Mijn

Mijn vrouw neukt een andere man kamasutra beurs amsterdam

Woensdag 26st, Augustus 2017 11:22:48 Pm
[BANCHOR] xnxx sis
Stuur een gratis bericht
naar ilona2
Online
ilona2
  • 46 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Dawnham, Netherlands
  • Marathi(Elementair), Engels(Geavanceerd), Javaans(Bekwaamheid)
  • Boer, Piloot, Bookmaker
  • ID: 8292984178
  • Vrienden: ahmeddaa, crom
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 182 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 6981
Telefoon: / +312721-278-51

Beschrijving:

Ik heb deze ervaring neergeschreven omdat ik graag, als andere vrouwen dit lezen, hun reactie zou willen horen. Mijn naam is Arlette, ik ben 40 jaar, blond niet al te groot, en met een volle C cup trek ik toch nog steeds de aandacht van mannen, niet getrouwd maar al jaren samen met Frank die 41 is.

Op seksueel gebied zijn we open tegen elkaar, we zeggen wat we voelen, denken en willen, en dus in bed zeker geen problemen. Ik was sinds we samen zijn een trouw vrouwtje dus geen gedoe geen andere mannen. Toen we een tijdje geleden samen in bed lagen en hij me zachtjes vingerde zei hij me dat hij graag zou willen, als we in de toekomst samen buiten kwamen, dat ik geen slipje meer onder mijn rok zou dragen.

Ik vond dat een bizar idee, en vroeg hem dan ook wat hij daar zou aan hebben, en wat als per ongeluk iemand dat zou zien. Zijn antwoord vond ik bizar; dat is juist de bedoeling Schatje, ik zou het fijn vinden als andere mannen je kutje kunnen zien, zei hij.

Ik maakte me er vanaf door te zeggen daar moet ik toch eens over nadenken hoor, en er werd daarna niet meer over gesproken, weg probleem dacht ik. De dagen daarop, bleef eigenaardig genoeg zijn vraag in mijn hoofd spoken. Ik vroeg me af waarom hij wou dat ik aan andere mannen mijn kutje liet zien, maar vroeg me ook af hoe het zou zijn zonder slip de straat op te gaan, het idee alleen maakte me onrustig, maar ik vond het allemaal toch zeer eigenaardig.

Ik had wel eens een porno filmpje gezien, maar zoals elke normale vrouw vond ik dat dat goed betaalde hoeren waren, die dat enkel deden om de centen, maar een normale vrouw, nee die doet zoiets natuurlijk niet, trouwens welke normale vent zou dat nu willen van zijn eigen vrouw. Hij had er niet meer over gesproken, en ik zei natuurlijk ook niets daarover. Toen we de week daarop samen iets gingen drinken, kon ik niet nalaten terug te denken aan dat slipje, ik wou het echt niet doen, maar iets in me deed me juist voor we vertrokken toch het besluit nemen mijn slipje uit te doen.

Met het vrij korte rokje dat ik aan had was dat wel een risico, maar ik wou nu toch echt eens voelen hoe dat zou zijn, tenslotte kon toch niemand iets zien. Vlak voor we doorgingen deed ik mijn rokje omhoog en liet hem zien dat ik sliploos was.

Hij kuste me, en heel zijn houding veranderde, ik zag gewoon dat hij er geil van werd, hij streelde me even tussen mijn benen en weg waren wij. Eens op straat voelde ik de warme zomerwind mijn poesje strelen, het voelde echt zo onbeschermd aan, en het was alsof iedereen op straat wist dat ik in mijn blote kutje rondliep, en dat wond me wel op, echt een gevoel dat ik daarvoor nooit gekend heb.

Toen we door de winkelstraat liepen, zag ik onderaan in een etalage een mooie ring liggen en bukte me om hem beter te bekijken toen ik rechtkwam zag ik een man die voorbij ging en me zeer raar bekeek, ik voelde dat er wat mis was, en toen besefte ik dat ik, door me te bukken, hem mijn naakte kutje had laten bekijken. Zie je nu wel, hij heeft mijn kutje gezien toen ik me bukte, zei ik tegen Frank, die rustig antwoordde dat dat de bedoeling was en er hopelijk nog andere mannen dat zullen zien.

Het maakte me verward, wil hij nu echt me door andere mannen laten bekijken, het idee alleen al maakte me ongerust. Nochtans, dat die vent men kut gezien had bleef bij me nazinderen, ik bleef er maar aan denken. Toen we na enige tijd beslisten iets te gaan drinken, vonden we een leuk terrasje, aan de tafel recht over ons zat een man van een jaar of dertig, ik had aan die man helemaal geen aandacht geschonken, maar toen Frank me zei dat ik mijn benen moest spreiden, dacht ik dat hij gek was.

Mijn benen spreiden, maar dan zou die man toch recht onder mijn rok kunnen kijken naar mijn blote trutje. Neen dat doe ik niet zei ik, maar hij drong er echt op aan, doe het NU zei hij. Hij zei het zo doordringend, en voor de eerste keer voelde ik de behoefte om onderdanig te doen wat hij vroeg. Ik spreidde men benen een klein beetje maar Frank drong aan, verder zei hij. Ik moest mezelf echt overwinnen en voelde me echt beschaamd maar spreidde ze langzaam verder. Na even zag ik dat de man tegenover ons recht tussen mijn benen keek, en het ergste was dat hij bleef kijken.

Niemand anders dan hij kon iets zien. Het gaf me een zeer eigenaardig gevoel enerzijds voelde ik me een slet, anderzijds werd ik er echt zeer geil van. Ik had direct de neiging mijn benen te sluiten, maar iets in me dwong me zo te blijven zitten, was ik gek geworden, ik zat tegenover een wildvreemde vent in mijn blote kut met mijn benen open, en voelde me er nog goed bij ook, dit kon toch niet.

Toen ik naar de man zag kruiste onze blikken en zag ik dat hij goed begreep dat dit niet per ongeluk was. Maar ik keek hem recht in de ogen terwijl ik mijn benen nog ietsje verder uit elkaar deed.

Het voelde aan als een geheimpje tussen ons beiden. Dat alles terwijl mijn eigen man naast me zat. Na een uurtje was tijd om op te stappen, toen we in de wagen kwamen zei Frank: zie je nu Schatje ik heb ook gezien dat je er van genoten hebt, ik kon het niet ontkennen dus zweeg ik maar, en dan zei hij iets wat ik totaal niet verwacht had…laten kijken is leuk, zei hij, maar ik wil dat ze je ook kunnen voelen. Ben je nu totaal knettergek?? Het was al 9.

Waar gaan we nu naartoe zei ik, waarop hij reageerde nergens Schatje we blijven hier even staan. Hij parkeerde de auto , en ik voelde zijn hand mijn rokje omhoog duwen, in mijn onnozelheid dacht ik nog dat kan geen kwaad in de auto hier ziet dat toch niemand, dus liet ik hem maar zijn gang gaan, hij opende mijn raampje waarbij ik dacht dat het te warm werd in de auto dus geen probleem.

Frank tongkuste me lang terwijl hij me vingerde, en ik zijn keiharde paal aftrok. Toen ik me na een tijdje even terugdraaide zag ik tot mijn ontzetting dat er drie mannen naast mijn open raampje stonden te kijken terwijl ik daar met mijn kut bloot zat met de vingers van Frank in me, en erger nog dat die mannen zich daarop aan het aftrekken waren. Toen ik Frank vragend bekeek, zei hij ik wil dat je je gewoon laat doen, en tegen de mannen zei hij dat ze me mochten aanraken. Frank duwde mijn benen nog verder uit elkaar, ik wist niet meer waar ik het had, langs de ene kant was ik er zo heet van geworden en langs de andere kant dit kon toch niet hij gaf me weg aan die mannen zoals een hoer.

Dit wil ik toch niet zei mijn verstand. En weer kreeg ik die behoefte om onderdanig zijn bevel na te leven. Veel nadenken kon ik niet want voor ik me kon verzetten voelde ik handen over mijn ganse lijf, ik werd gevingerd door een wildvreemde man terwijl de andere mijn borsten bloot maakte en ze overal betaste. Alles in me zei stop ermee dit kan niet, maar tegen mijn eigen beter weten opende ik zelf mijn benen nog verder om de man die me vingerde nog dieper in me te laten gaan en gaf ik me totaal over aan die mannen.

Een van hen opende mijn deur zette mijn benen buiten zodat ik nu echt voor hen zat met volledig gespreide benen rok omhoog, mijn naakte borsten uit mijn BH en ik liet me zo door hen bekijken. Ik was gefascineerd door die drie stijve lullen, vooral door die vochtige eikels. Een van de mannen bukte zich en ik voelde zijn tong tussen mijn schaamlippen diep in mijn natte kut dringen. Ik weet echt niet wat me dreef maar ik voelde me overgeleverd aan passie ze mochten met me doen wat ze wilde ik zou alles gedaan hebben.

Ik nam de penissen van de andere twee in mijn handen en begon hen af te trekken, zelfs toen een van hen zijn dikke eikel tegen mijn mond duwde opende ik mijn mond gewillig en begon hem diep af te zuigen terwijl ik klaarkwam door de man die met zijn tong diep in me likte.

Dat alles terwijl mijn eigen man zich naast me aftrok, en alles liet begaan. Uiteindelijk spoten ze alle drie hun sperma overal op mijn lichaam. Ik ben die avond op de parking nog twee maal klaargekomen. Toen we naar huis reden was ik werkelijk diep beschaamd over wat ik gedaan had, maar het gevoel van al dat sperma op mijn lijf dat stilaan opdroogde en men nog steeds opgezwollen schaamlippen was overheersend. Niettegenstaande hij er zelf de schuld van was, excuseerde ik me tegenover Frank, maar tegelijk verweet ik hem, je hebt me laten gebruiken als een slet een hoer.

Antwoord me eerlijk zei hij, heb je er niet van genoten vandaag, ben je niet goed klaargekomen? Ik wou zo graag zeggen; neen, idioot, en dat wil ik nooit meer meemaken, het is schandalig wat je hebt gedaan; maar tot mijn eigen verbazing hoorde ik mezelf zeggen; ja Schatje ik heb er van genoten, dank je, en ik wil graag in de toekomst alles doen wat jij nog van me verlangt, ik wil jou slet en je hoer zijn.

Hoe onwaarschijnlijk het ook mag klinken, dit is een waargebeurd verhaal… Het is al weer een jaar of vier, vijf geleden. Ik was in die tijd…. We zaten op een zonnige avond in de tuin. We hadden net een douche genomen en in onze kamerjas liepen we naar ons terras. We zaten…. Hoi ben Linda een 31 jaar oude blondine en niet al te groot.

Normaal tot slak figuur met een 75c ronde borsten met kleine tepels. Nu Jade weer drie mannen tot haar beschikking had, wilde ze weer eens een triple, en gelukkig was Imme bereid om Herre uit te lenen. Al een paar jaar zit ik in de ICT en werk voor mezelf als kleine zelfstandige.

Mijn vrouw werkt deels voor mijn bedrijfje en deels voor…. Dat het een erotisch avondje zou worden wisten we wel, maar hoe het zou verlopen wisten we helemaal nog niet.

Voor ons zou het de eerste…. Mijn vriendin en ik staan ons om te kleden in het zwembad als we naast ons in het hokje een gesprek opvangen tussen een aantal jonge…. Hoi allemaal, ik ben Linda en ben 31 jaar oude blondine al lijk ik volgens vele eerder een jaar of Niet te groot en een….

Vorig jaar zijn wij een paar dagen voor kerst naar een parenclub geweest, Annie had speciaal daarvoor een wit lingerie setje gekocht en daaroverheen droeg zij….

Ik ben over de 82 jaar ik vind dit geweldig ik had dit zelf wel willen mee maken,maar vraag me af zij mij met mijn leeftijd dat ook zou willen. Want je ziet nooit dat er vrouwen zijn die mannen van mijn leeftijd wel eens lekker willen bevredigen. Maar ik hoop jou toch nog eens tegen te komen. Groetjes Andre.

Reactie van andre vanDijk. Reactie van Anoniem op 7 juli om Reactie van Ben op 9 september om Reactie van Hans op 20 juli om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Beste bezoeker: Wij van  Sexverhalen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners om relevante advertenties te tonen en voor analyse van gebruikers gedrag. Onze partners en wijzelf kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ons heeft verstrekt of die we hebben verzameld op basis van uw gebruik van onze producten en diensten.

U kunt het volledige privacy beleid van Sexverhalen. Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken.

Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. Er staan nu unieke sexverhalen online! Sexverhaal Toevoegen Sex Date Contact? Webcams Sex Shop. Sexverhalen categorie: Groepssex Sexverhaal gaat over: groepssex , sexverhalen , voyeurisme. Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!

Geil verhaal?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl