Mijn

Seks zonder relatie voorkomen blaasontsteking na seks

Vrijdag 14st, April 2018 12:48:0 Am
[BANCHOR] hoge langbenige
Stuur een gratis bericht
naar SandraFranco
Offline
SandraFranco
  • 25 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Nunen, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Italiaans(Mooi zo)
  • Bankier, Begeleider, Neuroloog
  • ID: 4963488232
  • Vrienden: JordanaaDG, SKP, amberfaye61, mepercell1
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 169 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Wendy
Profiel bekijken: / 9187
Telefoon: / +312567-985-53

Beschrijving:

Dat Olcay niet graag de lakens met iemand deelt, heeft de presentatrice al eerder bekendgemaakt. Nu haar relatie met Ruud de Wild opbloeit, is het maar de vraag of dit nog waar is. Bij de YouTube-serie Wat zou jij doen? Hierin worden meerdere dilemma's voorgelegd aan de dames, maar eentje is wel erg opvallend.

Zowel interviewer Iris van Lunenburg als Daphne lijken geschokt door Olcay's antwoord. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk. Wanneer haar gevraagd wordt of het met haar nieuwe relatie al zo gesteld is, laat ze een andere kant van zichzelf zien. Ander onderwerp! Olcay heeft sinds drie maanden een relatie met radio-dj Ruud de Wild.

Het koppel is inmiddels al meerdere malen samen op vakantie gegaan en hun volgers hebben daar van mee kunnen genieten via social media. Hiervoor maakte de SuperTrash-dame haar relatie met Frans Ghazi uit in februari, waarmee ze sinds samen was.

Download dan nu de RTL Boulevard app! Beeld © Instagram olcay. Olcay: 'Een relatie zonder seks is mijn droom' 04 juni facebook twitter WhatsApp. Lees ook: Olcay en Ruud brengen romantisch weekendje weg door in Kroatië. Daarop antwoordde…. De presentatrice reageert nu op alle commotie aan de desk bij…. De Nederlandse…. De presentator en acteur liet vrijdagavond zijn haar….

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl