Lekker

Zwanger bloeding na seks geef mij sex

Dinsdag 20st, Maart 2018 10:22:47 Pm
[BANCHOR] porno tubeporn
Stuur een gratis bericht
naar timberusa1
Online
timberusa1
  • 20 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Wehhel, Netherlands
  • Javaans(Geavanceerd), Engels(Elementair)
  • Zanger, Ecoloog, Fotograaf
  • ID: 8639988618
  • Vrienden: marrandamaglio1, annabee, Haggis299
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Martha
Profiel bekijken: / 4274
Telefoon: / +312278-639-84

Beschrijving:

Vrijen als je zwanger bent. Het is misschien een wat vreemd idee met de baby in je buik, maar wel goed voor de ontspanning. Je maakt tijdens het vrijen endorfines aan, waardoor je je ontspannen en gelukkig voelt. Door verschillende standjes uit te proberen, leer je je veranderende lichaam kennen. Zolang er geen complicaties optreden tijdens de zwangerschap, kun je tot de datum waarop je bent uitgerekend intiem blijven genieten. Sommige stelletjes zijn bang dat seks de baby kan schaden of een vroegtijdige bevalling zal veroorzaken.

Maar maak je geen zorgen, zolang er geen specifieke complicaties zijn tijdens je zwangerschap, is seks veilig. Het is niet alleen een plezierige bewegingsoefening voor je lichaam en geest, het helpt je ook om te genieten van je veranderende lichaamsvormen. Vrouwen die seks hadden tijdens de zwangerschap gaven vaak aan dat zij zich bepaalde momenten erg sexy voelden. De gevoeligheid van je huid, vooral rondom de borsten en andere erogene zones, is verhoogd.

Dat maakt het vrijen tijdens de zwangerschap zo bijzonder. Je merkt misschien wel dat je meer 'zin' hebt dan normaal. Vooral in het tweede trimester, als je vermoeidheid en de misselijkheid zijn verdwenen en je buik nog niet teveel in de weg zit.

Tijdens het vrijen komen endorfines vrij, een gelukshormoon, waardoor je je erg goed voelt. Deze positieve gevoelens worden overgedragen naar je baby in de buik.

Je baarmoeder trekt tijdens een orgasme samen. Maak je geen zorgen wanneer je buik samentrekt tijdens het vrijen. Dit is niet gevaarlijk voor je baby. In reactie hierop kan het zijn dat je baby na gemeenschap iets actiever wordt. Sommige vrouwen verliezen een klein beetje bloed na de seks. Dit kan tijdens de zwangerschap sneller voorkomen, omdat de baarmoederhals tijdens de zwangerschap miljoenen kleine bloedvaten heeft, hierdoor kunnen er tijdens de gemeenschap een paar scheuren.

Als het bloedverlies langer dan een paar uur aanhoudt of erger wordt. Neem dan contact op met je arts of verloskundige voor zwangerschapsadvies. Vermijd gemeenschap wanneer je spontane bloedingen hebt tijdens de zwangerschap totdat je arts de oorzaak hiervan vast heeft gesteld. Over het algemeen kunnen jij en je partner er op seksgebied helemaal voor gaan!

Geniet van elkaar en elkaars lichaam en haal het meeste uit jullie tijd samen! Direct naar home Direct naar belangrijkste inhoud Direct naar zoeken. Startpagina Zwangerschap Gezonde zwangerschap Zwangerschapsadvies, seks tijdens de zwangerschap. Seks tijdens de zwangerschap. Is seks veilig als je zwanger bent? Voelt het anders? Let op Als het bloedverlies langer dan een paar uur aanhoudt of erger wordt. Misschien vind je dit ook interessant:.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl