Mijn

Ik wil mijn moeder neuken poep sex nl

Zondag 14st, Oktober 2018 11:42:53 Am
[BANCHOR] japanes buis
Stuur een gratis bericht
naar DCRobinson92
Offline
DCRobinson92
  • 26 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Hilvarenbek, Netherlands
  • Turks(Basic), Perzisch(Bekwaamheid)
  • Onderzoeker, Taxateur
  • ID: 8119719867
  • Vrienden: TaLeNDiL, g4pilut, epic_miner, bsolli
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 169 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 1382
Telefoon: / +312921-855-91

Beschrijving:

De namen zijn veranderd, net zoals de leeftijden verschil van 1 jaar. Mijn fantasieën begonnen allemaal op 12 jarige leeftijd op een vakantie in Frankrijk. Die mooie, stevige borsten van haar op het zonnige strand zagen er fantastisch uit, gewoon wow! Sinds die tijd liep ik al met de gedachten van haar tieten.

Ze mogen voelen, likken, erin knijpen, alles wat je er mee kan doen. Hoe zou het voelen om haar echt te neuken? Ik fantaseerde er dagelijks over! Ik keek incest porno vooral Role Play , las seksverhalen op sites en meer Maar nu de echte vraag, hoe neuk je je eigen moeder?! Je kan het niet zomaar even vragen, want het echt een grote taboo.

Ik was dan ook te bang om iets te ondernemen en hield het dus voor mijzelf, en hoopte dat het ooit zomaar zou gebeuren. Ik groeide op en werd 15, en de fantasieën werden erger en erger. Van 1 keer aftrekken op haar in mijn gedachten naar soms wel 3 keer per dag, het was eigenlijk wachten totdat ik gepakt zou worden. Ik begon anoniem te praten mensen via chat sites over incest, en 1 iemand had een fantastisch idee: stuur haar anonieme seks e-mailtjes. Ik vond dit een vrij goed idee en ging dat dan ook echt doen.

Ze reageerde nooit echt terug, wat vrij jammer was natuurlijk. Ik begon wat meer over mijn leeftijd en hoe ik vrouwen van haar leeftijd mooi vond, en toen kwam het op gang. Ik twijfelde wanneer ik zou zeggen dat ze met haar eigen, jarige zoon, aan het mailen was. Ik besloot om een mail te sturen waar ik vertelde dat ik altijd het heel fijn vind in bed met wat rijpere vrouwen, en dat vond ze kennelijk wel leuk. Die borsten, nog steeds mooi en stevig, ik moest ze neuken!

En dat kutje was ook niet verkeerd, mooi glad gescheerd. Toen kwam de dag. Ik was weer eens aan in de avond aan het aftrekken in de badkamer, toen ik de deur niet op slot had gedaan.

Ik vertelde haar alles; maan fantasieën, de mails en het masturberen met haar in gedachten. Ze zei dat de jaren van het aftrekken over zouden zijn, wat ik natuurlijk niet erg vond. Ze zei dat als ik op het punt van klaarkomen stond, ik het gewoon moest zeggen.

Na het lekkere trekken kwamen haar tieten tevoorschijn. Na minuten lang met haar tieten spelen terwijl ze mij aftrok moest ik klaarkomen. Ze ging op haar knieën, deed haar tong uit haar mond en zei dat ik moest trekken totdat ik kwam. Ik deed dit, en kwam over haar gezicht, en het liep zo van haar gezicht haar borsten op. Ze vertelde me dat ze nu graag wou dat we wat meer open omgingen met naakt zijn in het huis. Ze vroeg me of ik de deur niet meer op slot wou doen tijdens het douchen, en ze vroeg of ik naakt wou slapen, want ik beide wel goed vond.

De volgende ochtend tijdens het douche ging de deur open. En daar stond ze weer, m'n moeder. Ze vroeg of ze bij mij onder de douche kon gaan staan, want ik natuurlijk geen probleem vond. Het zien van haar heerlijke lichaam nat, was gewoon heerlijk. Als snel kreeg ik een stijve, en dat voelde ze. Ze vond het wel leuk dat ze mijn vlees tegen haar strakke kont voelde, en ik vond het ook niet erg.

Ik lege mijn hand op haar schouder, draaide haar om en kuste haar vol op de mond. Met een positieve reactie gingen we flink aan het tongworstelen, en het was heerlijk. Ze keek me met een vurige blik aan en ging op haar knieën. Ze zei dat zij het werk niet zou gaan doen, maar dat het nu mijn beurt was. Ik begon mijn werk te doen, pakte de achterkant van haar hoofd en begon zachtjes haar mondje te neuken.

Ik besloot om het haar niet te vertellen wanneer ik klaar kwam, en spoot dan ook vol in haar keel. Ze stond op, liep de douchecabine uit, droogde af en ging naar de woonkamer. Ik stapte ook uit de douchecabine, droogde mezelf af en ging ook naar de woonkamer beneden. Eenmaal beneden wou me moeder verder praten over hoe ze verder wou met de seks. Ze zei dat ze graag al haar fantasieën wou gaan beleven.

Naam verplicht. E-mail verplicht. Titel verplicht. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact Contact met Missy meest gelezen verhalen Reacties. Lijst met reacties vernieuwen RSS lijst met reacties op dit artikel.

Missy als bare hoer van de camping deel 1 Karregat Wanneer mag ik? Hotelkamer dat gait deujr van euvigait tot saligait.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl