Mijn

Waarom doet seks pijn erotische massage noord brabant

Donderdag 14st, Juni 2018 7:44:52 Pm
[BANCHOR] groupie neuken
Stuur een gratis bericht
naar sasdas
Offline
sasdas
  • 37 jaar Vrouw, Meisje
  • Hindelopen, Netherlands
  • Italiaans(Beginner), Spaans(Vloeiend)
  • Viroloog, Cosmetica, Beeldhouwer
  • ID: 9152498617
  • Vrienden: Elaine, lilianna
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Penelope
Profiel bekijken: / 7426
Telefoon: / +312898-374-12

Beschrijving:

Naar schatting 1 op de 3 vrouwen heeft last van vaginale droogheid. Het kan seks onplezierig of zelfs pijnlijk maken. Gelukkig is hier vaak zelf iets aan te doen. Seks doe je met je hart, ziel én met je lijf. Soms doet dat zeer — 1 op de 10 vrouwen ervaart weleens pijn bij het vrijen. Wat is hieraan te doen? En kunnen mannen er ook last van hebben? Samen de liefde bedrijven is fijn. In ieder geval, dat zou het moeten zijn.

Veel vrouwen maar ook mannen hebben echter last van pijn tijdens of na het vrijen. Het is een aandoening waar men te Ik heb ongelooflijk veel pijn bij het vrijen, soms zo erg dat ik even moet gaan liggen en een paar minuten niet kan lopen. Met als gevolg dat ik nog maar een keer per maand seks heb.

Ik merk dat dit Mijn man heeft erg veel moeite met het feit dat er geen gemeenschap mogelijk is zonder veel pijn. Kunt u mij raad geven?

Ik ben vrouw van 62 jaar en heb tien jaar geleden mijn man verloren. Sinds kort heb ik een nieuwe vriend. Vorige week probeerden we voor het eerst te vrijen, maar het deed pijn en er kwam zelfs wat Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken.

Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval. Van vaginale droogheid heb je niet alleen last tijdens het vrijen; ook fietsen kan heel pijnlijk zijn. En nog vier dingen die veel vrouwen en mannen!

Breadcrumb Navigation Ga terug naar: Home. Pijn bij het vrijen Naar schatting 1 op de 3 vrouwen heeft last van vaginale droogheid. Pijn bij vrijen na je 50ste Advertorial. Meer in deze special Tip: Irritatie voorkomen. Tip: Vaginale droogheid.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl