Mijn

Sex met mijn dochter dieuwertje blok naakt

Maandag 28st, April 2018 5:6:55 Pm
[BANCHOR] stepbrothers vrouw
Stuur een gratis bericht
naar vangauld77
Offline
vangauld77
  • 47 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Kudum, Netherlands
  • Deutsch(Gemiddeld), Deutsch(Vloeiend), Bengalen(Mooi zo)
  • Archeoloog, Biofysicus
  • ID: 6467323987
  • Vrienden: Dokudoku4u, vljc
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 157 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Renee
Profiel bekijken: / 5453
Telefoon: / +312414-159-18

Beschrijving:

Artsen, psychologen, pedagogen; iedereen heeft wel iets te zeggen over pubers en hun perikelen. Maar de enige die vragen van puberouders pas echt goed kan beantwoorden is onze Tante Nel. De vraag van deze week  Onze  dochter van 16 heeft een vriend en die mag nu ook bij ons komen logeren. Ze hebben seks, en zijn best luidruchtig.

Ik hoor alles, en dat vind ik niet zo leuk. Weet jij wat ik kan doen, Tante Nel? Alle pubers gaan een keer seks hebben, dus wen er maar aan dat dat hoe dan ook een keer boven je hoofd gaat gebeuren. Ome Wim en ik hebben onze vier pubers ook horen rommelen. Als het zo ver was gingen we gewoon een blokje om of boodschappen doen.

Je wilt toch ook niet dat je dochter of zoon in een vieze oude schuur ligt, of in een koud, tochtig steegje. Dus pak je tas, trek je jas aan, en hup, het huis uit. Op die manier kunnen die kinderen elkaar in alle rust ontdekken en doe je meteen iets nuttigs, zoals boodschappen. Of heb je de tijd om even samen te zijn zonder die pubers om je heen. Heel lang hoeft het allemaal niet te duren. De ervaring leert immers dat die eerste sekspartijen binnen een minuut of wat afgelopen zijn. Zorg wel dat er condooms voor het grijpen liggen en vul de pot ook ongevraagd steeds aan.

Geloof tante Nel nou maar, je wilt liever je pubers horen hijgen dan een schriel babyhuiltje elke ochtend. Tags from the story. More from Tante Nel Artsen, psychologen, pedagogen; iedereen heeft wel iets te zeggen over pubers en Ook interessant. Previous article Waarom The Society een intrigerende puberserie is en je dus moet blijven kijken.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl