Mijn

Bdsm ruimte te huur erotische films kijken

Zondag 13st, September 2017 12:30:52 Am
[BANCHOR] sofia breathtakers
Stuur een gratis bericht
naar Altrius
Online
Altrius
  • 40 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Akryum, Netherlands
  • Italiaans(Beginner), Koreaans(Beginner)
  • Wijnmaker, Architect, Nanotechnologie
  • ID: 3143363431
  • Vrienden: DovidH, alexhay
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Miranda
Profiel bekijken: / 6352
Telefoon: / +312925-598-29

Beschrijving:

Sexclub Baccara Zaandam Meest luxe kamers en sexy dames. Wilt u een prachtige SM-ruimte huren? In Zaandam hebben we een mooie studio te huur voor een of meer uren. U kunt de SM-studio ook voor een of meer dagdelen huren, zolang u tijdig reserveert. U kunt discreet en gratis parkeren in de buurt. Daarom hebben we affiniteit met de lifestyle. En daarom verhuren we de ruimte betaalbaar…. In willekeurige volgorde:. Kortom, we hebben veel SM-toestellen voor divers en optimaal plezier.

En uiteraard mag u ook uw eigen SM-attributen en meubilair meenemen. Onze ruime studio is gevestigd op de eerste etage waardoor vrijwel iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de SM-ruimte. De studio kenmerkt zich onder andere door zijn stille en mysterieuze sfeer. Ideaal voor Dom en Sub om de welbekende space te ervaren. De SM-ruimte bevindt zich in Seksclub Baccara waardoor wij extra luxe kunnen bieden.

U kunt bijvoorbeeld vooraf, tijdens en achteraf een drankje nuttigen aan de gezellige bar. Daarom geven we hoge prioriteit aan privacy voor onze huurders. Huren kan elke dag, zolang u van te voren reserveert. Neem telefonisch contact met ons op: Dit is de snelste manier om meer informatie in te winnen of om te reserveren.

Zie de contact -pagina voor een gedetailleerde routebeschrijving. U kunt tevens genieten van erotische massage. Bel voor meer informatie: SM-ruimte huren?

In willekeurige volgorde: Rode schandpaal, Rode Andreaskruis, Bondage bed, etc. De SM-studio is op de eerste etage Onze ruime studio is gevestigd op de eerste etage waardoor vrijwel iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de SM-ruimte. Zo nodig helpen we u of uw gezelschap om binnen te komen, we staan voor u klaar. Onze studio is van alle gemakken voorzien De studio kenmerkt zich onder andere door zijn stille en mysterieuze sfeer. Maak uw wensen kenbaar en wij regelen het voor u.

Vrijwel niets is ons vreemd of te gek. Discretie is van groot belang, daarom garanderen wij: Gratis en discreet parkeren Discrete pin-betalingen cash ook mogelijk uiteraard Discrete houding van alle medewerkers De grote SM-ruimte reserveren?

We wensen u veel speelplezier toe wanneer u onze SM-ruimte huurt! Nu extra voordelige prijzen privéhuis!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl