Lekker

Hotstone massage rotterdam sex met mijn dochter

Woensdag 4st, April 2017 10:3:49 Am
[BANCHOR] puta sexi
Stuur een gratis bericht
naar CaitlynKelley
Online
CaitlynKelley
  • 41 jaar Vrouw, Vissen
  • Enkhuizen, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Spaans(Beginner)
  • Technoloog, Apotheker, Venereologist
  • ID: 2385442635
  • Vrienden: ballie, rosweed
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 184 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lydia
Profiel bekijken: / 7881
Telefoon: / +312644-395-65

Beschrijving:

De Hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren. De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is.

In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vasthouden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren  of de cursus  Klassieke massage.

Na het succesvol afronden van deze cursus beschik je over brede basiskennis van de hotstone massage en ben je in staat om een ontspannende en uitgebreide lichaamsmassage te geven. We maken gebruik van verschillende soorten technieken zoals steenlegging, strijkingen en een combinatie met een stevige manuele massage. Hierdoor kan je na het afronden van deze cursusdag een zeer rustige ontspannen massage geven maar je hebt ook de kennis om de hotstone massage te integreren in een stevige sportmassage waardoor het effect van je massage wordt vergroot.

De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met masseren met de hotstones aan de slag. Overzicht Planning. Hotstone massage De Hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De hotstone massage mag niet ontbreken in je praktijk. De inhoud van de cursus Een volledige hotstone massage van het gehele lichaam Hotstone materialen voor gebruik op de cursusdag Combinatie diverse hotstone technieken Contra-indicaties Reinigen van de materialen Achtergrond van de hotstone massage Voor wie is deze cursus bedoeld Voor iedereen die graag de technieken van een hotstone massage wil leren.

Let op! Certificaat Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Na de cursus Na het succesvol afronden van deze cursus beschik je over brede basiskennis van de hotstone massage en ben je in staat om een ontspannende en uitgebreide lichaamsmassage te geven.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl