Kutje

Seks tijdens ongesteldheid zwanger sex dikke borsten

Dinsdag 3st, Juli 2018 9:13:56 Am
[BANCHOR] voorhuid pomp
Stuur een gratis bericht
naar DmitriiKoklia
Offline
DmitriiKoklia
  • 21 jaar Vrouw, Meisje
  • Weydum, Netherlands
  • Marathi(Vloeiend), Oekraïens(Beginner)
  • Proever, Biochemicus, Dressoir
  • ID: 4243976357
  • Vrienden: Zeezicht, Tragon, jadensyre08
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 153 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Leah
Profiel bekijken: / 7282
Telefoon: / +312582-893-89

Beschrijving:

Seks als jij of je partner ongesteld is. Bij de een is het extra lekker, bij de ander doet het pijn. Er is dus geen stelregel voor. Heb jij extra zin tijdens je menstruatie dan is het een kwestie van proberen. Meeste mannen hebben er niet zo'n probleem mee, maar er zijn er ook die het niks vinden. Overleg dus met je partner en neem de juiste voorzorgsmaatregelen tegen eventuele bloedvlekken en jullie veiligheid.

Doordat er bloed in het spel is, is seks tijdens de menstruatie iets anders dan buiten die periode. Heeft een van jullie HIV dan is seks tijdens de menstruatie af te raden, want HIV wordt met name via bloed overgedragen. Tijdens jouw of je partners' menstruatie, is de kans dat HIV wordt overgedragen naar je partner dus een stuk groter.

Je kan ook gewoon zwanger worden, omdat de spermacellen in je lichaam enkele dagen kunnen overleven en in combinatie met een vroege eisprong kan dit leiden tot een baby. Ben je aan de pil of gebruik je een nuvaring dan geldt dat niet, ook tijdens de stopweek ben je dan beschermt tegen zwangerschap.

Tips voor seks tijdens de menstruatie. Wil je evengoed seks hebben als jij of je partner ongesteld is? Dat kan dus zeker. Denk echter wel aan elkaars veiligheid.

We hebben de volgende tips opgesteld om er een fijne en veilige ervaring van te maken:. Meer informatie over het Wingman Condoom.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl