Lekker

Keelpijn na orale seks erotische massage noord brabant

Woensdag 18st, Maart 2018 7:43:28 Pm
[BANCHOR] hypnotische vervrouwelijking
Stuur een gratis bericht
naar freetown
Online
freetown
  • 22 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Losdrecht, Netherlands
  • Arab(Bekwaamheid), Bengalen(Beginner), Tamil(Basic)
  • Viroloog, Kinderarts
  • ID: 5394755175
  • Vrienden: janinedesiree, froliveira, daisy195959
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 189 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Nicole
Profiel bekijken: / 8421
Telefoon: / +312333-354-52

Beschrijving:

Dat je van seks een SOA op kunt lopen zal voor de meeste mensen niet nieuw zijn. Maar hoe zit dat met pijpen en beffen? Uit onderzoeken blijkt dat slechts weinig mensen bescherming gebruiken bij orale seks. Terecht of toch niet slim? Hoewel het risico op een SOA kleiner is bij orale seks, loop je daarbij ook nog steeds kans op een seksueel overdraagbare aandoening. Een SOA wordt overgedragen door bloed, sperma en vaginaal vocht.

Als je orale seks hebt zonder bescherming, komen de slijmvliezen van de vagina en penis in contact met de slijmvliezen in je keel. Dat is dus risicofactor nummer één. Daarbij kun je ook sperma of bloed binnenkrijgen via je mond en dat is ook weer een potentiële risico factor. De kans om HIV op te lopen is klein.

Sperma en bloed verhogen de kans aanzienlijk. Is er geen sprake van wondjes in de mond of van het binnenkrijgen van sperma? Dan wordt de kans om HIV op te lopen minuscuul geacht. Bij het doorslikken van sperma gaat de kans omhoog, maar in de praktijk lijkt de overdrachtsroute van HIV toch vooral via anale seks te verlopen.

Veel meer risico loop je op Gonorroe en Chlamydia. Gonorroe wordt relatief vaak oraal aangetroffen. Veel bij mannen die seks hebben met mannen. De infectie bevindt zich dan in de keel. Chlamydia komt minder vaak voor, maar bij testalize. Ook is Herpes eenvoudig oraal over te dragen. Orale Herpes kan worden overgedragen naar penis of vagina. Klachten die je kunt oplopen van een SOA in je keel of mond zijn een pijnlijke, opgezette keel en wondjes in je mond.

Dit zijn symptomen waarbij je meestal niet direct aan een SOA denkt. Hierdoor kan het lastig te detecteren zijn. Chlamydia in je keel geeft vaak helemaal geen klachten en wordt dus niet altijd opgemerkt.

Er zit maar één ding op als je twijfelt: een SOA-test doen. Als je veel onbeschermde seks hebt, en daarbij ook vaak aan orale seks doet, is het handig om ook eens in de zoveel tijd een keeltest te ondergaan. Mocht je denken dat je als ontvangende partij minder risico loopt, dat is niet het geval. Douchen voor de seks helpt niet. Dit maakt vrouwen zelfs kwetsbaarder omdat de zuurgraad van de vagina aangetast kan worden en de goede bacteriën niet meer beschermen.

En nee, even lekker tandenpoetsen of gorgelen met een mondwatertje zal je ook niet helpen. Ook dat vergroot het risico op een SOA. Dit omdat de flora in je mond tijdelijk verstoord wordt en de remmers in je speeksel niet optimaal werken. En zelfs als je bij het pijpen het sperma niet doorslikt, is een SOA in het voorvocht voldoende om je narigheid te bezorgen.

Van een condoom kun je makkelijk een bef-lapje maken door het open te knippen over de lange kant en uit te vouwen. Misschien niet zo spannend, maar wel zo veilig. Met testalize. Ook in de keel. Neem zelf een keeluitstrijkje af en stuur dit naar ons lab. Binnen 48 uur heb je een gecertificeerde uitslag. Dn hoe zit dat dan ; je treft iemand met een soa is zijn keel, je hebt een leuke avond en je sluit af met alleen zoenen. Is er dan kan dat door tongzoenen die soa wordt overgedragen?

Dat lees ik dan nergens. Ik heb een rare uitstap gemaakt door een keer als man een man te pijpen, er is geen zaadlozing geweest. Twee dagen erna begonnen keelklachten en darmklachten en deze heb ik nu een week later nog.

De man in kwestie zegt procent clean te zijn. Ik vertrouw het niet en maak mij zorgen ook vanwege thuissituatie. Wat zijn de kansen? En is er wel iets kan ik dit dan ook oraal doorgeven? Er bestaat een kans dat je op deze manier een SOA in je keel oploopt. Wat de kans is durf ik niet te zeggen. Er spelen een aantal factoren. Ik raad je aan te testen.

Dit kan bij huisarts of bij ons. En waarschijnlijk ook bij de GGD. Ik heb al 6 maanden een vriend, we zijn beide maagd. Ik heb hem vaak gepijpt zonder condoom, maar er is nooit sperma in mijn mond gekomen.

Nadat ik klaar ben spoel ik mijn mond altijd met normaal water. Is het goed om water te gebruiken na afloop om mezelf op te frissen en hoe groot zou de kans op een soa zo kunnen zijn? Als jullie allebei nog maagd zijn is de kans op een SOA niet zo groot.

Hebben jullie hiervoor orale seks gehad met iemand anders? Een SOA wordt echt overgedragen door seks. Als jullie allebei nooit seks hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken over een SOA.

Ik heb stom gedaan. Ik ben nog nooit bij een prostitué geweest. Tot afgelopen weekend. Heb er veel spijt van want ben gelukkig getrouwd. Ik ben alleen gepijpt. Maar zonder condoom. Na 10 min. Wilde ik niet meer en ben ik zonder klaarkomen weer vertrokken. Nu lees ik dat de kans kleiner is bij orale sex. Hoi Adje, die kans kan ik niet in een percentage uitdrukken.

De kans is kleiner dan bij penetratie maar je loopt wel risico. Niet om je bang te maken, maar sekswerkers worden wel als hoger risico beschouwd. Dit is de enige manier om zeker te weten.

Ik heb een ingewikkelde vraag. De partner waarmee ik naar ben geweest heeft 4 bedpartners gehad. Tijdens onze relatie heeft hij geen condoom gebruikt omdat hij zeker wist dat hij geen soa had. Bij zijn eerste relatie gebruikte hij wel altijd een condoom. Nadat onze relatie uit ging heeft hij 2 bedpartners gehad, waarbij die wel een condoom heeft gebruikt. Alleen is hij zonder condoom oraal bevredigd.

Na deze partners is hij weer met mij naar bed geweest, zonder condoom. Nu is mijn vraag of ik een soa kan krijgen door de orale bevrediging van andere? Als hun een soa in de keel hadden, dat op het geslachtsdeel van mijn bedpartner is gekomen en met mij seks heeft gehad?

Hoi Anoniem, dit zou kunnen. De route die je beschrijft kan resulteren in een SOA. Heeft jouw partner klachten? Is ie ook getest? Het is waarschijnlijk sowieso goed om eens te testen. Ik vroeg me af. Ik heb al vrij lang een vriend en hij was nog maagd toen ik hem leerde kennen Ik ook.

Wij hebben nooit onveilige genitale seks gehad maar wel onveilige orale seks. Laatst kwam ik in een situatie waarin ik gedwongen een jongen gepijpt heb, hij heeft geen SOA meer en is ook niet klaargekomen. Diezelfde dag heb ik ook mijn vriend oraal bevredigd en ook hij is niet klaargekomen in mijn mond.

Nu vroeg ik me af hoe groot de kans is dat ik een SOA opgelopen heb. Hoi Rick, bij onveilige orale seks kan een SOA worden opgelopen. Van de penis naar de keel is normale transmissieroute. Maar ik vind het zorgwekkender dat je gedwongen bent.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl