Lekker

Naaktfotos van mannen sex in beverwijk

Zondag 9st, Januari 2017 6:9:48 Am
[BANCHOR] sportieve lesbisch
Stuur een gratis bericht
naar Noambhs
Online
Noambhs
  • 24 jaar Vrouw, Meisje
  • Leeuwarden, Netherlands
  • Vietnamees(Beginner), Frans(Beginner), Spaans(Basic)
  • Ontwerper, Marketeer
  • ID: 9365852678
  • Vrienden: eduardonuntec, asherai, Claudius
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 174 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 2116
Telefoon: / +312475-313-67

Beschrijving:

Van alle vrouwen zegt 26 procent dat het uiterlijk van hun partner belangrijk is mannen: 57 procent. Een luttele 2 procent van alle vrouwen wil per se een slanke vriend of man mannen: 33 procent. Zonder JavaScript werkt deze website niet goed. Schakel het alstublieft nu in. Bij mannen ligt dat percentage op En 61 procent van alle vrouwen heeft liever een man die meehelpt in het huishouden dan een partner die goed is in bed.

Of vriend of man het 'ideale lijf' heeft vinden ze niet belangrijk. Bij mannen blijft dat percentage steken op Twee Amerikaanse psychologen testten mannen en vrouwen in badkleding op scherpzinnigheid. Wat bleek? De 42 vrouwen in badpak hadden veel meer moeite om logisch te redeneren dan de 40 mannen in zwembroek. Bijna 40 procent van alle mannen heeft wel eens naaktfoto's van vriendin of vrouw gemaakt. Om het vooroordeel "mooi is dom" voor eens en altijd uit de wereld te helpen, testte een Sloveens televisieprogramma het Intelligentie Quotiënt IQ van Iris Mulej.

Iris was supermodel en Miss Universe Slovenië in Haar score? Sinds schrijven we iedere werkdag een "Weetje van de dag". Abonneer je nu. Concept en productie: Communicatie. Deze website wordt CO 2 -neutraal gehost.

Vrouwen  3 Van alle vrouwen zegt 26 procent dat het uiterlijk van hun partner belangrijk is mannen: 57 procent. Ben jij al abonnee? Zin in 'n spelletje?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl