Hoe

Seks op dag van eisprong vrouw laten squirten

Donderdag 4st, December 2017 2:14:21 Pm
[BANCHOR] enkel fetish
Stuur een gratis bericht
naar hb1742
Offline
hb1742
  • 43 jaar Vrouw, Centaur
  • Callantsog, Netherlands
  • Frans(Beginner), Spaans(Elementair)
  • Leidinggevende, Diplomaat
  • ID: 8883531533
  • Vrienden: rvvisse, starknaked, Guzmazow
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 181 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliet
Profiel bekijken: / 6189
Telefoon: / +312615-721-18

Beschrijving:

Hoi hoi. Zondagavond hebben we onveilige seks gehad. Kort daarna had ik buikpijn wat ik altijd rond de eisprong heb. Gisteren verloor ik rekbaar slijm en nog steeds buikpijn en vanmorgen verloor ik nog meer en een positieve ovulatietest was de laatste die ik had. Nu volgt mijn eisprong kort na de test en niet zoals op de verpakking staat uur later. Inmiddels is de buikpijn ook over.

Zijn er hier die zwanger zijn geraakt op deze manier? Als het zo is dan is het prima maar ik heb er wel echt slecht van geslapen. We hebben nog een kleine baby.

Ik weet dat er niets anders op zit dan 2 weken afwachten maar ervaringen vind ik wel fijn om te horen. En ja dames het kan dus inderdaad. Ik ben hartstikke zwanger. Even wennen maar uiteraard zeer welkom! Bij mij was ongeveer ook zo de dag van me eisprong zelf had ik geen sex en dacht oke zit goed ik dacht denk niet dat het echt zo is dat sperma echt zo lang leeft in je maar bewijs is nu wel dat ik 18 weken zwanger ben van een meisje dus is waarschijnlijk waar dat meisjes cellen langer blijven leven bij me andere kids heb ik elke dag van de maand sex gehad en 4 jongens gekregen.

Het is zo jammer dat je dan echt zo lang moet wachten voor je het weet of je wel of niet zwanger ben. Bedankt voor jullie antwoorden. Aan de reacties te lezen is de kans vrij groot. Bij mij afwachten tot 28 dec dan nod.

Hopelijk bij ons ook raak Wees maar zeker dat het kan. Heel onverwacht zijn we nu terug 9 weken zwanger van ons 3de kindje. Dat kan prima. Maar dit is wel een hele uitzondering want anticonseptie dingen als een ladycomp gaat uit van 5 dagen. Ja, dat kan. Het bewijs loopt hier rond. Vrijdagavond seks gehad. Maandag een positieve ovulatietest. Waarschijnlijk dinsdag mijn ovulatie gehad.

En het is ook nog een jongen. Terwijl je zou verwachten dat het dan een meisje zou moeten zijn, omdat meisjessperma langer overleefd dan jongenssperma zeggen ze. En dat terwijl we er ook nog heel lang er mee bezig waren, dus ik had echt niet verwacht dat het raak zou zijn zo ver voor de eisprong.

Absoluut kun je dan zwanger worden. Alleen is het nu afwachten want een test duurt nog even. Hier een beetje het zelfde, alleen geen ovulatietest gedaan. Geen idee of ik zwanger ben, moet ook nog 2 weken wachten.. Nu helaas wel ziek, geen idee of dat invloed kan hebben. Ja ik! Ben nu 4. Ik had precies hetzelfde als jou. Ja dan raak je juist met grote kans zwanger althans hier 3x iig.

Maarre mag hopen dat dit bewust is en dat je wel snapt dat een eisprong sowieso altijd iets eerder of later kan komen en dat het stom is om dan onveilig seks te hebben als je niet zwanger wilt raken. Dat worden dan twee spannende weken. Helemaal bewust was het niet, onnadenkend is een beter woord. En het meest lachwekkende is dat we het vervolgens dinsdagavond met condoom hebben gedaan. Haha dat was dan niet meer nodig. We wachten af, we zijn beiden er in ieder geval van overtuigd dat mocht het zo zijn het een enorme liefdesbaby is!

Wij op zaterdag het leuk gehad, op dinsdag de eisprong en hartstikke zwanger! Van Anobe In Zwanger worden. Van Pinokkioo In Babynamen. Van Soccer-Mom In Zwangerschap. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Aanmelden Inloggen. Veel succes, we duimen voor je.

Ja dat kan! Populaire topics. Je grootste ergernis tijdens proberen zwanger worden! Van Anobe In Zwanger worden 62 4 dagen. Zeg me aub dat ik gek ben Van Anobe In Zwanger worden 41 2 dagen. Hoe zouden jullie de volgende naam uitspreken? Van Pinokkioo In Babynamen 40 3 dagen. Hou jij je kind thuis?

Meer tonen. Populaire blogs. Uit elkaar door corona? Van LieveMara In Overig 43 3 dagen. Bevallingsverhaal Sòren Van yune In Baby 9 3 dagen. Verjaardag van kinderen Van Lylah5 In Overig 30 3 dagen. Als zwanger worden niet wilt lukken Van Girl In Overig 19 4 dagen. Goed nieuws! Van Soccer-Mom In Zwangerschap 10 1 dag.

Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top

Ik wil neuken gebruiksvoorwerp race

Van
SurferOfTheSkie

Geefme nl seks lieve claudia

Van
Codex_of_Wisdom

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl