goede doel was. Uiteindelijk is hij bijna al het geld verloren door het faillissement van de DSB bank, waar al het geld op stond. Jaap heb je voor het laatst op televisie gezien met het programma Sterren Springen. Brian zag nét de hoofdprijs aan zich voorbij gaan in de finale, ook al was hij publieksfavoriet.

Brian had tijdens   De Gouden Kooi een relatie met Amanda Balk, die echter drie maanden na het programma op de klippen liep. Een aantal jaar later kreeg hij een zoontje met zijn vriendin Tamara, waar hij voor het programma al een relatie mee had. Verder is er sindsdien vrij weinig meer van hem vernomen. Natasia zorgde zowel binnen, als buiten het huis voor veel ophef. Dit kwam omdat ze haar twee kinderen bij haar vriend achterliet toen ze in de villa trok.

Op 26 juli werd ze unaniem weggestemd door de andere deelnemers. Wat zij nu doet, is niet duidelijk. In de Gouden Kooi kreeg huub een relatie met Claire Recourt.

Samen kregen zij een dochter. Deze relatie hield niet lang stand en Huub hertrouwde in met Robin Bottemanne uit het programma   Utopia. Huub werkt momenteel als eindredacteur bij Talpa en cast onder andere de inwoners van Utopia , waar de vonk waarschijnlijk is overgeslagen.

Nena had in het programma een verhouding met Brian. Ze is uiteindelijk op 1 februari uit het programma gezet. Dit omdat ze Brian een trap had gegeven na een ruzie over het gerucht dat zij seks zou hebben gehad met Huub.

Slechts een paar dagen eerder had ze nog seks met Brian. Nadat ze uit de villa was gezet, werd ze vervangen door haar vriendin Amanda, die vervolgens ook iets met Brian kreeg. Amanda Balk   kreeg na de Gouden Kooi  een relatie met DJ Afrojack en was veel in het nieuws vanwege hun breuk, die tijdens haar zwangerschap van   dochter Vegas plaatsvond. Na haar deelname aan   Echte Meisjes in de Jungle werd het rustig rondom Amanda. Na de   Gouden Kooi deed ze nog mee aan   Echte Meisjes in de jungle , maar daarna hebben we vrij weinig van haar vernomen.

Vraag je je af wat er met de villa is gebeurd? Het televisieprogramma Koffietijd wordt daar nu opgenomen!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl