Kutje

Dikkertje dap bladmuziek kosten anus bleken

Dinsdag 24st, September 2018 5:49:32 Pm
[BANCHOR] henta games
Stuur een gratis bericht
naar PhoenixOrder
Offline
PhoenixOrder
  • 28 jaar Vrouw, Centaur
  • Harlemmerlide, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Hindi(Vloeiend), Marathi(Beginner)
  • Voedingsdeskundige, Psycholoog
  • ID: 4829553759
  • Vrienden: rsmsaeed81, happydindin
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Jessie
Profiel bekijken: / 4244
Telefoon: / +312655-953-73

Beschrijving:

Pluizuit leest en bespreekt kinder-en jeugdboeken. Zing mee met Annie M. De vijftig mooiste kinderliedjes van  Annie   M.

Schmidt   Reeks:. Samengesteld door Lisa Wade. Aantal blz. Vertaler uit…:. Originele titel:. De vijftig mooiste kinderliedjes van Annie M. Van Westering. Het wordt heerlijk meezingen met klassiekers zoals Dikkertje Dap, De heks van Sier-kon-fleks, Stekelvarkentjes wiegelied, Pippeloentje gaat naar Engeland, Op de step, en nog vele andere. Uit de vele liedjes van Annie M. Schmidt, waarvan de bladmuziek al eerder is gepubliceerd, koos de samensteller Lisa Wade de vijftig mooiste.

De bladmuziek met pianobegeleiding zorgt ervoor dat de liedjes eenvoudig aan te leren zijn. De tekst van de strofes en refrein staan telkens duidelijk aangeduid. Vooraan is er een handige inhoudsopgave waarbij de titels van de liedjes alfabetisch opgesomd staan, met telkens de pagina-aanduiding. En nu zingen maar! Hilde Umans juli Ons mailadres: pluizuit hotmail. Legal disclaimer. Copyright Pluizuit Hilde Umans juli

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl