Lekker

Jeanine hennis plasschaert naakt dikke oma neuken

Dinsdag 19st, Mei 2017 1:3:28 Pm
[BANCHOR] sixx neuken
Stuur een gratis bericht
naar bigred05
Offline
bigred05
  • 42 jaar Vrouw, Leeuw
  • Nanspit, Netherlands
  • Marathi(Basic), Japans(Basic)
  • Editor, Arrangeur, Oogarts
  • ID: 3452379759
  • Vrienden: Elaine, anyweii, Dank
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 178 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 1868
Telefoon: / +312388-287-27

Beschrijving:

De gehele ambtelijke en politieke top van Defensie is verantwoordelijk voor de gemaakte fouten rond het fatale mortierongeval in Mali. De OVV gaf daarin een toelichting op het  rapport  dat donderdag werd gepubliceerd over het ongeval met een gebrekkige mortiergranaat, waarbij twee Nederlandse militairen om het leven kwamen en een zwaargewond raakte. De Kamer tilt zwaar aan het vernietigende rapport.

Alle partijen waren bij het gesprek aanwezig, op de Partij voor de Dieren, Denk en Forum voor Democratie na. Direct na het ongeval in Kidal kondigde de OVV een onderzoek aan. Op 26 juni lag het conceptrapport op de burelen van het ministerie van Defensie, stelt de OVV. Vorige week woensdag kwam daar ook het eindrapport binnen. Toch besloot Hennis pas toen dat rapport een dag later wereldkundig werd gemaakt, alle missies te pauzeren en was haar reactie knullig.

Ingewijden identificeren twee fouten die die dag zijn gemaakt. Hennis stelde direct niet te willen aftreden, maar optreden. Daarbij kwam een interview met RTL Nieuws, waarvan de verslaggever de onbewerkte beelden online zette. Hennis kon daarin op een simpele vraag geen antwoord geven. Ze zou verstrikt zijn geraakt in haar eigen woorden, omdat ze de defensieorganisatie in bescherming probeerde te nemen.

Het beeld was anders: hier stond een minister die haar politieke hachje probeerde te redden. Hennis zette haar onhandige reactie vrijdag recht: de Defensieminister stelde na het debat consequenties te trekken over haar lot en zei klip-en-klaar dat het in Mali onveilig was. Vicepremier Lodewijk Asscher stelde na de ministerraad — tegen de met Hennis gemaakte afspraken in — dat hij de conclusies van het rapport zwaar genoeg achtte voor aftreden. Had Hennis op donderdag beter gereageerd, in duidelijke taal maar met deemoed over haar eigen rol, dan had dat niets veranderd aan de vernietigende conclusies uit het OVV-rapport.

Maar dat had wél voorkomen dat ze nog meer beschadigd raakte als politicus en daarmee de glazen van haar eigen politieke toekomst ingooide. Een minister die een paar weken eerder nog brokken maakte en — al dan niet gedwongen — moest opstappen, stel je niet snel meer op in een nieuwe kabinetsploeg.

Joustra stelde dat hij dat oordeel aan de Tweede Kamer laat, maar liet zijn beoordeling vervolgens wel doorschemeren: ,,We hebben veel dingen gelezen waarvan wij denken: dat kunnen wij ons goed voorstellen.

De OVV-voorzitter: ,,Een mening, maar gebaseerd op de feiten. Een Kamermeerderheid eiste vervolgens dat Defensie het interne onderzoek nog vóór het debat van vanmiddag naar de Kamer stuurt. Volledig scherm. Hanneke Keultjes , Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie. De NS roept mensen op niet meer naar Zandvoort te reizen tenzij het strikt noodzakelijk is. Of dat een beetje te doen is met alle coronamaatregelen die clubs moesten nemen?

Maar dat betekent niet dat moederdag in heel Nederland in het water valt. De temperaturen blijven veelal hoog en op veel plekken blijft het ook droog.

Wel is het overal bewolkt. Nee, in deze coronatijd even niet. Karin, Bruce en Claudia zorgen liever zelf voor vader of moeder. Makkelijker gezegd dan gedaan. De schrijfster is met haar gedachten bij personen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, met name in deze tijden. Fireworks in Enschede. Twee massa-explosies eisen 23 levens. Bijna mensen raken gewond, sommigen hebben blijvend letsel.

De explosies en daarop volgende vuurstorm verwoesten de wijk. Enschede is wereldnieuws. Dat meldt het Rode Kruis op basis van een onderzoek. Ook zegt bijna een derde van de plussers liever geen boodschappen te doen of naar buiten te gaan, omdat zij bang zijn dat mensen te dichtbij komen. Log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien. Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl