Lekker

Vrouw zoekt wandelmaatje milf tube nl

Zondag 11st, December 2018 9:20:51 Pm
[BANCHOR] x sxxx
Stuur een gratis bericht
naar nicolainob
Online
nicolainob
  • 37 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Vaychen, Netherlands
  • Tamil(Gemiddeld), Maleis(Geavanceerd), Marathi(Elementair)
  • Consultant, Apotheker
  • ID: 5571219558
  • Vrienden: jason88, Tazol, cir, xxbrittany911xx
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 152 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Joan
Profiel bekijken: / 2918
Telefoon: / +312956-282-91

Beschrijving:

We hebben een nieuwe vraag voor onze leden toegevoegd: Hoe zou je het vinden als we ook niet-singles toelaten bij DeWandeldate? De bijna 3. Toelichting: Kies één of meerdere antwoorden. Zoek je vooral een partner, of zoek je vooral een wandelmaatje vrouw of man om regelmatig mee te wandelen, vriendschappelijk?

Of allebei? Deze vraag is ruim een half jaar na de start van DeWandeldate toegevoegd en nu door 2. Hier volgen de resultaten:. Het blijkt dat veel leden niet alleen maar een Partner zoeken. Een Wandelmaatje wordt vaak gezien als eerste stap op weg naar een Partner.

Niet verwonderlijk dat de mannen vooral een vrouw als maatje zoeken, en de meeste vrouwen een man als maatje. Nu we zien dat zo veel mensen via DeWandeldate ook een wandelmaatje zoeken, is de vraag wat mensen ervan vinden als we op de site ook niet-singles toelaten. Maar we gana dit niet zomaar aanpassen natuurlijk. DeWandeldate is als datingsite mee onderscheidend dan als 'site voor iedereen'. Om het toch zeker te weten hebben we voor de leden vandaag een nieuwe vraag in het profiel toegevoegd.

Alleen singles of voor iedereen? Toelichting: Wat vind je van het idee om ook niet-singles toe te laten tot DeWandeldate? Wat is je voorkeur? Er is één antwoord mogelijk. Als we ook niet-singles zouden toelaten, kan je wel aangeven dat je zelf single bent en je kunt dan ook zoeken naar leden die ook single zijn. Check ook gelijk of je alle andere vragen volledig hebt ingevuld. Soms komen er nieuwe vragen of antwoordmogelijkheden bij. Wie zoek jij bij DeWandeldate? Een Partner of een Wandelmaatje?

Heb je deze vraag nog niet ingevuld? Vind je dat we ook niet-singles lid zouden mogen worden bij DeWandeldate? DeWandeldate blijft een datingsite, alléén voor singles DeWandeldate wordt een ontmoetingssite, voor zowel singles als niet-singles Geen voorkeur Verzoek aan alle leden: vul deze nieuwe vraag in!

Alleen voor singles of voor iedereen? Wil je lid worden of DeWandeldate Agenda volgen? Ben je single? Meld je gratis aan als  Lid  van DeWandeldate. Ben je geen lid? Jouw naam. Info en Hulp Wat is DeWandeldate? Doelgroep en leden Hoe werkt de website? Veel gestelde vragen Veilig daten Handige links Contact. Zoek jij ook een sportieve natuurliefhebber die graag wandelt?

Welkom bij DeWandeldate!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl