Mijn

Mama neuken verhaal seks met 12 jarige

Vrijdag 6st, December 2018 6:19:31 Am
[BANCHOR] sexi afbeelding
Stuur een gratis bericht
naar MarkEaton
Online
MarkEaton
  • 27 jaar Vrouw, Meisje
  • Bedoum, Netherlands
  • Hindi(Geavanceerd), Perzisch(Basic), Perzisch(Beginner)
  • Expediteur, Anesthesist
  • ID: 5668659152
  • Vrienden: eck199, geardoom3
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 162 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 6265
Telefoon: / +312652-386-61

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Na enkele maanden weg geweest te zijn volgen hier weer regelmatig verhalen van mij. Ons gezin bestond uit vader, moeder en 2 kinderen. Vader Hans, 48 jaar, moeder Joke, 44 jaar, m'n zus Rosanne, 18 jaar en ik, Frans, 20 jaar.

We hadden het niet breed thuis, maar ook niet arm. Vader werkte in vol-continue en kon daardoor zijn gezin draaiende houden. Moeder was altijd thuis en zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Doordat vader vol-continue werkte, was hij vaak 's avonds en ook wel hele nachten niet thuis. Hierdoor zaten mijn zus en ik vaak met mijn moeder alleen, maar ook ik met mijn moeder of mijn zus met moeder.

Zowel mijn zus als ik hadden allebei verkering. Rosanne had een leuke jongen die in een stad 40 km. Zij woonde enkele straten verderop en wij kende elkaar al vanaf onze jeugd. Ondanks dat ze vlakbij woonde sliep Margie regelmatig bij ons. Vooral in de week-ends als we uit waren geweest. Dat we op onze leeftijd sex hadden spreekt voor zich.

M'n ouders hadden er ook geen probleem mee, temeer daar Margie aan de pil was, zodat er geen ongeluukjes konden gebeuren. Tot zover de kennismaking met ons gezin. Het gebeurde op een avond dat ik alleen met m'n moeder thuis was en we gezellig tv kijkend aan de praat raakte. Mijn moeder begon over mij en Margie en dan m. Dat je wat meer herrie maakt als je aan het neuken bent, hoef je mij niet te vertellen, maar als je vader er niet is, kan ik mijn geile behoefte die ik dan krijg niet op een normale manier kwijt.

Ze had zich lekker gekleed en zat uitdagend tegenover me. Niet alleen haar kleding wond me op, ook haar blik tijdens het gesprek deed mijn slappe lul al gauw in de eerste versnelling gaan. Je schreeuwt tegen Margie dingen die je vader tegen mij ook doet als we neuken en ik word daar bloedgeil van. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om je kamer binnen te lopen en me ook door jou eens goed te laten doorsmeren, maar ik durfde het steeds niet.

Zou je dat gek vinden? Zonder te blikken of te blozen keek mijn moeder naar mijn kruis en constateerde dat ik bezig was een flinke erectie te krijgen. Als je dat bevalt kan je het met Margie opnemen en misschien dat er dan een volgende keer een trio'tje gemaakt kan worden. Zonder een woord te zeggen deed ze de rok een stukje omhoog en legde mijn hand tussen haar dijen direct op haar natte slip.

Laten we naar mijn slaapkamer gaan en neuk je moeder maar eens zoals je ook met Margie tekeer gaat. Ik zag nu pas hoe goed mijn moeder er nog uitzag. Ondanks dat we het niet breed hadden zorgde ze ervoor dat ze er altijd netjes uitzag en deze keer had ze zich sexie gekleed om mij te kunnen verleiden. In de slaapkamer aangekomen ging ze op bed liggen en trok mij naast zich. Ze pakte m'n hoofd beet en gaf me een heerlijke volle zoen op m'n lippen.

Binnen een mum van tijd stak ze haar tong naar binnen en begon ze mijn mond van binnen te bewerken. Nu ik wist wat ze wilde hield ik me ook niet meer en begon aan haar lichaam te voelen. Haar tieten zagen er goe uit en ik voelde door haar bloes twee joekels van tepels recht vooruit staan. Geil als ik was geworden, trok ik haar bloes uit, waarbij ik niet al te zachtzinnig tekeer ging. De knoopjes sprongen ervan af en mijn moeder kreunde van genot. Ruwe sex, daar word ik heftig en geil van.

Ga door met zo'n behandeling. Ze maakten ze keihard en begon ze met haar tong een voor een te bewerken. Haar hand had ze al in mijn kruis gelegd en ze begon flink aan mijn ballen te kneden. Ik was nog steeds met haar tieten bezig, maar dat moest ophouden, want ze werd als maar geiler en ze pakte mijn hand om die naar beneden te begeleiden. Trek m'n slip van m'n reet en begin me vanonder te bewerken. Ik wachtte geen seconde en met mijn twee handen onder haar rok trok ik haar slip van haar reet om direct daarna mijn volle hand op die heerlijke behaarde kut te leggen.

Ze ging op haar rug liggen en trok haar knieen omhoog, waardoor haar rok naar beneden viel. Zodoende kon ze haar dijen zo ver mogelijk spreiden en kreeg ik alle zicht op haar glanzende schaamlippen.

Ik wil geen voorspel, maar direct keihard geneukt worden. Al je verhalen die je tegen Margie vertelt, moet je ook tegen mij vertellen anders zwaait er wat voor je. M'n stijve lul spong uit m'n onderbroek en ik kwam gelijk op mijn moeder liggen. Ze trok keihard m'n onderbroek van m'n reet en moest mij even vertellen, dat ik gvd toch niet met een onderbroek aan kon neuken.

Het waren de woorden die Margie ook vaak gebruikte als we bezig waren. Ik begreep dat ik nu het hele spel met haar moest doen, omdat ze ons vaak van begin tot eind heeft gehoord en misschien wel begleurd, maar dat hoor ik nog wel. Ik kroop met m'n lul tegen haar kut aan en pakte gelijk haar harde tieten beet. Weid met die benen en ik kom je olie even verversen. Al is pa niet vaak thuis 's avonds en 'snachts, blijkbaar houd je je kut goed soepel.

Mijn kut komt niks tekort, dus je kan vreselijk tekeer gaan, want ik kan wel wat hebben. Je hebt een flinke, grote tampeloeris, maar je haalt het nog niet bij je vader. Kom maar op met dat ding. Je moet me hard neuken en je ballen moeten tegen m'n kont slaan, anders heb ik er niks aan. Dit tempo volhouden en met je handen m'n tieten bewerken. Ik pak m'n kietelaar er wel bij en dan gaan we naar het hoogtepunt werken. Ik ging tekeer als een wilde en deed mijn armen onder haar rug om zo diep mogelijk in haar te komen.

Als je je benen over mijn rug leg, heb je precies de houding waarin je een fantastisch orgasme kan krijgen. Het zweet droop van mijn lichaam af op haar buik en kwam zo op haar kuthaar en schaamlippen terecht. Dat maakte niets uit, want het was toch een natte geile bedoening. Naarmate m'n ballen harder tegen haar kont aan klotste ging ze steeds heftiger tekeer met haar lichaam en ook haar taal werd grover. Je zus neukt zich ook wezenloos met haar vriend, dus die zal ook een keer een beurt krijgen van jou en je vader.

Hier moet gvd meer geneukt worden met elkaar. Als we oud zijn komt er niks meer van en dan hebben we spijt ervan dat we dat voorbij hebben laten gaan. Kom op met je pik, dieper in me kut, ik moet je tegen m'n baarmoeder voelen. M's schaamlippen staan zowat op springen. Bij elke beweging van jou voel ik dat je het sap er uit trekt en ook weer meeneemt naar binnen. M'n eikel werd dikker en m'n ballen harder. Het geil van mij en het sperma van jou komt dan gelijktijdig uit m'n kut en je kan dan alles met je tong heerlijk opslurpen.

Je zal geen spijt krijgen van dit initiatief, als je als slet gebruikt wil worden zal dat ook gebeuren. Ze stootte haar onderlichaam steeds keihard opwaarts en schold me uit voor alles wat mooi en lelijk was. Als je mij als hoer ziet ben jij toch een hoerenloper en dan krijg ik ook nog geld van je.

Wil je dat? Geef maar geen antwoord, want hier komt m'n orgasme. Oeeeeeh, Aaaaaaaaaah, oooooooooooh, whaaaaaauw, ik kooooooooom, kooooooooom klaaaaaaar.

We lagen even heerlijk op elkaar en na een tijdje gaf ze me een heerlijke zoen. Ik gleed langzaam van haar af en keek toen wat er allemaal had plaatsgevonden tussen haar benen. Het bed zag er niet uit. Zeiknat was alles en haar kuthaar druipte van het geil dat er tussen was gekomen. Een volgende keer doen we er wat langer over en ook wat meer standjes. Ik heb daar geen tijd meer voor, want ik moet aan het eten beginnen. Straks komen je zus en vader thuis en dan zullen we wel verder zien wat er in de toekomst gebeurt.

Het was heerlijke geile zoon van me. Ik ben blij dat het zover is gekomen. We gingen ons samen douchen en m'n moeder ging daarna het bed verschonen, waarna ze het eten klaar ging maken. Wat er verder met de familie gebeurde komt in een volgend verhaal aan de orde. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Moeders Stille Wens - keer gelezen. Copyright © www.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl