Mijn

Buikpijn na seks man sofie hilbrand naakt

Vrijdag 21st, December 2017 1:46:22 Pm
[BANCHOR] gwynevere mod
Stuur een gratis bericht
naar britarei
Online
britarei
  • 42 jaar Vrouw, Ram
  • Maasbracht, Netherlands
  • Hindi(Beginner), Spaans(Mooi zo)
  • Criticus, Neonatoloog
  • ID: 8928988942
  • Vrienden: Zuloo, gypsyjulie1, BlueMax
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Norma
Profiel bekijken: / 9825
Telefoon: / +312885-696-68

Beschrijving:

Sommige vrouwen voelen na de sex pijn in hun onderbuik. Volgens gynaecologe Felice Gersh is het niet de bedoeling dat je pijn ervaart tijdens het vrijen en kun je dus het beste meteen aan de bel trekken. Dat vertelt ze tegen Cosmopolitan USA. Emotionele pijn Pijn hoeft niet alleen lichamelijk te zijn, ook emotionele pijn kan krampen veroorzaken.

Lichamelijke pijn Het is volgens Gersh in elk geval niet de bedoeling dat je pijn hebt. Felix, een digitale gezondheidsorganisatie, beaamt dit. Volgens haar zijn er een paar onderliggende aandoeningen of ziektes die pijn na de sex kunnen veroorzaken.

Dit zouden mogelijke oorzaken kunnen zijn:. Urineweginfectie Dit is wanneer een deel van je nieren, urineleiders en blaas geïnfecteerd zijn. Endometriose Dit is een chronische ziekte die zich uit in hevige menstruatiepijn. Deze aandoening komt best vaak voor.

Andenomyose Dit lijkt op endometriose, maar hierbij groeien cellen in de spierlaag van de baarmoeder. Fibroids in je baarmoeder Fibroids zijn goedaardige tumors die aan de wand van je baarmoeder kunnen groeien. Prikkelbaredarmsyndroom Dit is een aandoening die ervoor zorgt dat de dikke darm wordt aangetast, waardoor je onder andere buikpijn, krampen, een opgeblazen gevoel en gasvorming kunt krijgen.

Eileiderontsteking Bacteriën kunnen zich vanuit de vagina naar de baarmoeder verspreiden, waardoor je een eileiderontsteking kunt krijgen. Cysten op je eierstok Cysten zijn blaasjes gevuld met vocht, die kunnen groeien op je eierstokken.

Deze zijn in de meeste gevallen goedaardig en verdwijnen vanzelf. Bovenstaande aandoeningen en ziektes kunnen dus allemaal invloed hebben op pijn na de sex. Gersh raadt dan ook aan om langs de huisarts of gynaecoloog te gaan wanneer je pijn hebt tijdens of na de sex. Zij kunnen kijken wat de oorzaak is van de pijn. De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Na een verrassingsbezoek in de haven zwaait Sabine de Kapitein uit. Van een behouden vaart blijkt geen sprake, want even later ziet ze hem in een zilverkleurige SUV voorbij scheuren. Zonder twijfel besluit ik hem te volgen, de goedbedoelende havenarbeider verbouwereerd achterlatend. Is hij het echt?

Misselijk van de spanning geef ik plankgas. Al 20 minuten scheur ik asociaal hard achter hem aan, en eindelijk is daar een stoplicht. Ik zie die donkere kruin die me al zo vaak zo. Lekker in je vel Pijn in je onderbuik na de sex? Dít zou het kunnen zijn. Pijn in je onderbuik na de sex? Deel dit artikel. Volgende artikel wordt geladen:.

Lekker Doorlezen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl