Hoes

Harde bdsm verhalen erotisch mannen ondergoed

Woensdag 24st, Augustus 2018 8:48:42 Am
[BANCHOR] clevage buis
Stuur een gratis bericht
naar axiahh
Online
axiahh
  • 46 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Sellingen, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Frans(Vloeiend)
  • Advocaat, Piloot, Dierkundige
  • ID: 4412945114
  • Vrienden: bridgee1purcell, DRM2013
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 151 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Ruth
Profiel bekijken: / 8171
Telefoon: / +312847-311-73

Beschrijving:

Mijn man Alex vindt het fijn om op seksueel gebied gedomineerd te worden. In het dagelijks leven is hij directeur van een internationale firma.

In zijn vrije tijd vindt hij het juist prettig dat ik bepaal wat er gebeurt…. Daar moest ik erg aan wennen. Alex begon erover toen we een jaar getrouwd waren. Ik had toen nog een vreemd beeld van SM. Ik moest denken aan vieze achterkamertjes, zwart leer en extreme pijn. Bovendien ben ik helemaal geen bazig type. Ik probeerde er wel in mee te gaan, maar eerlijk gezegd vond ik het maar niks.

Tot we een keer samen een erotische winkel bezochten die gespecialiseerd was in SM-spulletjes. Ik ging helemaal los toen ik de mooie kleding en lingerie ontdekte.

Mooie lakjurkjes, die mij omtoverden tot een sexy meesteres. Ik zag leuke, speelse zweepjes met een hartvormig uiteinde en prachtige maskers met veren. Ineens kreeg ik er spontaan zín in! We gingen met een volle tas naar buiten en hebben het weekend van ons leven gehad!

Voor het eerst gaf ik me volledig over aan het spel. Ik zag hoe opgewonden Alex werd en hoeveel plezier ik hem hiermee deed. En tot mijn niet geringe verbazing werd ik daar zelf óók opgewonden van! Ik gaf Alex allerlei opdrachten en strafte hem hard als hij die niet goed uitvoerde. Ik liet hem ook dingen doen waar ik blij van werd: zo moest hij een heerlijk drankje voor me halen en mijn voeten eindeloos masseren, terwijl hij op zijn knieën op de harde vloer zat.

Hij blij, ik blij! Inmiddels zijn we een paar jaar verder en van mijn aanvankelijke schroom is weinig meer over. Maar we zijn echt niet elke avond met SM bezig. Dan kruip ik bijvoorbeeld in de rol van een strenge politieagente of een lerares.

Ja, wij doen aan SM, maar niet extreem. We bezoeken geen parenavonden of lakfeesten, maar schaffen wel regelmatig nieuwe outfits en speeltjes aan voor ons spel. Niemand anders weet ervan. Ik denk dat mijn vrienden en familie het niet zouden begrijpen. Het is wel leuk om dit geheimpje samen te delen! Heb jij ook iets meegemaakt en zou je daarover willen vertellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres. Schrijf in je bericht kort wat je hebt meegemaakt en wat je mee wilt geven aan anderen.

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Iedereen kent ze wel: kruizen, stenen en andere herdenkingsplaatsen aan de kant van de weg. Deze bermmonumenten geven aan dat er op die plaats iemand is gestorven.

Bermmonumenten zijn voor nabestaanden vaak een belangrijke plek om naar terug te gaan. Op de plaats waar iemand is gestorven is het vaak gemakkelijker om over de dood van de geliefde te praten.

Het is er dichterbij en iedereen weet dat ook anderen er om dezelfde reden zijn, namelijk om te rouwen en om de ander te herdenken. Thema van de maand VeiligVerkeer. Anja Posted on March 23, In zijn vrije tijd vindt hij het juist prettig dat ik bepaal wat er gebeurt… Daar moest ik erg aan wennen. Mijn mantra Wie zich kan openstellen kan pas echt leren genieten. Wat ik aan jou wil doorgeven: SM hoeft helemaal niet duister, extreem en hard te zijn.

Iedereen bepaalt zelf hoever hij gaat. Houd je grenzen in de gaten en geef die ook aan. Als jullie het allebei lekker vinden, is het goed! Deel dit verhaal. Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Meer verhalen over dit thema? VeiligVerkeer Iedereen kent ze wel: kruizen, stenen en andere herdenkingsplaatsen aan de kant van de weg. Lees verder. Ruim twintig jaar later kunnen we trots zeggen dat Jethro nog steeds lacht en straalt. Ik twijfelde geen moment

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl