Hoes

Hoe moet je een meisje vingeren man anaal neuken

Zaterdag 16st, September 2018 8:2:8 Pm
[BANCHOR] manchester transexual
Stuur een gratis bericht
naar Elaine
Offline
Elaine
  • 42 jaar Vrouw, Stier
  • Dan helder, Netherlands
  • Japans(Geavanceerd), Telugu(Gemiddeld), Telugu(Elementair)
  • Econoom, Restaurateur
  • ID: 2832186412
  • Vrienden: SkyPirate, g4pilut, lisette52, ssyreeni
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 171 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Michele
Profiel bekijken: / 3235
Telefoon: / +312672-324-15

Beschrijving:

Vingeren is het aanraken van de vagina en de clitoris met een of meer vingers. Ook kunnen een of meerdere vingers in de vagina geduwd worden. Door het vingeren kan een vrouw seksueel opgewonden raken en klaarkomen. Het zichzelf vingeren is een vorm van masturbatie.

Personen hebben verschillende voorkeuren voor de snelheid van de beweging van de vinger, hoeveelheid vingers, de plekken en de druk die uitgeoefend wordt. Vaak is andere seksuele prikkeling voorafgaand aan het vingeren prettig, zoals het zoenen en strelen van de borsten, [3] buik, billen of de binnenzijde van de dijen. Voor een pijnloze ervaring wordt de vulva bevochtigd met speeksel, glijmiddel of vaginavocht.

Er zijn verschillende seksposities mogelijk. Als degene die gevingerd wordt op de rug ligt gaat het vingeren meestal het makkelijkst. De sekspartner zit bijvoorbeeld tussen haar benen, ligt naast haar, of ligt met het hoofd op haar been of buik. Via de lichaamstaal kan de partner te weten komen of het orgasme nadert.

De vrouw kan gaan kreunen, kronkelen, zuchten of sneller gaan ademen. Clitoraal vingeren is soms zo gevoelig dat directe aanraking onprettig is; dan is het prettiger er nét naast te vingeren. Bij een eerste ontmoeting tussen sekspartners kan het lastig zijn om de clitoris te vinden, bij sommigen is deze meer verborgen tussen de schaamlippen en ook de grootte van de clitoris verschilt van vrouw tot vrouw.

Omdat de clitoris bij de meeste vrouwen erg gevoelig is, is het verstandig om zacht en langzaam te beginnen en de druk en snelheid langzaam op te voeren.

De beweging van de vinger kan variëren tussen op en neer, heen en weer, of in cirkels. Bij vaginaal vingeren soms ook 'vingerneuken' of neuken met de vingers genoemd worden een of meerdere vingers in de vagina gebracht. Voor extra stimulatie kan de duim op de clitoris geplaatst worden. Er kan ook tijdens de geslachtsgemeenschap clitoraal gevingerd worden.

Dit verhoogt de kans dat de vrouwelijke partner tijdens de gemeenschap ook een orgasme kan beleven. Bij vingeren van een partner kan geen HIV worden overgedragen zolang de vingers geen wondjes hebben.

De geslachtsziekten gonorroe , chlamydia of genitale wratten kunnen wel overgedragen worden. Er kan gebruik worden gemaakt van een latex-handschoen of vingercondoom. Vingeren van een partner is een intieme seksuele handeling omdat het geslachtsdeel van de ander wordt aangeraakt. Ongewenst vingeren is een vorm van aanranding en tussen een volwassene en een minderjarige of cliënt seksueel misbruik. In Nederland is naar aanleiding van een aanrandingszaak in het Vondelpark in Amsterdam de wetgeving in gewijzigd en valt onder dwang binnendringen van het menselijk lichaam onder verkrachting , ook in geval van vingers die de schaamlippen passeren.

Uitgezonderd van aanranding is een visitatie bij strafrechtelijk onderzoek waarbij een officier van justitie bevoegd is gedwongen manueel onderzoek van lichaamsholtes te laten uitvoeren door een arts. Vaginale en anale visitaties worden door discussies over aantasting van de lichamelijke integriteit sinds meer en meer vervangen door securityscans. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Media afspelen. Geraadpleegd op 18 oktober Zie de bewerkingsgeschiedenis aldaar. Categorieën : Vaginale seks Manuele seks. Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 apr om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zie de categorie Fingering sex van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Ik neuk je phat neuken

Van
bryanbentzel

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl