Lekker

Eerste keer seks na bevalling naakt gezien worden

Maandag 13st, April 2017 11:53:49 Am
[BANCHOR] hollyjadepeers
Stuur een gratis bericht
naar buttreys2
Offline
buttreys2
  • 44 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Middel, Netherlands
  • Portugees(Basic), Portugees(Bekwaamheid)
  • Bioloog, Expediteur
  • ID: 3775813835
  • Vrienden: BenParker, Bryan7264
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 158 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Nikki
Profiel bekijken: / 8922
Telefoon: / +312876-277-63

Beschrijving:

Lees ook: Eerlijk zeggen. Wie heeft er na de bevalling nou zin in seks? Ik voelde me ook wel weer goed in de bovenkamer, zeg maar. En ik vond mijn man gewoon leuk. Hoe anders was dat na bevalling twee. Nee, niet dat ik mijn man niet meer leuk vond, hoor. En ook dit keer geen letsel. Ik zat gewoon op een heel andere planeet.

Een planeet waar seks niet bestond. Mijn man had diezelfde reis niet gemaakt en verkeerde gewoon nog op de aarde, met al zijn ranzige, zweterige seks. Respectvol en geduldig probeerde hij te zijn, maar ik zag na een paar maanden dat het bijna uit zijn oren kwam.

Dus toen ging ik overstag. Ja, dat klinkt misschien niet romantisch maar dat ís de eerste keer na de bevalling ook niet. Het is gewoon weer beginnen, voor je daar beneden helemaal opdroogt. Mijn man kwispelde na die eerste keer weer als vanouds. Toen wist hij niet dat de volgende keer weer een eeuwigheid op zich zou laten wachten. Ik vertelde hem nooit wat ik tijdens de daad allemaal voor a-seksuele dingen dacht.

Met jullie deel ik dat wel. Niet omdat ik nou zo exhibitionistisch ben, wel om jullie te laten weten dat jullie niet alleen zijn. Volgens mij moet iedereen er weer even inkomen. Het is heel normaal wanneer je na zes weken niet meteen weer in je negligeetje met een hoofd vol wanna-do kamasutra-standjes op je vent ligt te wachten. Ik in ieder geval niet. Ik dacht dit allemaal tijdens die eerste keer. Dit stukje hou ik even privé, maar het gaat dus goed. En dan is het al vrij snel afgelopen.

Het lijkt wel of ik bijna moet huilen. Wat raar. Waarom moet ik huilen? Lopen er nou tranen over mijn wangen? Hij zei dat hij van me houdt. Zegt-ie wel vaker, maar nu klinkt het anders. Anders hij heel blij met me is.

Wat fijn om te horen. Want ik ben wel echt een moeke geworden de laatste maanden, zeg. Wat voel ik nou? Opluchting, denk ik. Dat het gebeurd is. Dat het nog werkte. Dat het nog lekker was. Ik ben moe, ik ga slapen. Want de baby wordt vannacht vast weer om het uur wakker. Net als vroeger. Lees ook: Ik ben vier maanden geleden bevallen en durf nog niet te vrijen Renée Lamboo Renée is de trotse moeder van een peuter en een baby. Ze is lekker nuchter en kan niks met de ik-weet-het-beter-moeder. Soms pakt het ze het zelf allemaal niet zo pedagogisch verantwoord aan en daar komt ze gewoon rond voor uit.

Renée Lamboo. Renée is de trotse moeder van een peuter en een baby. More from Renée Lamboo Echt fan van het consultatiebureau was Renée al nooit. Maar toen ze Ook interessant.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl