Mijn

Annemiek verdoorn naakt fotos van neuken

Woensdag 18st, November 2017 5:19:23 Pm
[BANCHOR] bipasha mms
Stuur een gratis bericht
naar warriorkitten56
Offline
warriorkitten56
  • 43 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Sint Michelsgestel, Netherlands
  • Hindi(Geavanceerd), Turks(Beginner)
  • Artiest, Visagiste, Nanotechnologie
  • ID: 1332758484
  • Vrienden: RozaWooza, lahirus, Coolio_Lobbies
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 171 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Mandy
Profiel bekijken: / 7783
Telefoon: / +312366-743-63

Beschrijving:

De tv-zender is gewend geraakt aan hits, maar scoorde in september zo mager dat RTL-programmadirecteur Erland Galjaard zelfs een verklaring gaf in het AD. Van alle uitzendavonden, stelde zijn zondagavond — met een slavernijserie en een documentairereeks over vluchtelingen — het meest teleur. Sterker nog: de scores waren historisch laag. Er was eerst nog even sprake van dat CMC het primetimeblok zou openen en dat Miljoenenjacht zou volgen, maar RTL 4 heeft er alsnog voor gekozen om de Linda de Mol -show om acht uur uit te zenden.

Dat programma kroop vorige week richting de 3 miljoen kijkers. Hoe dan ook zal Miljoenenjacht wederom een flinke kijkersschare bedienen en dat is goed nieuws voor de nieuwe ziekenhuisserie CMC, die om CMC-actrice Lieke van Lexmond hoopt op hoge kijkcijfers. En dat er dan een tweede seizoen komt. Dat weet ik echt niet. Dit bericht is geplaatst op at in de categorie RTL.

U kunt de reacties op dit bericht volgen via de RSS 2. Both comments and pings are currently closed. Het lijkt teveel op elkaar. En als LvL meespeelt, want acteren kan ze niet haak ik meteen al af. CMC is weer zo een middelmatige serie waar niemand op zit te wachten.

Vreselijk wat een bagger maken ze toch. Kan een leuke serie zijn maar kolere: die serie is er voor gemot en kijkcijfers, niet om een boodschap uit te dragen. Dat vond ik heel goed en keek er altijd naar. Natuurlijk is er veel veranderd in de ziekenhuizen maar een echt goede dramaserie in die sfeer zal wel weer heel veel kijkers trekken.

Ik ben heel benieuwd! Je kan het beter vergelijken met Spoed denk ik, dat was een Belgische ziekenhuisserie die liep van tot Ik denk niet dat het te vergelijken is met Spoed. Daarnaast stond het leven van de doktoren centraal. Ze gingen dus ook echt het ziekenhuis uit en er was veel afwisseling aangezien ze op de spoedeisende hulp stonden.

Dit geldt altijd meer als introductie. Ik vond het niet slecht. Het was de eerste aflevering en dat is nooit de beste. Ik hou wel van dit soort series. Een het was tijd voor opvolger van MCW. Ik hoop wat ze ook de spanning kunnen evenaren. Lieke en Victoria waren weer tenenkrommend. Wanneer gaan ze nu eens inzien dat dit soort meiden niet kunnen acteren en presenteren. Had Sigrid ten Napel en Eva van de Wijdeven genomen.

Desnoods als bij gast rol. Zit humor in, vlot gespeeld, voelt echt aan als een ziekenhuis en ik vind niet dat er slecht geacteerd werd, maar ieder zijn eigen smaak. Lieke van Lexmond is een over het paard getild dametje en kan niet acteren. Maar ze ligt goed bij galjaard en van dijk en dan kan heel veel. Cmc: zo not done verpleegkundigen met lange gel nagels en ringen om!!!!

Slecht voorbereid van de regie. Linda zei het ook al. Een ander decor. Nee andere lichtjes. Voor de rest was het exact het zelfde. Neemt overigens niet weg dat het geen goed programma is. In tegendeel!

Was erg benieuwd naar deze serie. De eerste aflevering smaakte naar meer, maar de enorme lange reclameblokken midden in de aflevering vond ik een grote ergernis!

Het eerste reclameblok begon voor mijn gevoel al na 5 minuten! Ik probeer het nog een keer, maar als het zo blijft, dan zal ik zeker gaan afhaken! Dit commentaar hoorde ik overigens diverse keren vanmorgen….. Precies het aantal kijkers dat ik verwachtte. Denk wel dat dit wat gaat zakken, zeker als Miljoenenjacht weer wegvalt.

Ik vond het zeer middelmatig, zowel qua spel als verhaallijn. Bij een ziekenhuisserie verwacht je meer emotie. Die scène van het pas geboren kind met hersenaandoening moest dat opwekken, maar kwam niet over, althans niet bij mij. Nogal kabbelend en clichématig allemaal. Ze kan hopen wat ze wil, maar de kans op torenhoge kijkcijfers is natuurlijk groter als ze er zelf niet aan zou meedoen. Dat ze dat niet inziet zeg… Hoezo gebrek aan zelfkennis. Heeft u een tip of wilt u een nieuwtje delen?

Laat het graag weten via het mailadres info at mediacourant. Uw tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op. Show XL van start: opnieuw merkwaardig tv-duo ». Laatste reacties op Mediacourant Dirk: Benali had vier man om zich heen die hem uit principe steunden: Grunberg, de twee BNN-Vara-presentatoren en de Dminister en waarschijnlijk ook de drie Antillianen die een benef Sender: Benali is zo ongeveer de enige positieve uitzondering Marokkaan waag ik mij voorzichtig te zeggen.

Een fantastische schrijver en zelf een erudiet man. Hij verdient alle respect De vaak onverstaanbare, acterend stompende, Boskamp is eigenlijk een onbeschaafde man, die qua tekst vaak niet Wat vindt u? Wil u meer of minder André Hazes jr. Meer Minder Tussenstand. Meest gelezen Mediacourant-artikelen in maart 1. Bridget ondanks kanker keihard tegen stiefmoeder kind 2. Jeroen Pauw dé publiekstrekker van Op1, Beau stort in 3. Corona op haar na massaal verspreid bij Voice-finale 4.

Eva Jinek ging om 2. Yolanthe niet gediend van vrijpostige Luuk Ikink 8. Waarom haalt John de Mol Anouk niet uit Marokko? Matthijs van Nieuwkerk loog jarenlang tegen publiek De andere toppers in maart 1. Zaterdageditie Op1 heel groot succes: klap voor Jinek? Pijnlijke tv: Matthijs vraagt Wendy naar imagoprobleem 4. Onthulling in Privé: Marco Borsato serievreemdganger 5. Insta-pijnlijk: Bridget krijgt koekje van eigen deeg. Tips Heeft u een tip of wilt u een nieuwtje delen? Deze website wordt gehost door True.

Mail Mediacourant Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl