Mijn

Hot mom 2 femdom tubes galore

Maandag 12st, Januari 2018 10:12:32 Am
[BANCHOR] piernudas fotos
Stuur een gratis bericht
naar JenniferFrance
Offline
JenniferFrance
  • 21 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Emmelord, Netherlands
  • Bengalen(Gemiddeld), Engels(Beginner), Tamil(Beginner)
  • Expediteur, Gastro-enteroloog
  • ID: 3586333715
  • Vrienden: Layley2, viktoria99824, Sharonrose1949
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 179 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 4546
Telefoon: / +312647-169-37

Beschrijving:

Sommige Teen Moms kunnen het beter met elkaar vinden dan anderen, dat moge inmiddels duidelijk zijn we noemen een Farrah.

Maar dat het er zo heftig aan toe zou gaan, hadden zelfs wij niet voorspeld. De laatste Teen Mom 2-reünie loopt volledig uit de hand. Dacht je dat Jerry Springer heftig was? Berg je dan maar. Haren trekken, schreeuwen, krijsen, alles. Het begint rustig Om even je geheugen op te frissen. Vorig jaar werd Teem Mom 3 castlid Briana daar aan toegevoegd.

Maar dan.. Sinds begin dit jaar kwamen Briana en Javi er openlijk voor uit dat ze aan het daten zijn, iets wat in het verkeerde keelgat schoot bij Kailyn. Dat uitte zich onlangs in een online ruzie toen Briana een nogal venijnige comment onder een Instagrampost van Kailyn plaatste. De pleuris breekt uit Die ruzie zorgde op voorhand van de show al voor een gespannen sfeer.

Een sfeer die zo gespannen was, dat de hoogzwangere Chelsea uiteindelijk de show verliet en Jenelle besloot helemaal niet te komen. Dat bleek een goeie zet, aangezien Briana met haar verkeerde been uit bed was gestapt. Ze flipt 'm totaal tijdens de uitzending. Al schreeuwend gooit ze de hele inrichting richting Kailyn en wil ze met haar aartsrivaal op de vuist gaan - thank god for security. Oh, waarna haar zus Brittany Kailyn van achteren in de haren vliegt.

Aanschouw het zelf:. Nog geen genoeg van de Kailyn-Briana rant? Bekijk deze video dan even. Type zoekwoorden. Teen Mom 2. Meer lezen. Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Films, Series en TV.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl