Mijn

Ik laat mijn vrouw neuken ongestelde vrouw neuken

Woensdag 19st, Mei 2017 9:4:43 Pm
[BANCHOR] gf galaries
Stuur een gratis bericht
naar RayML
Offline
RayML
  • 20 jaar Vrouw, Meisje
  • Gulpen-Wittem, Netherlands
  • Arab(Beginner), Bengalen(Geavanceerd), Telugu(Beginner)
  • Neonatoloog, Biochemicus, Ontwerper
  • ID: 4772818182
  • Vrienden: curtis6543
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 178 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 2492
Telefoon: / +312373-842-61

Beschrijving:

Mijn vrouw op stap Het was al laat, en ik was reeds naar bed gegaan als ik mijn vrouw Margriet stilletjes in bed voelde komen. In het begin vond ik dat totaal onaanvaardbaar, maar door je continue aandringen moest ik daar meer en meer aan denken. Ik weet dat ik je dat niet gezegd heb maar soms ga ik op het werk naar het toilet en masturbeer mezelf omdat die mannen me zo echt geil maken met hun opmerkingen. Wel vanavond is het volgende gebeurd.

Ik ben daar op dat feestje aangekomen, zoals je gezien hebt toen ik vertrok, was ik nogal redelijk sexy gekleed. Ik had een kort rokje aan, en wat jij niet gezien hebt is dat ik mijn slipje had uitgelaten. Ik had door dat jij steeds maar vroeg dat ik een andere man zou neuken daar echt behoefte aan gekregen. Op het feestje ik heb zoals iedereen eerst wat met hen gedronken en toen iedereen al een beetje tipsy was ik had geen alcohol gedronken begonnen ze met hun drie weer tegen mij.

Ze maakten weer geile opmerkingen over mijn borsten en dat ik een geil wijf was, en dat ze me wel eens wilden neuken, en zo ging het maar verder. Ik had wel verwacht dat ze weer zouden beginnen, we stonden volledig uit het zicht, en ik heb ze een voor een bij hun han genomen en onbeschaamd onder mijn rokje laten voelen aan mijn mest natte naakte kut.

Dat is toch wat jullie willen, niet? We zijn samen boven naar een leeg bureau gegaan waar ze me een voor een geneukt hebben. Ze hebben me met zen drieën totaal uitgekleed, het deed me zo goed me naakt aan hen te geven, waarna ik hen alle drie heb afgezogen, het duurde niet lang of ze legde me op een bureau, ik was zo geil dat ik mijn benen spreidde zodat ze me konden neuken.

Het was zalig die drie lullen, waar ik al zo lang aan denk, in me te voelen. Jij kan dat gevoel natuurlijk niet weten maar het was heerlijk toen ik die eerste man zijn penis tegen mijn vagina voelde en hij langzaam tussen mijn schaamlippen in me gleed, hij neukte me hard en diep terwijl ik die andere zijn fallus in mijn mond geduwd kreeg en ze me beiden neukten.

Hoe ongeloflijk maar we kwamen met drie gelijk klaar een in mijn mond de andere in mijn kut. Terwijl ik nog schokkend lag klaar te komen neukte de derde me zo hevig dat ik nogmaals klaarkwam.

Ze kregen er niet genoeg van en hebben me nog lang gekust, gevingerd, betast over gans mijn lichaam, ik heb me totaal aan hen gegeven. Ik heb het slipje dat ik bijhad voor ik naar huis kwam aangedaan om te verhinderen dat het sperma over mijn benen zou lopen. Ze nam mijn hand en liet me eerst aan haar slipje voelen dat nat was, en stak mijn hand dan in haar slip, ik voelde aan haar kutje en voelde het sperma van die mannen nog steeds uit haar kut lopen.

Tijdens haar verhaal was ik super geil geworden, want ja, dat is wat ik haar zo dikwijls gevraagd had, dat ze een andere man zou neuken. Dat e het nu echt gedaan had, had ik helemaal niet verwacht. Ik schrok wel even van haar dominerende vraag, maar plaatste mijn hoofd tussen haar benen, ik begon haar te likken het sperma van die mannen had een rare smaak maar het maakte me heet en ik likte haar al langer hoe heviger tot diep in haar kut.

Nadat ik alles binnengekregen had, zei ze en nu ga jij me neuken. Wanneer ik mijn penis in haar stak voelde ik toch nog steeds het sperma van de andere mannen. Ik was zo ontzettend geil dat andere voor mij in haar klaar gekomen waren, ik voelde dat ze klaarkwam terwijl ze riep ik ben een slet en ik zal me nog door hen laten neuken, en het niet lang duurde of ik kwm klaar diep in haar. Waarna we beiden in een diepe gelukzalige slaap zijn gevallen. De volgende morgen, het was zondag, konden we in bed blijven, en had ik met haar een lang gesprek.

Maar hoe meer je dat vroeg hoe meer ik uitkeek naar andere mannen en fantaseerde wat ze met me zouden doen. Toen op mijn werk die drie mannen me eigenlijk lastig vielen met hun constante seksuele opmerkingen, werd ik telkens zo geil van de idee me door hen te laten neuken dat ik me mezelf op het werk masturbeerde in de wc van geilheid.

En ja gisteren heb ik het dan gedaan. Ik had het je beter op voorhand aan je gevraagd maar ik had echt behoefte om dat te doen. Ik zie je echt zeer graag en die mannen was puur voor de seks, ik zou je nooit willen missen, maar het deed zo ontzettend geil hen te neuken, ik ben zo goed klaargekomen, ze hebben me totaal afgeneukt, dat ik het nog wil doen. En als je dat nog wil doen word ik daar geil van, te weten dat een andere man zijn penis in je steekt.

We hebben die morgen nog lang geneukt. Na wat er zaterdag gebeurd was hadden die dre mannen geen remmen meer, en regelmatig als niemand het zag zaten ze onder haar rokje voelden en vingerde haar.

Ze had hen wel gezegd dat het daar zou bij blijven, maar na wat ze met hen gedaan had was het moeilijk gechoqueerd te doen en de boot af te houden. Ik sta daar op mijn werk als een slet een hoer en het ergste is dat ik ervan geniet als ze onder mijn rok komen.

De gedachte dat mijn eigen vrouw gewoon naar haar werk gaat en daar gebruikt word als een hoer, mischien kan je het niet begrijpen maar ik ben daar nu de ganse dag zo geil van wetende dat ze misschien juist nu gevingerd word, dat die mannen gewoon onder haar rok zitten, en dat ze het zelf aanmoedigt door nu zonder slip te gaan werken. We hadden nu trouwens alle dagen seks zo geil waren we beide.

Ze hebben me gevraagd bij een van hen af te spreken. Jij gaat mee op voorwaarde dat je doet wat ik je vraag. Verdere uitleg kreeg ik niet. Het was weer zaterdag en Margriet was deze avond met die mannen afgesproken. Ik had geen idee wat te verwachten vanavond, de gedachte haar met andere te zien neuken maakte me gek, ik droomde daar al zo lang van, en had nooit gedacht dat ze zover zou gaan.

Ik ben nu al 10 jaar met haar samen en heb haar steeds gekend als een braaf huisvroutje. We hebben ondertussen drie kinderen en hadden een normaal seksleven, het slabakte wel een beetje de laatste jaren maar toch ging alles zijn normale gang. Nu we beiden in de dertig zijn had ik nooit meer verwacht dat ze plots een echte slet zou worden, tot wat er nu de laatste dagen gebeurde. Ik heb plots een totaal andere vrouw, die mijn geilste gedachte waar maakt.

Voel maar onder mijn rok zei ze ik draag geen slipje zei ze. Ik voelde onder haar rokje en ze was echt nat, blijkbaar wond de gedachte van wat komen ging haar nu al op. Toen we in de auto zaten, herkende ik haar helemaal niet, ze zat zichzelf openlijk te masturberen wat een verandering ik had eennieuwe vrouw die me al langer hoe meer beviel.

Aangekomen bij het adres waar de man woonde werden we goed ontvangen, de twee andere mannen waren er ook, en zonder veel plichtplegingen en zonder zich van mij wat aan te trekken tongzoende ze Margriet en gingen met hun handen onder haar rok. Margriet verzette zich niet in tegendeel drukte zich tegen hen aan terwijl ze aan hun broek hun penis bevoelde. Even later gingen we allen naar de slaapkamer. Margriet deed onmiddellijk zelf haar bloesje en rokje uit en stond volledig naakt voor ons.

Je mag toekijken en je aftrekken zei ze tegen me. Ze hadden al snel hun kleren uit en stonden rond haar en betaste haar over gans haar lichaam waarbij zij hun lullen aftrok. Ik was zo overweldigend geil dat ik me inderdaad aan het aftrekken was terwijl zij verder gingen. Ze was neergeknield en zoog nu de mannen een voor een af. Je zag duidelijk dat ze genoot van die stijve fallussen in haar mond en ze zoog en likte alsof het een echte lekkenij was.

Ze legde haar op het bed waarbij zij onmiddellijk haar benen wijd spreidde om zich totaal aan hen over te geven. Een van de mannen likte haar kut terwijl een andere zijn lul in haar mond stak en de derde haar borsten masseerde. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen, mijn eigen vrouw die zichzelf totaal overgaf aan die mannen en hen zelfs zei dat ze haar in de toekomst alle dagen konden gebruiken op het werk.

Ze wou dat ik met mijn hoofd tussen haar benen ging liggen zodat ik op enkele centimeter van me de penis van een van hen in haar zag binnendringen ik zag zijn grote eikel tussen haar schaamlippen verdwijnen en hoorde haar hevig kreunen, ze duwde haa onderlichaam tegen hem aan zodat hij dieper in haar kwam. Hij pompte in haar waarbij ik haar kut kon ruiken waaruit het vocht op mijn gezicht liep. Ik kon niet anders dan doen wat ze vroeg, de smaak van zijn lul en dat ik hem moest afzuigen kwam me totaal vreemd over, tot mijn grote verwondering werd ik er geil van zo geil dat ik hem echt pijpte voor mijn eigen genot, ik had gans mijn leven nooit verwacht dat ik BI zou zijn.

Ze trok de penis uit mijn mond en stak hem terug in haar kut en neukte verder. De volgende man ging op haar liggen en duwde zijn lul bruut diep in haar, ze liet een kreet van pijn maar tegelijk zag ik haar rillen van genot, ze tong kuste elkaar en ze perte haar lichaam tegen hen om hem helemaal te bezitten.

Tot ze nog maar eens klaar kwam, even later spoot de man zijn sperma in haar, ze wou hem niet loslaten en duwde hem in haar, ik had haar nooit zo zien genieten. Zet je op handen en knieën, nu! Ik deed wat ze vroeg en een van de mannen plaatste zich achter mij, ik voelde zijn lul tegen mijn kontje drukken, nee dat gaat ze toch niet willen dacht ik. Maar de man drukte zijn eikel langzaam in me, het deed heel veel pijn, maar voor haar wilde ik volhouden, zijn paal schoof verder helemaal in me.

En ons eigen seksleven is er ook zoveel beter op geworden. Als dat je zo erg geil maakt moet je dat maar verder doen, je hebt hen trouwens gezegd dat ze je overal mogen gebruiken.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl