Lekker

Seks met 12 jarige seks in de polder

Zondag 16st, Februari 2018 9:30:53 Pm
[BANCHOR] cowgirl reverse
Stuur een gratis bericht
naar Austin-
Offline
Austin-
  • 28 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Geersdike, Netherlands
  • Telugu(Mooi zo), Urdu(Beginner)
  • Orthopedist, Wijnmaker, Nanotechnologie
  • ID: 4137551777
  • Vrienden: Mugumbe, gammu_22mo, JeeWee
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 178 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Mandy
Profiel bekijken: / 6484
Telefoon: / +312849-921-87

Beschrijving:

Zodra een jarig meisje gilt dat seks haar pijn doet en ze haar handen voor haar kruis slaat dan, zegt de Rotterdamse rechter Janssen, 'moet het volstrekt en onmiskenbaar duidelijk zijn dat de seks onvrijwillig is'. De rechter kijkt de jarige jongen, die ineengezakt tegenover hem zit, indringend aan. Vorig jaar was dat nog helemaal niet zo duidelijk voor Adalberto, en dat komt hem deze middag op zes maanden jeugddetentie te staan.

Twee kompanen van 18 en 19 jaar krijgen respectievelijk 10 en 12 maanden celstraf. Alledrie krijgen daarbovenop vijf tot zes maanden gevangenisstraf als ze de komende twee jaar opnieuw over de schreef gaan. De drie hadden, samen met een zekere Joshi die later voor de rechter moet verschijnen, seks met een meisje dat toen waarschijnlijk 11 of 12 jaar was. De leeftijd van het meisje is onduidelijk. Ze ontkent seks te hebben gehad met een van de jongens. En de jongens spreken elkaar tegen.

Zelfs over de maand of het jaargetijde waarin een en ander zou hebben plaatsgevonden, hebben ze geen eenduidige verklaringen afgelegd. De rechtbank houdt het op november. Voor de rechters staat vast dat Adalberto met het meisje, zijn vriendinnetje, seks heeft gehad in het huis van Joshi. De rechtbank kan niet uitsluiten dat dit vrijwillig gebeurde. Vervolgens had de jarige jongen seks met haar.

Het meisje klaagde over pijn. De rechtbank houdt het voor mogelijk dat het de verdachte is ontgaan dat het meisje geen seks wilde. Juridisch gezien is hier geen sprake van verkrachting, maar van ontucht met een minderjarige. Het doet pijn, het doet pijn, het doet pijn. Dan de jarige Otanier. En dan Adalberto weer. Die laatste drie maal was volstrekt en onmiskenbaar verkrachting, houdt rechter Janssen de jongens voor. Bovendien: iedereen die erbij was en niet heeft ingegrepen, is medeschuldig aan de verkrachting.

De rechtbank legde de jongens maandag straffen op die fors zijn in vergelijking met eerdere straffen voor jeugdige groepsverkrachters die zich vergrepen aan meisjes tussen 13 en In die zaken waren de meeste daders minderjarig. De zittingen werden achter gesloten deuren gehouden. Ditmaal kreeg het publiek wel inzicht in de overwegingen die tot de straf leidden. De advocaat Pietersen van de jarige Otanier zal haar cliënt adviseren in hoger beroep te gaan. Zij kan de redenatie van de rechtbank niet volgen, zegt ze.

En die verklaringen spreken elkaar tegen. Het meisje zegt dat ze de jongens hooguit eenmaal heeft gezien. Ze ontkent dat ze seks met ze heeft gehad. Ze zou te zeer in de war zijn geweest om te kunnen getuigen. Tijdens de zitting werd achter gesloten deuren een videoband afgespeeld waarop het meisje bij de rechter-commissaris werd ondervraagd. Volgens aanwezigen maakte ze een verwarde indruk. Het meisje had echter wel schadevergoedingen geëist.

De rechtbank kende euro per veroordeelde toe als voorschot. Wat is dan het causale verband met de toestand waarin ze verkeert? Tip hier onze journalisten.

Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. De Gids. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl