Hoes

Ik neuk je filmpjes van sexs

Maandag 20st, Juni 2017 8:0:51 Am
[BANCHOR] geslacht toye
Stuur een gratis bericht
naar CelloBass
Online
CelloBass
  • 22 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Vesp, Netherlands
  • Bengalen(Elementair), Maleis(Beginner)
  • Politieagent, Banketbakker
  • ID: 6837598255
  • Vrienden: Fuzziejin
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 174 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Margie
Profiel bekijken: / 4668
Telefoon: / +312782-247-46

Beschrijving:

Sluit je aan! Spuiten en Slikken. Het is pléuriswarm. Het zweet gutst van je lijf en je wangen zijn roder dan je vers gespankte billetjes. Maar je bent wel geil. Want hallo: zoveel blote, bezwete lekkertjes overal.

Geen nood! Met deze tips val je niet dood neer na een flinke neukpartij. Ga nat Zoek het water op! Heb seks onder de douche, in bad, in een zwembad, in een meertje, onder de sproeier van de buurman. Als er maar water is. Oja, als we het toch over water hebben. Zet ook even een flesje water klaar naast je bed. Kan je tijdens het uithijgen gelijk weer bijtanken. Rustaaaagggghh Doe een beetje rustig aan. Rammen als een konijn kan volgende week wel weer.

Luie, lome seks is ook vet lekker. En een stuk minder vermoeiend. Vooral als één van jullie steeds al het werk moet doen. Maar met deze hitte zijn standjes met zo min mogelijk lichaamscontact chiller. Denk aan doggy, cowgirl, reverse cowgirl, voorover gebukt. Alles waarbij jullie lijven elkaar zo min mogelijk aanraken. Laat je likken Te lui om te pompen? Beffen en pijpen is altijd goed.

Minder lichaamscontact, dus minder zweten. En je lijf hoeft minder hard te werken. Laat die tong maar overuren draaien! Meisjes met ijsjes IJsblokjes zijn niet alleen lekker in je cocktail. Neem een bak ijsblokjes mee naar bed. Pak een ijsblokje met je hand of mond en raak elkaars hele lichaam ermee aan. Behalve de ballen. Nooit de ballen. Ketsen in de kelder Hoe lager, hoe koeler. Heb je een kelder, berging of garage? Daar is het een stuk koeler dan dat hete zweethok boven.

Plus: je kan weer een kinky plek afstrepen op je batsplekken-lijst. Geen kelder? Je hebt vast wel ergens een kruiphok. Wel een beetje laag, dus op de knietjes! Neuk liever vroeg.

Dan is het nog wat koeler. Zet die wekker een half uurtje eerder en gaan met die vleesbanaan! Komt die ODOL ook nog van pas. Plaats hem een beetje tactisch bij je bed en laat je wegblazen.

Je haar gaat er ook nog eens van wapperen als Hans Klok. Geiler dan geil. Auto In je huis heb je waarschijnlijk geen airco. Maar in de auto wel! Scheur naar een rustig plekje, parkeer 'm een beetje onopvallend, standje 'cool' aan op de airco en laat die auto maar schudden! Lekker glibberen Zweet is geil. Zweet is lekker. Zweet is je vriend.

Laat je lekker gaan en glibber over elkaar heen. Het schijnt je dierlijke instincten naar boven te brengen. Meer over: tips , warmte , hitte , neuken , standjes , hittegolf , zomer , zweten , seks. QUIZ: Welk beest ben jij in bed?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl