Lekker

Lekkere sex standjes sex met vriendin van mijn vrouw

Woensdag 12st, Juni 2017 10:31:23 Am
[BANCHOR] ryoko mitake
Stuur een gratis bericht
naar luke2053
Online
luke2053
  • 20 jaar Vrouw, Krab
  • Worbürg, Netherlands
  • Japans(Mooi zo), Portugees(Basic)
  • Producent, Biochemicus
  • ID: 5835192479
  • Vrienden: benseth, melaniexeltek
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 4218
Telefoon: / +312212-525-48

Beschrijving:

Als het op seks aankomt heeft iedereen zo zijn voorkeuren. Op zijn hondjes, ondersteboven of gewoon de oude, vertrouwde missionaris, en nog veel meer standjes zorgen ervoor dat het nooit saai wordt tussen de lakens.

Maar er zijn een aantal standjes die bijzonder lekker zijn voor de vrouwen. Ontdek de favoriete standjes voor vrouwen voor een intense seks die haar zeker zal bevallen. Wij geven je hierdoor de 5 favoriete standjes voor een vrouw. Dit is het perfecte standje voor een luie zondagochtend en is ook ideaal voor spontane seks, want je belandt al gauw in deze positie als je met je lover in bed ligt.

Bij dit standje liggen jullie allebei op jullie zij met jullie gezichten dezelfde kant op. De man kan de vrouw van achter penetreren. De vrouw kan stil blijven liggen, maar ze kan ook meebewegen voor meer ritme. Voor het meeste genot trekt de vrouw haar knieën iets op.

Voor vrouwen is dit standje vooral heel lekker omdat de man vooral diep kan penetreren, wat meer genot betekent voor haar. Op zijn hondjes, oftewel doggystyle, staat al jaren bovenaan de lijst van favoriete standjes. En dus niet alleen bij mannen. Niet alleen kan je bij doggystyle vrij diep penetreren als man. Je hebt ook ons de mogelijkheid om haar extra te verwennen met je handen. Een ideaal standje dus om haar in extase te brengen. Dit standje is rechttoe, rechtaan en wordt daarom het meeste gebruikt tijdens de seks.

Je zult het misschien wat saai vinden, maar het is wel het favoriete standje voor een vrouw, helemaal als je dit eenvoudige standje een upgrade geeft. Als de vrouw tijdens de seks haar voeten om je billen klemt, dan kan de man dieper penetreren. Hoe hoger de vrouw haar benen klemt, hoe dieper de penetratie. Niet elke vrouw is zo lenig, maar als man kan je hier een handje bij helpen door je handen onder haar billen te leggen of door een kussen onder haar billen te leggen zodat zij iets omhoog ligt, waardoor je verzekerd bent van een diepe penetratie.

De cowgirl of de amazone is het favoriete standje voor een vrouw omdat zij hier de baas is. Tijdens de seks beweegt zij op en neer, naar voren en achter en bepaalt zij de snelheid, het ritme en de penetratie. Als man is dit ook zeker geen straf, want jij hebt je handen vrij om haar lichaam verder te ontdekken. Bij dit standje ligt zij op haar buik met haar gezicht naar beneden en met haar heupen iets opgetild.

De man gaat er bovenop liggen en penetreert haar van achter. De reden dat dit een favoriet standje is bij de vrouwen is dat het voor haar voelt alsof haar partner groter is. En dat kan zorgen voor een extra stimulans die haar tot een hoogtepunt kan brengen. Natuurlijk zijn er nog tig andere standjes waarmee jij je partner kunt verwennen, maar voor de vrouwen behoren deze standjes tot de absolute top! Main Navigation Toggle navigation Home. Date posted: 29 sep Lepeltje, lepeltje Dit is het perfecte standje voor een luie zondagochtend en is ook ideaal voor spontane seks, want je belandt al gauw in deze positie als je met je lover in bed ligt.

Voor vrouwen is dit standje vooral heel lekker omdat de man vooral diep kan penetreren, wat meer genot betekent voor haar Op zijn hondjes Op zijn hondjes, oftewel doggystyle, staat al jaren bovenaan de lijst van favoriete standjes.

Missionaris Dit standje is rechttoe, rechtaan en wordt daarom het meeste gebruikt tijdens de seks. Cowgirl De cowgirl of de amazone is het favoriete standje voor een vrouw omdat zij hier de baas is. Flat Iron Bij dit standje ligt zij op haar buik met haar gezicht naar beneden en met haar heupen iets opgetild. Deel Facebook Twitter Pinterest Tumblr. Verkennen Sex

Porno leeuw com worstelen por

Van
FredNancyhorton

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl