Mijn

Gemiddelde tijd seks een mooie vrouw neuken

Zaterdag 13st, Augustus 2018 1:7:27 Am
[BANCHOR] vrouw verrast
Stuur een gratis bericht
naar shwells00
Online
shwells00
  • 46 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Veilen, Netherlands
  • Perzisch(Basic), Perzisch(Beginner), Italiaans(Elementair)
  • Linguïst, Trainer
  • ID: 5852387376
  • Vrienden: pfiks_robert
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 156 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Margie
Profiel bekijken: / 3972
Telefoon: / +312787-151-47

Beschrijving:

Uit onderzoek blijkt dat dit erg van koppel tot koppel varieert. Als we enkel kijken naar de duurte van geslachtsgemeenschap bedraagt het gemiddelde 5,4 minuten. In onderzocht dr. Brendan Zietsch heteroseksuele koppels van verschillende landen. Hij vroeg hen om met een stopwatch de duur van geslachtsgemeenschap penis in vagina  op te nemen tot de man klaarkwam. Het zogezegde voorspel en naspel dus niet meegerekend. In dit onderzoek viel vooral op dat de resultaten erg uiteenlopend waren: van 33 seconden tot 44 minuten.

Zietsch berekende een mediaan en kwam hierbij uit op 5,4 minuten. Een ander onderzoek uit peilde naar wenselijkheid in verband met de duur van penetratie. Wat vinden zowel mannen als vrouwen de ideale duur voor vaginale seks?

In een grootschalig Australisch onderzoek werden de verschillende seksuele handelingen die in een vrijpartij aan bod komen bevraagd:. Een meerderheid combineert dus verschillende sekstechnieken. Dit is vooral voor vrouwen van belang. Terwijl dat veel mannen al binnen enkele minuten kunnen klaarkomen, hebben vrouwen doorgaans meer langdurige en diverse stimulatie nodig. Gemiddeld hebben vrouwen pas na 20 minuten een orgasme. Als er tijdens een vrijpartij zowel handwerk, orale seks als tongkussen aan te pas komt, heeft 4 op 5 van de vrouwen bijna altijd een orgasme.

Je bent hier:. Hoe lang duurt een gemiddelde vrijpartij? Snel naar:. Hoe lang duurt seks? Leeftijd was van belang: hoe ouder de partners waren, hoe korter ze vaginale seks hadden. Hoe lang willen mensen dat seks duurt?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl