Kutje

Renate verbaan naakt ik wil geneukt worden

Donderdag 15st, Juni 2017 12:55:13 Pm
[BANCHOR] teenboystube
Stuur een gratis bericht
naar Kald
Offline
Kald
  • 31 jaar Vrouw, Krab
  • Utrecht, Netherlands
  • Bengalen(Vloeiend), Japans(Geavanceerd)
  • Patholoog, Biotechnoloog
  • ID: 6148694129
  • Vrienden: silviulian, iPhilip, fredbred, jiriz2
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 158 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 7523
Telefoon: / +312693-658-75

Beschrijving:

Ontvoerde Collin keek met plezier naar Ontvoerd Geplaatst op di 18 dec om Collin van den Brink  was zondag een van de 1,7 miljoen kijkers van zijn eigen ontvoeringsverhaal in de RTL 4-show Ontvoerd. Hij heeft er van genoten. Leo en Collin hebben samen gekeken. Het feit dat John zijn koffer aan het inpakken was om terug te gaan naar Nederland, vond hij ook wel wat hebben. Geplaatst door Mediacourant in RTL. RTL Nieuws heeft een app gemaakt voor de iPhone. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt.

Met deze nieuwe app heb je ons nieuws, en nog veel meer, de hele dag door binnen handbereik. Dat was maandag te zien in Radar, waarin ze de prijs uit handen kreeg van  Antoinette Hertsenberg.

Paay won met haar Staatsloterij-commercial van rivale  Tatjana Simic , die abonnementen van Basic-Fit aanprijst. Het interesseert me ook verder niet meer. We hebben al afgerekend. Sky Radio is voor het eerst in jaren buiten de kerstperiode het radiostation met de meeste luisteraars. Dat blijkt uit de jongste luistercijfers van Intomart GfK. Sky Radio bereikte in de periode oktober — november elke week 3,4 miljoen luisteraars. Lees verder ».

Geplaatst door Mediacourant in Radio. De kijkcijfers van maandag 17 december SKO. De aflevering van maandag trok liefst Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De maandageditie van VI, altijd een stuk succesvoller dan de vrijdageditie, was daarmee het vijftiende meest bekeken programma van de avond. Op prime time was RTL 7 dankzij de voetbaltalkshow zelfs de nummer drie. Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers.

Wel blijven ze in hun draaiende stoel zitten bij The Voice Kids. Dat heeft RTL 4 maandagavond gemeld. Het is volgens RTL hun eigen keuze. De liefde voor de show is te sterk voor een volledig afscheid zodat ze doorgaan met The Voice Kids, dat van hen minder opnamedagen vraagt. Nick Schilder vindt dat  Simon Keizer  en hijzelf het afgelopen jaar te veel op televisie waren.

Dat vertelt de zanger aan Avrobode. Het zat volgens hem tegen een overkill aan. Robert ten Brink  heeft van alle bekende Nederlanders het mooiste stemgeluid. Dat blijkt uit een onderzoek dat Specsavers hield onder ruim Nederlanders. Ten Brink treedt in de voetsporen van  Jan de Hoop , die vorig jaar nog de eerste plaats bezette. Carlo Boszhard  heeft zijn broek naar beneden getrokken tijdens een overleg met de directie van RTL.

Dat onthult de presentator in weekblad Weekend. Linda de Mol  heeft veel moeite gedaan om een geschikte Nederlandse titel te bedenken voor de door haar bedachte serie Divorce, dat zondag met 1,9 miljoen kijkers in première ging op RTL 4.

Dat vertelde de tv-ster zondag in Life 4 You. Het is De Mol niet gelukt. Guus Meeuwis  heeft de uitnodiging van John de Mol  om coach te worden in het eerste seizoen van The Voice of Holland geweigerd. Dat vertelde de volkszanger zondag in Life 4 You. Het lijkt Meeuwis niets om zo een rol te krijgen in een talentenjacht. Ik ben wel gepolst toentertijd. Leona Philippo  was er vrijdag van overtuigd dat haar opponent  Johannes Rypma  het derde seizoen van The Voice of Holland zou winnen.

Dat vertelt de daadwerkelijke winnares van de RTL 4-show aan Spits. Philippo kon het niet geloven. Ik was er van overtuigd dat Johannes zou gaan winnen. Ik snap de hype om hem. De extra lange EenVandaag-special waarin de kijker de politicus van het jaar kiest, wordt onder anderen bijgewoond door PVV-leider  Geert Wilders.

Hij laat zich live interviewen. Dat zegt presentator  Bas van Werven  in De Telegraaf. Voor deze special heeft hij zich toch laten strikken. Weet Ik Veel? Dat heeft de presentatrice laten weten in Life 4 You. Dan kun je kijken wie het hoogst scoort. Het gaat om algemene kennis. In de studio spelen drie bekende Nederlanders tegen studenten en volgens mij wordt het hartstikke leuk.

De eerste aflevering is op zondag. Dat heeft RTL 4 laten weten. Het showbizzkoppel was al vaker te gast in het zondagmiddagprogramma en ook een persiflage in De TV Kantine kon niet uitblijven. Dat heeft hij maandag laten weten in een persbericht. Ontvoerd en Divorce begonnen zondag met respectievelijk 1,7 en 1,9 miljoen kijkers. De kijkcijfers van zondag 16 december SKO. De dramaserie Divorce, de opvolger van Gooische Vrouwen, is een hit. Er keken zondagavond ruim 1,9 miljoen mensen naar de première op RTL 4.

De door  Linda de Mol  bedachte tv-serie was de winnaar op prime time. De aanvangstijd was half tien, direct na het nieuwe programma Ontvoerd van  John van den Heuvel. Ook die tv-show begon met torenhoge cijfers: er keken precies 1,7 miljoen mensen naar het anderhalf uur durende programma. RTL 4-directeur Erland Galjaard  heeft de eerste aflevering van zijn nieuwe comedy Divorce vol ongeloof bekeken.

Dat vertelt hij aan de Volkskrant. Galjaard heeft zeer hoge verwachtingen van de opvolger van Gooische Vrouwen. Er worden massaal kopietjes gemaakt; iedereen heeft het erover. Een dergelijke hype bij ons op kantoor maakte ik slechts twee keer eerder mee: bij de eerste Idols en bij The Voice. John van den Heuvel  liet op de perspresentatie van RTL menig tv-ster huilen met een voorproefje op zijn programma Ontvoerd en vanavond mag ook de rest van Nederland eraan geloven. Elke week is in de serie te zien hoe hij kinderen probeert terug te halen die door één van de ouders zijn ontvoerd naar het buitenland.

Ik kan me de pijn van een ouder die zijn kind nooit meer kan zien voorstellen. Willem Nijholt  is tijdens de opnames van Penoza II behoorlijk van slag geraakt. Dat bekent de jarige acteur in Televizier. Nijholt is sinds dit seizoen te zien als maffiabaas.

Ik moest de eerste twee zinnen zeggen en ik wist het niet meer. Na jaren rust is het toch wel moeilijk als je ineens op een set belandt met alleen jonge mensen. Het was alsof ik in een draaikolk terecht was gekomen. Het voelde alsof ik iets te verdedigen had: mijn naam.

Geplaatst door Mediacourant in KRO. Dat vertelt ze in De Telegraaf. De Melo vindt het een gemis. Waarbij misschien ook kleinere toernooitjes worden gevolgd, een coach uitleg geeft en waarbij je de gesprekken van de spelers kunt volgen. Dat zou ik best zelf willen presenteren! Geplaatst door Mediacourant in Overige.

Sander van den Eeeden  mist  Paul de Leeuw  best wel nu hij niet langer zijn eindredacteur meer is. Van den Eeden heeft een mooie tijd met hem gehad. Met Paul werken is als het geven van een feestje bij je thuis. In de aanloop daarvan ben je natuurlijk onzeker en zwoeg je je een ongeluk, maar tijdens de show of erna is het ook flink genieten. De kijkcijfers van zaterdag 15 december SKO. Linda de Mol  blijft de concurrentie de baas met haar spelshow Ik Hou Van Holland, ondanks dat RTL 4 zaterdag is begonnen met het herhalen van de spelshow.

Er keken ruim 1,9 miljoen mensen. Het Nederland 1-programma scoorde op hetzelfde moment een publiek van bijna 1,1 miljoen kijkers. Het lijkt  Simon Keizer  wel wat om net als Jan Smit  aan een acteercarrière te beginnen. Dat vertelt de zanger en coach in The Voice of Holland aan Avrobode. Smit speelt de hoofdrol in Het Bombardement en dat heeft Keizer aan het denken gebracht.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl