Kutje

Seks met beste vriend micky hoogendijk naakt

Zondag 14st, Februari 2017 6:6:55 Am
[BANCHOR] spycamdude
Stuur een gratis bericht
naar bfriedemanns
Offline
bfriedemanns
  • 38 jaar Vrouw, Krab
  • Zandvoort, Netherlands
  • Bengalen(Elementair), Perzisch(Basic), Perzisch(Geavanceerd)
  • Redder, Internationale
  • ID: 7158992632
  • Vrienden: Meowmix, Danieltakkie, ShikhaGautam, michael2012
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 171 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Nikki
Profiel bekijken: / 6549
Telefoon: / +312642-542-47

Beschrijving:

Hij trekt mij langzaam naar zich toe en begint mij te kussen. Hoe heviger het kussen, hoe groter de begeerte en het verlangen. Hij kleedt mij uit. Dan draait hij mij om. Marie-Lore is razend koket. Ze straalt én fatsoen én ondeugendheid uit. Blondbruine lokken, bruin gebronsd. Slanke taille, stevige boezem, stevige billen.

Haar jurk weet perfect wat er in de verf moet worden gezet en vooral: wat niet. Keurig opgevoed volgens de normen van liefhebbende maar strenge ouders en een damesschool met goede faam. Net iets te lief om snobistisch te zijn, al heeft ze zich dan gesetteld in een gezapige, chique buitenwijk waar je veel snobs kan vermoeden.

Ze lijkt het perfecte leventje te leiden: al veertien jaar samen met haar knappe vent Dennis 30 , twee bloemen van dochtertjes, een villa die veel licht capteert, een immense tuin mét zwembad en plaats voor twee grote wagens onder de houten carport.

Ze is niet de vrouw die voor het volle pond gelukkig is in dit ogenschijnlijk perfecte plaatje, ze is niet de toegewijde echtgenote die iedereen denkt dat ze is. Drie jaar geleden - een half jaar na de geboorte van haar jongste - stortte ze zich opnieuw in de armen van haar beste vriend Alex 30 die ze al sinds haar jeugdjaren kent. Sindsdien bedriegt ze haar man zo ongeveer één keer om de maand. En niemand die haar grote geheim doorheeft.

Hij zou me nooit de grond inboren of me uitschelden, maar hij begon kritiek te geven op zo ongeveer alles wat ik deed - of beter: niet deed - in ons gezin. Ja, ik was een goeie mama. En ik kan je verzekeren: met twee kleine kinderen in huis én een voltijdse job als zorgkundige, ben je allesbehalve lui. En die dan ook nog eens in de tuin zijn toer gaat maken en daar een half uur bezig is, terwijl daar in mijn ogen niets meer op te ruimen valt.

Ook zijn gierigheid, waar ik altijd al problemen mee had gehad, stak weer enorm de kop op. In het weekend gaan wij niet op restaurant, maar naar een dürümzaak. Waar ik al bijna moet smeken om een nagerecht als ik ook al een voorgerecht heb genomen.

Hij was hard gebeterd op dat vlak - omdat ik mij nu ook niet helemaal laat doen en per slot van rekening komt er hier maandelijks 5. Het zorgde opnieuw voor een hoop frustraties in huis, precies zoals in het begin toen wij samenwoonden. Dennis heeft altijd elke euro omgedraaid. Hij is bezig met de toekomst, wat ergens goed is want ik heb een gat in mijn hand. Maar: ik wil ook in het hier en nu leven. Ik stond op het punt om mijn man te verlaten voor Alex.

Ik wist wel wie ik was buiten mijn relatie - een goeie vriendin en goed in mijn job - maar ik wist niet meer wie ik was in mijn relatie. Ik vond hem niet meer aantrekkelijk, nam ook geen initiatief meer in bed.

Want ik miste spanning in mijn leven en tussen Alex en mij heeft er altijd een soort erotische spanning gehangen. In onze jeugdjaren, toen het eens tijdelijk uit was met Dennis, hadden we ooit een kortstondige flirt met alleen maar kussen. En voor ik zwanger werd van mijn eerste kind, hebben we voor de eerste keer - eenmalige - seks gehad.

Eigenlijk stond ik toen zelfs op het punt om mijn man te verlaten voor Alex. Mijn man is veel groter en nog mooier. Hij krijgt erg veel aandacht van vrouwen. Dat hij baas is van een eigen bedrijf en heel veel geld heeft, zal daar wel niet vreemd aan zijn. Ik wist dat Alex mij extreem vrouwelijk kan laten voelen en dat gevoel miste ik compleet bij mijn man. Dus ik begon bij Alex, die ik in die jaren als vriend maar een paar keer per jaar zag, omdat mijn man extreem jaloers is op die vriendschap, via WhatsApp mijn beklag te maken.

Over mijn onzelfzekerheid en mijn belabberde seksleven. Ik wist dat daar opnieuw seks van zou komen. Sterker: ik wist dat ik vanaf dan een verboden affaire zou gaan hebben. Iemand die mij bij de billen grijpt, mij tegen de muur plakt en mij veel complimenten geeft tijdens de seks.

Maar Alex geeft mij zo een extreem vrouwelijk gevoel dat mijn libido bij hem de hoogte inschiet. Dat maakt natuurlijk dát ik bij hem ook veel lig te kronkelen.

Ik heb altijd vlinders bij hem. Als we iets gaan drinken en hij nijpt mij eens in de billen als niemand het ziet of hij gaat snel even met zijn hand onder mijn rok, dan kan ik blozen van genot. Mijn man zegt nooit iets tijdens het vrijen. De enige bevestiging die ik krijg, is dat hij goesting heeft. Daar moet ik dan uit afleiden dat hij mij sexy vindt. En tuurlijk is het vooral de spanning van iets dat niet mag, die maakt dat het zo seksueel opwindend en begeerlijk wordt.

Tussen mij en Dennis is er na veertien jaar niks van spanning meer. Ah nee, ik kan er elke avond naast liggen, hé. De passie is weg. Wij vrijen alleen nog lepeltje-lepeltje en al na vijf minuten ben ik blij dat het gedaan is.

Ik verdraag maar moeilijk dat mijn man naar me kijkt tijdens het vrijen. Dat komt omdat al die kritiek van hem in mijn hoofd is gekropen. Dat komt door die complimenten. Alex gaat er ook enorm in op wanneer hij mij ziet bewegen van genot. De manier waarop hij naar me kijkt wanneer ik op hem zit, is Tja, dan word je vanzelf wulps. Daarom zit ik ook niet graag bovenop hem.

Ik doe dat maar heel af en toe en ook alleen maar wanneer ik mij echt goed voel in mijn vel. Bij Alex vrij ik op die manier dus wel graag. Ik wil ook niet dat mijn man mij oraal verwent, terwijl Alex dat wel mag. Bij hem geniet ik daarvan, bij Dennis zou het me geen genot geven. Dat is alweer die onzekerheid van mij. Het laatste wat ik zou willen, is dat mijn man kritiek zou geven op mijn lichaam, hoewel ik hem dat - toegegeven - nu niet direct zie doen.

Mocht Dennis nu eens uit zichzelf zeggen wat hij voelt of ziet, dan zou ik mij al veel zekerder voelen. Maar dat zit er dus niet in. Het maakt mijn man ook niks uit of ik in bed iets roods met iets knalgeels eronder aan heb, terwijl ik bij Alex altijd, sowieso, een setje zal dragen.

Want hij heeft daar wél oog voor. Omdat mijn man mij - ondanks de kritiek die hij kan hebben - op handen draagt en veel voor me doet. Is hij vroeger thuis dan ik, dan staat het eten klaar op tafel.

Tegen dat ik de kinderen in bad heb gestoken en te slapen heb gelegd, is al het speelgoed beneden opgeruimd. En hij ruimt dan ook de badkamer nog op. Dat is dan weer de leuke kant van zijn perfectionisme. Mijn man heeft heel hard het gevoel nodig dat ik zonder hem niet zou kunnen leven.

Wij hebben ook altijd heel goed met elkaar kunnen babbelen. Ik wist al van in onze beginjaren dat hij de man was met wie ik een gezin wilde stichten. Omdat ik toen al een goeie papa in hem zag. En in Alex zag ik toen al de playboy die hij ook altijd is gebleven.

Mijn man kan anderhalf uur aan een stuk met de kinderen dollen in het zwembad, hij graaft enthousiast mee putten op het strand en hij blijft ravotten tot de meisjes niet meer kunnen. Hoeveel vaders zijn er echt met hun kinderen bezig? Ik heb dus geluk, want ik heb daar allemaal het geduld niet voor. Ik ben in ons gezin degene die verzorgt: eten geven, in bad steken, voorlezen, knuffelen, pijntjes oplossen.

Mocht ik ooit met de kinderen weggaan, dan zou Dennis zichzelf verliezen. Zijn gezin is alles voor hem. Wij zullen altijd op de eerste plaats komen bij hem. Ik zou mijn man ook niet kunnen missen. En dat méén ik, ook al bedrieg ik hem. Mocht ik er maar één van de twee kunnen redden - Dennis of Alex - dan red ik mijn man.

Het gevoel voor hem gaat dieper. Hij geeft me dan wel geen zekerheid op het vlak van mijn lichaam en mijn vrouwelijkheid, hij geeft mij wel zekerheid op een veilige toekomst.

Maar: hij geeft me dus geen kriebels meer en veel tussen ons is gewoonte geworden. Mijn man verwaarloost zichzelf ook, vind ik. Ik zie hem elke dag in dezelfde kleren, er zitten gaten in veel van zijn broeken, zijn afgebleekte shorten ben ik beu gezien. Wanneer we nog eens naar een trouwfeest moeten en hij draagt zijn kostuum, dan weet ik weer exact waarom ik ooit op hem verliefd geworden ben.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl