Hoe

Hoe laat je een meisje squirten kutje vol zaad

Maandag 26st, Januari 2017 7:46:51 Am
[BANCHOR] hot bos
Stuur een gratis bericht
naar TheUndeadCpt
Offline
TheUndeadCpt
  • 33 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Odeship, Netherlands
  • Turks(Vloeiend), Koreaans(Bekwaamheid)
  • Notaris, Onderzoeker, Analist
  • ID: 8453146237
  • Vrienden: jojopara, cjb1usa, Claudius, hanken93
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 163 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Rachel
Profiel bekijken: / 3475
Telefoon: / +312761-685-65

Beschrijving:

Dat hoor je goed — vrouwen kunnen ook ejaculeren! Je kunt het zelf doen maar je partner kan het ook leren. Hoewel maar een klein aantal vrouwen verder kan squirten dan sommige mannen, zijn de meeste vrouwen in staat om een melkachtige witte vaginale vloeistof te produceren als hun g-spot op de goede manier wordt gestimuleerd. We hebben 5 handige tips voor je op een rijtje gezet waarmee het echt moet lukken om spuitend klaar te komen. Zet hem op! Een goede voorbereiding is het halve werk.

Om te squirten is het belangrijk om alle mentale belemmeringen weg te nemen. Wanneer je niet genoeg ontspant, zal het niet lukken! Zorg dus dat je van te voren alles goed geregeld hebt. Een handdoekje om het vocht op te vangen, glijmiddel , een schone omgeving en geknipte nagels zijn puntjes om op te letten. Zet desnoods wat relaxte muziek op waarmee jij of jullie beiden in de juiste stemming komen. Zorg dat je voor aanvang eerst even naar het toilet bent geweest. Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen.

Dit komt omdat bij het squirten dezelfde spieren gebruikt worden. Dit maakt het lastiger om goed te ontspannen. Wanneer ze zeker weet dat de blaas leeg is, wordt het gemakkelijker voor haar om dit gevoel los te laten. Om te kunnen squirten moet je in de juiste mindstate zitten. Het is belangrijk om zo opgewonden mogelijk te zijn. Probeer nog even te wachten met het aanraken van de vagina en anus, maar behandel de overige erogene zones des te meer.

Helpt je partner je bij het squirten? Neem dan de tijd voor het voorspel en ga zeker niet te gehaast te werk. Doe eerst nog even niks met je vingers en vermijd de clitoris nog eventjes. Zoen bijvoorbeeld eerst het gebied rondom de vagina en ga langzaam verder! Ontdek elkaars erogene zones met deze oefening Sensate Focus. Een vrouw kan namelijk meerdere keren achter elkaar komen. Genoeg kracht, maar tevens voldoende ontspanning en vocht kunnen er voor zorgen dat daarna spuitend klaarkomt!

Meerdere keren klaarkomen is eenvoudiger dan je denkt! Om zelfs maar in de buurt van ejaculatie te komen, moet de g-spot gestimuleerd worden. Gebruik hiervoor je  middel- en wijsvinger en ga met je handpalm — omhoog gericht -langzaam naar binnen. De G-Spot bevindt zich ongeveer 5 cm binnenin de vagina.

Aan de bovenzijde, ter hoogte van de clitoris, voel je als het goed is een kleine verdikking. In plaats van je vingers kun je ook uitstekend een G-spot vibrator gebruiken. Wanneer het hoogtepunt bijna nabij is, plaats je de middelvinger achter je wijsvinger , om zo iets meer druk te kunnen uit oefenen. Het orgasme komt nu steeds dichterbij. Dit kan erg lijken op het gevoel wanneer je moet plassen. Maar zo lang je blaas leeg is, plas je echt niet in bed.

Blijf gewoon doorgaan, het gevoel gaat snel genoeg weg; hoe verder je gaat, hoe plezieriger het wordt. Wanneer het jou of je partner lukt dit gevoel los te laten, wordt de vrouwelijke ejaculatie op gang gebracht! Duw vlak voor je orgasme de bekkenbodemspieren naar buiten in plaats van dat je ze samenknijpt om de kans op squirten te vergroten. Dit zijn dé 6 beste toys waarvan je gaat squirten!

How to… G-spot stimulatie op verschillende manieren. Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder! Spuitend klaarkomen….. Mijn clitje moet onaangeroerd blijven dan lukt het het beste. Mijn man is er verzot op en vraagt of ik in zn gezicht wil spuiten. Hoe geil is dat…. Ik heb al met verschillende vrouwen seks gehad. Aii G-LO, jammer dat het gewenste resultaat nog niet is behaald. Toch is squirten ook zeker iets waar de vrouw wat voor moet doen. Ik ben 71 en voor het eerst spuitend klaargekomen.

Een geweldige ervaring voor ons allebei. Mijn partner werd er zo door opgewonden dat we tegelijk klaar kwamen. Het kan heel goed zijn dat zij het deels tegenhoudt. Uiteindelijk lukt het ook pas als de vrouw zich er aan overgeeft. Mijn vriendin kan het regelmatig. Door over haar clit te strelen en het zelfde tempo komt ze klaar en zeggen dat het mag en dat ze zich zelf kan laten gaan. Kan er een boek over schijven. Dit is mij eerst vriendin die het kan. Ze moeten op der gemak voelen.

Ik heb net zo lang een relatie maar het is bij ons ook pas kortgeleden gelukt. Onbewust hield mijn vrouw het, bleek achteraf, tegen. Nu ze over het punt heen is, lukt het telkens als we dat willen. Bij ons gast het het best als ze op haar rug ligt, met een opgerolde handdoek onder haar billen, zodat haar bekken omhoog komt en haar benen vanzelf wijder open gaan.

Het wordt wel telkens een hele natte boel want het vocht komt er op een gegeven moment echt met golven uit. Succes, het lukt echt wel een keer! Heerlijk als ik mijn vriendin laat komen komt ze wel keer of 10spuitend en stopt bijna niet heerlijk al dat vocht. Op je knieën zitten, kontje een beetje naar achteren, je partner voor je met zijn middel- en ringvinger naar binnen, de beweging maken zoals omschreven in de uitleg… succes verzekerd!

En je kunt in dit standje je partner lekker pijpen… Zorg wel voor een handdoekje onder je want het kan zomaar een kletsnatte boel worden! Als G-spot stimulatie, of zelfs squirten, pijn doet, is dat in veruit de meeste gevallen een goede reden om te stoppen met de soort stimulatie.

Hai hai Ook ik heb het squirten vorige week mogen ervaren, mijn vriend vind het helemaal geweldig. Op het moment dat ik het eindelijk kon loslaten was het fijn, we hebben het daarna nog 2x gedaan vond het toen minder fijn en het begon zelfs pijn te doen in mijn vagina en in mijn onderbuik… daardoor wil ik het niet meer, nagels van mijn vriend zijn kort geen ruwe randjes maar waardoor ontstaat de pijn dan??

Ik begrijp uit jouw verhaal dat na het succesvol squirten jullie doorgegaan zijn. Mogelijk had jouw lichaam tijd nodig om te herstellen waardoor de opwinding na het orgasme verminderde. Doorgaan met penetreren kan dan pijnlijk worden door de aanhoudende druk op de baarmoedermond, g-spot en blaas.

Ik heb even geen beeld bij dit standje. Kan je hem toelichten. Je partner zit voor je dan toch ofzo. Ik zeg altijd tegen vriendinnen waarbij het niet lukt, ligt echt aan de techniek van de man. Je kan als vrouw nog zo je best doen, maar als er niet op de juiste wijze gestimuleerd en op gedrukt wordt, dan lukt het gewoon niet!

En je moet echt bloedgeil zijn. Sinds 2 jaar kom ik elke vrijpartij zo intens klaar waardoor telkens de nodige voorbereidingen moeten getroffen worden met het leggen van verschillende grote dikke handdoeken op elkaar. Maar zelfs dat is vaak nog niet goed genoeg als ik zo blijf komen.

Leuk, maar daarna is het hoeslaken ed allemaal vuil.. Oei, intens klaarkomen is geweldig maar het moet natuurlijk niet je beddengoed verpesten! Een onderlaken, die geen vochtdoorlaat.

Ikea heeft ze ook maar na een aantal keren…of meerdere keren spuiten…lekt het wat door. Wij hebben er ook last van…de troep. Veel was. Maar super lekker. Iemand tips over hoe je je bekkenbodemspieren naar buiten kunt drukken? Is dat hetzelfde als ontspannen? Of moet je op een ander soort manier aanspannen? Hebben jullie misschien een voorbeeld uit het dagelijks leven bijv. Alvast bedankt! Eigenlijk is dat inderdaad hetzelfde als ontspannen. Wat je eigenlijk vooral niet moet doen is aanspannen dat plas-ophouden-gevoel.

Wow had stuiteren nog nooit meegemaakt maar wat is dat lekker en geil. Bij partner in zijn gezicht en dat hij het opving in zijn mond.

Hoe neuk je ana mushkadiz

Van
Swaglordkitsune

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 befitamersfoort.nl