Mijn

Mijn vriend heeft geen zin in seks seks vrouw bovenop

Zondag 1st, September 2018 10:19:29 Pm
[BANCHOR] suzi suzuki
Stuur een gratis bericht
naar Alielneser30
Online
Alielneser30
  • 46 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Oss, Netherlands
  • Bengalen(Beginner), Bengalen(Bekwaamheid)
  • Bookmaker, Internationale
  • ID: 3664422257
  • Vrienden: geoffross7, mark_l_baggs
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Regina
Profiel bekijken: / 4221
Telefoon: / +312342-879-28

Beschrijving:

Toen ik vanochtend mijn mailbox opende viel mijn oog op de volgende onderwerpregel:. En wat kan ik hieraan doen? Er is is bijna niks zo erg als het gevoel hebben dat je partner je niet meer aantrekkelijk vindt.

De reden dat ik jou nu tips geef, is omdat ik nu met jou aan het praten ben. Waar het mij omgaat is dat jij je oude seksleven weer terugkrijgt. En dat je je weer goed kan voelen in de relatie. Simpelweg omdat je dat verdient. Vroeger ooit weleens met domino gespeeld? Zoja, dan weet je dat één klein steentje er voor kan zorgen dat alle steentjes omvallen. Zo kan een ruzie van maandenlang geleden die jij al lang vergeten bent ervoor zorgen dat hij interesse in seks met je heeft verloren.

Er is één ding wat zeker is: zijn focus ligt niet op seks. Dat betekent automatisch dat zijn focus ergens anders ligt, en als je kunt achterhalen waar dat is, dan is het een stuk makkelijker om te begrijpen waarom hij geen seks wil.

Stel dat je na een lange dag op werk thuiskomt, dan kan ik me zo voorstellen dat je geen zin hebt om in je mooiste kleren rond te lopen. Maar stel dat jij niet meer zo sexy kleed als in het begin van de relatie, dan wil wil ik je vragen om je weer sexy te gaan kleden, beschouw ieder moment die jullie met elkaar doorbrengen, alsof het jullie eerste date is. Het doel hiervan is dat hij jou weer gaat begeren, wanneer je dit doet dan krijgt hij vanzelf weer seksuele interesse in jou.

Ik bedoel maar, wanneer je een man een complimentje geeft dan doet hij alsof het hem niks interesseert. Mannen vinden complimentjes geweldig. En het is heel maf, want we zijn ontzettend slecht in dingen onthouden namen, verjaardagen, etc. Laat je dus niet misleiden door de manier hoe hij een compliment reageert, diep van binnen vindt hij het fantastisch. En als je een man een goed gevoel over zichzelf kan geven, dan is het onvermijdelijk dat hij jou steeds leuker gaat vinden.

Wanneer hadden jullie voor het laatst een diep gesprek? Wanneer zijn jullie voor het laatst op date gegaan? Wanneer was de laatste keer dat de tijd aan jullie voorbij leek te gaan? Zorg er dus voor dat jullie minimaal een keer per week de tijd nemen om ongestoord te kunnen praten, of wat jullie op dat moment ook van plan zijn. Als je smoorverliefd op elkaar bent dan wil je het elkaar zoveel mogelijk naar de zin maken. En ik weet niet of dit bij jou van toepassing is ik wil je nergens van beschuldigen; , maar het zijn juist dit soort dingetjes die verderop in de relatie vaak vergeten worden.

Wetenschap wijst uit dat dit soort zorgzame gebaren een hele grote impact kunnen hebben, en wanneer je je goed voelt in een relatie dan wil je nou eenmaal meer seks.

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje met daarin de vraag:. En om eerlijk te zijn wou ik er in eerste instantie geen artikel en video over maken, simpelweg omdat ik me er een klein beetje ongemakkelijk bij voelde.

Dat gezegd hebbende, laten we gauw verder gaan ik blijf me er enigszins ongemakkelijk bij voelen;. Vermijd dat je je over de gehele dag aseksueel opstelt, en wanneer het bedtijd is zegt:.

Stuur hem vervolgens in zijn pauze een seksueel berichtje check dit artikel daarvoor. Geef hem bij thuiskomt een dikke zoen en vraag hem hoe zijn dag was, oja, en dat zijn kont er sexy in die broek uitziet.

Op deze manier maak je een man letterlijk gek, en het hoeft echt niet precies zoals ik hier boven heb beschreven, maar zorg ervoor dat je hem gedurende de dag al een beetje opwind. Als je naar de sportschool gaat — of een andere sport beoefent — dan laat je hem zien dat je er moeite voor doet om in vorm te zijn en er op je best uit te zien. Daarmee bedoel ik niet dat je plastische chirurgie hoeft te nemen, maar jezelf goed blijven verzorgen en sexy kleden tip 1 is geen overbodige luxe.

Een man kan alleen maar seks hebben met een vrouw als hij zich aantrekkelijk en begeert voelt. Is dit niet het geval? Tja, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat hij interesse in seks verliest. Het is namelijk zo dat als je hem het gevoel kan geven dat hij een aantrekkelijke en seksuele man is, dat hij zich dan ook zo gaat gedragen.

Elke dag missionaris wordt op een gegeven moment saai. Nou begrijp ik dat het best lastig kan zijn om jullie seksleven leuk en spannend te houden, zeker wanneer jullie al jarenlang in een relatie zitten. Nou is het echt niet zo dat je elke week met iets nieuws moet komen, maar door een open houding te hebben en zo af en toe iets nieuws uit te proberen zal hij weer meer zin is seks krijgen.

Maar misschien heb je gemerkt dat het de laatste paar keren niet zo lekker ging? En dat het vanaf daar alleen maar bergafwaarts is gegaan? Misschien tot op het punt waarop hij geen seks meer wou? Zoja, dan is de kans vrij groot dat hij een fysiek probleem heeft waardoor hij geen seks kan hebben.

Stel dat geen van de bovenstaande tips werken, dan is er nog maar één oplossing: erover praten. Maar voordat je dit doet, pas eerst de bovenstaande tips toe in de praktijk.

Vaak zorgt dit er namelijk voor dat hij weer zin in seks krijgt. En daarbij… als je hem hier gelijk op aanspreekt, dan is de kans op weerstand alleen maar groter. Hij krijgt op dat moment namelijk heel sterk het gevoel dat HIJ iets verkeerds heeft gedaan, hierdoor zal hij zich alleen maar slechter over zichzelf gaan voelen. Maar stel je hebt alles geprobeerd, en dit allemaal zonder succes, dan kun je er gerust een keer met hem over praten.

Als je dit weet dan is het slechts een kwestie van tijd voordat je je oude seksleven weer terugkrijgt. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Dit is zowel schadelijk voor je relatie als voor je zelfvertrouwen… In dit artikel ontdek je aan de hand van 13 simpele tips wat je hieraan het beste kunt doen.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video :. Facebook Twitter Pinterest Email. Gerelateerde artikelen Click Here to Leave a Comment Below 8 comments. Leave a Reply: Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Facebook Pinterest Email. Dankjewel voor het delen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl