Mijn

Oma kleinzoon sexverhalen leonie ter braak naakt

Vrijdag 19st, Februari 2018 7:52:57 Am
[BANCHOR] geslacht stiries
Stuur een gratis bericht
naar 102ndinfdiv
Online
102ndinfdiv
  • 20 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Den dungen, Netherlands
  • Japans(Gemiddeld), Arab(Geavanceerd)
  • Manager, Signalman
  • ID: 3661867897
  • Vrienden: bhaj, chunkalayo
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 185 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lydia
Profiel bekijken: / 2872
Telefoon: / +312782-168-37

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Sinds afgelopen zomer zit ik op de UvA, ik kom uit een klein dorpje in Drenthe dus toen ik klaar was met mijn vwo moest ik wel op kamers om in Amsterdam te kunnen studeren. Mijn ouders maakten zich nogal bezorgd en hadden mijn oma gevraagd of ik bij haar in huis kon wonen tijdens mijn studie.

Sinds het overlijden van opa twee jaar geleden woont mijn oma alleen in een flatje in Amsterdam. Ik vind mijn oma erg aardig maar om nu bij haar op kamers te gaan had ik eigenlijk niet zo'n zin in.

Maar ja ik hoefde geen huur te betalen en mijn ouders wilden het graag, kon ik gelijk een beetje op oma passen zeiden ze. Dus bij het begin van het nieuwe college jaar trok ik bij mijn oma in. Ik kreeg een leuk kamertje en oma vertelde de eerste avond dat ik me vooral niets van haar moest aantrekken, ik mocht alle muziek draaien die ik wilde en ik mocht gerust een vriendinnetje meenemen om te blijven slapen.

Ze vroeg me alleen om even te bellen als ik niet zou meteen of ergens anders ging slapen. Ik kreeg alle vrijheid van haar, het was zelfs meer dan ik thuis gewend was waar ik niet zomaar een meisje mocht laten slapen. Na een maandje waren mijn oma en ik beste maatjes, ze kookte lekker, ruimde mijn kamer op en ik deed voor haar de boodschappen omdat dat beste wel een eindje lopen was.

Ieder weekeinde ging ik terug naar huis en als ik zondagavond weer bij oma kwam stond ze me al blij op te wachten. Het was duidelijk dat ze het prima naar haar zin had nu ze weer iemand in huis had en ik moet toegeven dat ik het ook erg leuk vond om bij haar te wonen, ze had nog best wel humor en we lachten regelmatig tijdens het gezamenlijke eten.

Halverwege oktober had ik vrij en die week gingen mijn ouders met vakantie, mijn oma vroeg of ik alleen thuis ging zitten of deze vrije week gezellig bij haar bleef, we konden dan wel wat leuke dingen doen als ik tenminste zin had.

Omdat ik het best naar mijn zin had besloot ik maar in Amsterdam te blijven bij mijn oma en niet alleen thuis te gaan zitten. Op zaterdag wilde mijn oma graag gaan fietsen en omdat ik fietsen ook wel leuk vond gingen we samen fietsen. Toen we weggingen zag het er redelijk rustig uit en oma zei, kan jij nu geloven dat ze regen voorspeld hebben? Ik geloof niets van die voorspellingen meer.

Maar na enige tijd begon het toch bewolkt te worden, we besloten maar terug naar huis te fietsen maar we werden toch ingehaald door de regen en voordat we thuis waren waren we beide doorweekt. Toen we binnen waren trok ik snel mijn natte kleding uit en voor ik het wist had ik al mijn kleding uit en trok ik ook mijn slip naar beneden en floepte mijn lul eruit, pas toen bedacht ik me dat ik nu met mijn slip op mijn knieën naakt voor mijn oma stond.

Ik kreeg een rood hoofd en stotterde o, sorry tegen mijn oma, ik was even vergeten dat jij er ook was. Van de schrik vergat ik mijn slip weer omhoog te doen, oma leek iets minder geschrokken en zei, het geeft niet hoor jongen, ik heb wel eens vaker een naakte man gezien en ook een piemel komt mij wel bekend voor, alleen het is wel voor het eerst dat ik die van mijn kleinzoon zie. Trek die natte onderbroek maar helemaal uit en ga lekker douchen, dan stop ik alles in de wasmachine.

Zelf trok ze nu ook haar jas uit en omdat ik verward bleef staan vanwege haar laconieke reactie vroeg ze twijfelend kan ik mijn blouse en broek hier ook uittrekken of heb je dat liever niet want dan doe ik het wel op mijn kamer. Nu wist ik helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik heb er nog gewoon een bh en slip onderaan hoor zei me oma nu lachend terwijl ze haar blouse en broek uittrok.

Terwijl ze nu alleen in slip en bh voor me stond stond ik nog met mijn slip op mijn knieën. Nou nou lachte oma, je bent wel erg geschrokken zie ik, kom trek dat ding uit, dan gaan we vanavond naar een film die jij mag uitkiezen, hopelijk kom je dan weer een beetje bij. Ik gooide nu snel mijn slip op de grond en rende naar de douche mijn oma in haar slip en bh lachend achterlatend.

Toen ik klaar was met douchen kwam mijn oma in haar badjas de badkamer in en ze had ook mijn badjas bij zich, zo zei ze hopelijk ben je weer een beetje bijgekomen en raak je niet weer in paniek als ik je naakt zie, ik kan er best tegen en ze gaf me plagend een zoentje op mijn wang. Ik was tijdens het douchen al weer een beetje gekalmeerd en zei dat ik was geschrokken omdat ik zo ineens naakt stond voor haar en dat ik niet wist of oma dat erg zou vinden.

Mijn oma lachte en zei, nee hoor jongen maak je maar niet ongerust, ik vind het helemaal niet erg, en anders was ik toch ook niet naar de badkamer gekomen, je staat hier tenslotte ook nog naakt, kom trek je badjas aan anders vat je kou. Ik trok de badjas aan die oma aangaf en zei ik voel me nu een stuk beter en zal de volgende keer niet meer schrikken als ik me per ongeluk naakt aan je vertoon.

En als ik nu eens naakt voor jou zou staan lachte oma, je schrok daarnet ook erg toen ik me ging uitkleden terwijl ik nog een bh en slip aanhad.

Oma ik weet niet wat ik daarvan moet denken, de meeste oudere vrouwen willen toch niet naakt gezien worden door hun kleinzoon?

Nou zo erg zou ik het niet vinden hoor, jij hebt toch wel vaker een naakte vrouw gezien, we hoeven het niet met opzet te doen maar als we elkaar een keertje naakt zien moeten we daar niet moeilijk over doen. In de pauze vroeg oma, ik heb je nog niet met een meisje zien thuiskomen, zitten er geen leuke meisjes op de universiteit of heb je wellicht andere interesses?

Je bedoelt of ik op jongens val vroeg ik haar, nee ik val echt op vrouwen maar ik ben nog geen leuk meisje tegengekomen, ik weet best dat ik ze mag meenemen daar hoef je niet over in te zitten. Tijdens het tweede deel klaagde oma dat ze toch een beetje stijf werd, de koude regen was op haar spieren geslagen.

Terug naar huis lopend had ze er ook last van en ik stelde voor om haar thuis te masseren. Kan je dat dan vroeg ze. Ik heb er wel eens iets over gelezen zei ik, ik kan het in ieder geval proberen. Weer thuis aangekomen ging oma voor me op een stoel zitten en ik masseerde haar schouders, na een tijdje zei oma ik voel je warme handen door mijn blouse maar echt werken doet het niet, vind je het erg als ik mijn blouse uitdoe en je dan verder gaat met masseren.

Ik deed stoer en zei, nee hoor oma ik heb je al eerder in bh gezien dus dat is OK. Oma trok glimlachend haar blouse uit en ik ging verder met masseren. Dat voelt al veel beter zei oma na een tijdje, kan je nu wat lager gaan want mijn hele rug is stijf. Weer ging ik op de bluf, ja oma maar dan moet wel de sluiting van de bh los want die zit in de weg, mijn oma keek me aan en zei nou vooruit, ik heb jou piemel ook gezien dus ik doe mijn bh gelijk wel helemaal uit, ik kleurde toch een beetje en mijn lul begon in mijn broek te groeien.

Ik masseerde verder en ging steeds lager op haar rug. Het helpt echt zuchtte oma, het is heerlijk. Ze stond op en draaide zich naar me toe, ik keek vol in haar tieten, ze hingen wel een beetje maar ze zagen er nog goed uit. Ik heb alleen nog erg stijve benen zei oma, waarom ik antwoordde die wil ik ook wel doen maar dan kan je het beste op bed gaan liggen. We gingen naar het tweepersoonsbed van oma en ze trok haar broek uit en ging op haar buik liggen, ik begon met het masseren van haar kuiten en ging langzaam verder omhoog tot ik bij de rand van haar slip aankwam.

Het help echt zei oma, het is heerlijk die warme handen durf je ook mijn billen nog te doen? Ik kon niet meer ontkennen er ik wilde het ook niet, oma kwam overeind en ging tegen me aan staan, haar tieten tegen mijn borst, ik drukte mijn lul tegen haar onderbuik, we keken diep in elkaars ogen en onze monden gingen naar elkaar toe. Onze lippen raakte elkaar en zonder te twijfelen opende we beide onze monden en gleed met mijn tong haar mond in en gleed zachtjes over haar tong heen, ik hoorde oma zachtjes kreunen.

Ik dacht oma vind het ook echt lekker, ik ben niet de enige die geil is, zal ik gewoon haar slip uitdoen? Ik bedacht me niet langer en zakte door mijn knieen en trok haar slip omlaag en bracht mijn hoofd naar haar kruis.

Mijn tong gleed over de binnenkant van haar dijen en ik hoorde oma heerlijk zuchten en haar handen woelden door mijn haren.

Ik ging steeds verder met mijn mond en tong naar naar lipjes en na een poosje likte ik haar lipjes, die lekker aan het zwellen waren en ook nat begonnen te worden. O jongen wat heerlijk zei ze, mijn tong verdween nu tussen haar schaamlippen en ik likte haar uitgebreid daarna begon ik weer aan haar klit te zuigen, oma haar ademhaling werd zwaarder en haar handen begonnen sneller en ongecontroleerder door mijn haar te worstelen.

Toen greep ze mijn hoofd beet en ze haar lijf verstarde, daarna voelde ik haar langzaam ontspannen. Na een tijdje zei ze wat was dat lekker zeg jongen, je hebt me klaar laten komen, wat heb ik genoten.

Toen kwamen we beide weer een beetje bij zinnen, is dit wel goed oma vroeg ik. Ik vond het ook lekker oma en waarom zou het verkeerd zijn. Oma vroeg een beetje angstig, moet ik jou nu ook pijpen? Ik vond het bij opa nooit zo leuk en het zal ook niet goed zijn voor mijn nek denk ik. Nee hoor oma het hoeft niet zei ik. Toch wil ik dat je ook geniet zei oma toen, en ze begon mijn kleding uit te trekken. Ik voelde de geilheid weer opkomen en hielp snel mee, deze keer trok ik zonder moeite mijn slip uit en ging voor oma staan.

Je hebt een stevige piemel zie oma, lul noemen ze dat tegenwoordig zei ik. Ik twijfelde nu geen moment meer en zette mijn eikel tegen haar lippen aan en drukte snel naar binnen. Snel gleed ik dieper, ze voelde nog goed aan van binnen, ze had dan ook alleen mijn moeder ter wereld gebracht. Ik begon te stoten en oma legde haar benen op mijn rug en duwde me verder naar binnen, binnen 5 minuten hield ik het niet meer en ik voelde mijn sperma komen.

Ik ga klaarkomen oma hijgde ik. Dat geeft niet jongen, je kunt door blijven gaan, ik kan toch niet meer zwanger worden en ik voelde mijn sperma uit mijn lul haar kut in stromen.

We rolden van elkaar af en we vielen in slaap. De volgende ochtend wekte ik oma met een zoen op haar lippen, ze beantwoorde mijn zoen vol overgave. We hebben er die dag over gepraat en besloten om het niet tegen mijn ouders te vertellen maar oma vroeg wel of ik vanaf nu bij haar in bed wilde slapen. Ik hoefde geen moment te twijfelen en sindsdien slaap ik bij oma in bed. Ik ga in het weekeinde niet meer naar huis en mijn ouders weten van niets dat ik bij oma in bed slaap en dat we bijna dagelijks sex hebben.

We hebben afgesproken dat als ze zin in sex heeft dat ze dan kookt zonder bh en slipje. Dus als ik thuis kom en ze is aan het koken dan moet ik zo snel mogelijk voelen of ik haar borsten onder haar kleren voel of haar bh, en daarna glijd ik voor de dubbel check met mijn hand langs haar broekband in haar broek om te voelen of ze een slip aan heeft en als ik dan haar lipjes voel zonder slipje dan geef ik haar een heerlijke tongzoen en ga vlug naar boven om me om te kleden, en zit ik alleen in een badjas aan tafel omdat oma heeft gezegd dat dat haar zo opwind een kleinzoon aan tafel met een badjas aan wetend dat ik daaronder naakt ben.

Het is heerlijk om sex te hebben met oma, we houden van veel afwisseling en doen de meest uiteenlopende standjes als we beide maar genieten en dat doen we volop! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Op kamers bij oma - keer gelezen. Copyright © www.

A sexy mom lesbisn foto's

Van
TechnicaSupport

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl